Пребиха съдия от Софийски градски съд

Мариян Марков гледаше дело срещу Александър Томов
Обновена: 9 ное 2012 14:37 | 9 ное 2012 14:36,
131
Пребиха съдия от Софийски градски съд
Снимка: архив Булфото

Съдия Мариян Марков от Софийски градски съд е бил нападнат тази сутрин, съобщиха от пресцентъра на съда. Магистратът е бил откаран в болница и е хоспитализиран. Животът на Марков е извън опасност.

Полицията работи по случая.

Софийски градски съд осъжда безпрецедентното нападение над съдия Марков, както и над всеки друг български гражданин, станал жертва на престъпление.

Мариян Марков е гледал няколко знакови дела. През август той пусна под гаранция Николай Русинов-Чеци. Чеци е подсъдим за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина. Марков отсъди той да излезе от ареста срещу 15 000 лева. По-късно решението беше отменено.

Марков гледаше и едно от делата срещу бившия директор на “Кремиковци” и експрезидент на ЦСКА Александър Томов. Магистратът му даде 9 години затвор за присвояване в особено големи размери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изр_од! Да го убият дай Боже!
108
1
 
2
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
tozi sadiq shtom e krivo-4erno gled i osazda krivo-4erno si e polu4il....................
107
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
117, да, щото характерно за улицата и високоинтелигентните и обитатели е, че са безпристрастни, справедливи и морални. Даже се чудя, щом има "улица", коята да въздава справедливост (безпристрастна, справедлива и морална), за к'во са ни съдилища?
106
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Магистратите - врагове на народа!
105
2
 
4
 
! Отговори
Стамболов преди 11 години
До Българин За разлика от теб червена к...во аз бях свидетел как такива *** като теб даваха мило и драго за да се уредят и да дойдат в София.Сигурно ти си червено ко...ле заченато незнайно от кой *** на някой от селско-червените банкети.Само така можеше да дойдете и видите София на живо. "Он у долу живее,а мислите му се по връо одат,като овци по каменяк..." Колко верно го е казал народът,за да не забравяте никога къде са и накъде ви сочат цървулите.
104
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До deadman А Ми както те съдят, така и народа тях!
103
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лека-полека, народът ще израсте с няколко векаи всеки *** ще яде кютекабой по съдиятана м***а мув устата95590
102
2
 
17
 
! Отговори
Браво преди 11 години
Ако случайно хванат биячите,веднага да ги пуснат под гаранция и да карат по-нататък,няма само нормалните хора да страдат от липса на правосъдие,може и М/в/инетка Марковскада зарадват,що не!?
101
2
 
8
 
! Отговори
SSWW преди 11 години
На лов за червени шапки е Лупи!!!
100
1
 
10
 
! Отговори
физкултурник преди 11 години
АБЕ ,КЪДЕ Е ЛУПИ
99
1
 
31
 
! Отговори
Габи преди 11 години
Ако решат да бият съдиите от НО на СГС заради постановени несправедливи присъди, забавени такива, оправдателни присъди на явно виновни за престъпни дела или пък за забавени мотиви, едва ли ще остане съдия ненабит, а повечето съдии ще се наложи да ядат пердах по 3-4 пъти седмично... Започнаха ги, дано да е за добро; може пък да е за наместване на акъла. Т.е. като произнася присъда, съдията трябва да еу убеден, че тя е безпристрастна, справедлива и морална. Иначе "улицата" се включва с коригиране на решението
98
1
 
30
 
! Отговори
шишо преди 11 години
Народа леко полека ще разбере, че съдебната система е най големата чума. Колко политици вкараха в затвора. Затова е голямата борба за ВСС за глвен прокорор. Сега политиците ги НАЗНАЧАВАТ после те ще ги БРАНЯТ.
97
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боят изгражда личността. Бой трябва да има винаги и навсякъде. Да му мислят тези, които не могат да се бият. В Бойкария, бой трябва да има и Бойко също. Само насилие и бой в тази държавица дребнава и алчна. Така сте сиго направили.
96
1
 
17
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Навремето ,когато бях малък, баща ми ме биеше не толкова рядко, като това "вразумяване" ме следваше , докато навърших 14 години. Тогава нямаше закон за домашното насилие. Очевидно по-младото поколение не знаят какво е бой на млади години и и се налага вразумяване , когато са в по-напреднала възраст. Важното е да не се прекалява.
95
1
 
21
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 11 години
А какво стана след делото на Лупи , което бе отдавна ? 14 дни за обжалването и до 45 дни насрочване на ново дело , което не се случи !!!!!! Иначе бият и за гражданин от женски род и то здраво !
94
2
 
41
 
! Отговори
от народа преди 11 години
няма само народа да страда от кражби и побоища на престъпниците.Полицаите и съдиите които отговарят за тях .нека да са и те потърпевши от безделието си.
93
2
 
50
 
! Отговори
така трябва преди 11 години
Щом не вкарват престъпниците в затвора ще ядът бой от тях.
92
4
 
35
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
БРАВОКрайно време беше
91
7
 
37
 
! Отговори
CULT преди 11 години
Тази вечер ще пия за тази новина!Наздраве
90
2
 
10
 
! Отговори
Българин преди 11 години
До народен гняв 104Тези от ГЕРБ какви са ? На тях ли лижеш сега г..за ? На тях ли предлагаш жена си ? Пишещият от 101 е абсолютно прав за генезиса на 95% от съвременните "бизнесмени" и ти сигурно си такъв ,поради което пишеш с такава злоба. Успокой се.Няма да има скоро национализация.