Гумата на Деян Донков - жертва на пропаднала шахта

От КАТ дори глобиха актьора за инцидента
12 авг 2015 10:30,
37
Гумата на Деян Донков - жертва на пропаднала шахта
Деян Донков и Гумата Снимка: кадър bTV

Обикновено шофьорите трябва да внимават за останалите участници в движението. В България обаче има и усложняващ фактор и това са дупките.

За близката си среща с дупката разказа в ефира на bTV актьорът Деян Донков. Неговата история се разиграва в Банско.

На тръгване от снимки актьорът е преминал през пропаднала шахта, която успява сериозно да среже гумата му. За да се допълни картинката, когато вика полицията се оказва, че ще заплати акт. Защото бил преминал с несъобразена скорост през препятствието на пътя.

"Чух удар и се стреснах, защото помислих, че съм ударил животно", разказа Донков за момента на инцидента. "Слава Богу, че детето ми не беше с мен", допълни с облекчение.

Той се връщал от снимки, а с него пътувала и приятелката му Радина Кърджилова, която се е уплашила от инцидента.

"Отказах да получавам протокол, всичко ще е за моя сметка. Ще ми излезе много по-скъпо, но това е бунтарско. Едно момче видя какво стана и поиска да ми е свидетел", сподели Деян Донков.

Вицепремиерът Томислав Дончев също коментира инцидента и остро репликира актьора, че и самият Дончев е пукал гума, но не я е носил в телевизията.

Кметът на Банско пък увери, че е взел мерки. Местните шофьори коментират, че знаят за подобни препятствия и внимават, но е опасно за незапознатите с пътя.

А що се отнася до съставения акт, от полицията обясниха, че това е просто административна подробност и при така поставената ситуация актьорът може да съди общината за нанесени щети.

Деян Донков все пак заяви, че не смята да съди общината, но се надява да има по-малко убити хора на пътя.
А ремонта си ще заплати сам.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човека си призна че карал с 65 и то пред цяла България. Редно е кат да му напишат акт за превишена скорост. Артисти и тарикати всички са еднакви пред закона. Така е в Европа .България не беше ли в Европа?
27
0
 
6
 
! Отговори
КАТ е вреден преди 8 години
КАТ е вреден за безопасносттс на движението и трябва да се закрие, а служителите му да нямят право да работят в обществения сектор или нещо свързано с движението по пътищата
26
0
 
5
 
! Отговори
Мурихей преди 8 години
съди ги Донков,и общината за шахтата и КАТ за некомпетенния акт,пропаднала шахта не е изкуствена неравност за контрол на скоростта ША ЗНАЙТЕ
25
0
 
1
 
! Отговори
пореден огорчен преди 8 години
Защо ли не беше минал господинът по пътя за морето през гр. Бяла?! Препоръчвам му да го направи, за да може и на други пътища да се обърне внимание! То иначе нещата в тази държава не стават!
24
0
 
2
 
! Отговори
Mmmmm преди 8 години
Този едно изречение не може да каже като хората, бре... Мрън-мрън-мрън... Не знам какъв актьор е, ама днес сутринта направо се измъчих докато го слушах.... Този не може нормално да разкаже какво се е случило....
23
1
 
2
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
Не се ще телевизии миливизии.Хора, щом си плащате данъците, търсете си и правата.Без много шум, веднага едно дело в съда.Взимаш една торба пари и това е.Поне в Америка е така.
22
6
 
4
 
! Отговори
Burg преди 8 години
Според мен е 17-18 цола нископрофилна, високоскоростна.Карам такива и са доста здрави като цяло.Изкривил е и джанта 100%.Абе бързичко е карал май май....
21
3
 
4
 
! Отговори
до 26 Коце преди 8 години
Ами той протестира бе ***.......ей много си *** Коце, дори прекалено *** !
20
4
 
8
 
! Отговори
Коце преди 8 години
Много мразя такива безмислени статии тип РЕВЕЖ по медиите на известен човек за PR.Да го д****** бе, това се случваа на всеки бе ***... Ох детето, ох жената ... ай сектир.Отивай да протестираш като искаш промяна
19
2
 
13
 
! Отговори
qwer преди 8 години
Този вицепремиер Дончев е голям *** бе, какви такива *** избира българското общество да го управляват, а после реве, че са му стъжнили живота ? Затова и онзи пътен възел край Белокопитово на магистрала Хемус е толкова неграмотно построен и струва 60 млн. лв., докато пътен зъзел на пет нива в САЩ струва 20 млн. лв.,окрадоха държавата без да се замислят защото простият народ им гласува огромно доверие ! Да са ви живи и здрави *** от БКП / ДС !
18
1
 
13
 
! Отговори
от 23 преди 8 години
Естествено обвинението падна в съда, защото е малоумщина и има доказателства, че няма превишаване на скоростта, но всичко това трая 6 месеца и четири повиквания в съда! А гражданите не могат да съдят общините и държавата в престъпна немърливост. Е за какво си говорим. Какво трябва да направи един нормален човек в тази ситуация? Освен да грабва брадвата и да влиза в парламента. Тази държава ще се оправи само след разстрела на някои висши държавни служители, като в Румъния. Мирният преход е мит!
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При всеки инцидент КАТ съставя актове за превишена скорост, че да разсеят потърпевшите и да не се стигне до съд. Бащата на мой приятел катастрофира преди 2 години карайки с 40км в час, защото на остър ЗАВОЙ и мокра настилка беше станало друга катастрофа и тюфлеците от КАТ не бяха обезопасили завоя!!! Следователно веднага след завоя набива спирачки и се завърта! След болницата се оказва, че КАТ го съди за превишена скорост, а той не може ги съди за необезопасяване, понеже е изпуснал срока?!?!?!
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 19Бих обжалвал заради принципа. Ясно е, че нещата са на кантар, но решението за обжалване може да се вземе и след получаването на протокола. Човек никога не може да е сигурен, но понякога в него има и жокери от типа на "Ханку Брат", а тогава падането му в съда е повече от сигурно.Решението е и си остава лично!
15
2
 
4
 
! Отговори
тип гума преди 8 години
Някой може ли да ми каже този тип гуми ( показаната на картинката) каква е? изглежда ми като от нещо нисколетящо?
14
0
 
12
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
Да обжалва се ,ама дали ще падне и колко хора жалят ? Аз ти казвам ,че това е порочна практика и има споразумение между КАТ и кметовете по големите градове,за да не се водят дела срещу общините,знам го и от катаджии във Варна.
13
0
 
13
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Ейй аматьор, точно актът се обжалва в съда и като падне съдиш до дупка :)
12
0
 
19
 
! Отговори
Чорбалан преди 8 години
Катаджията трябва да напише акт. Вариантите са два - или на водача или на стопанина на пътя- кмета. Еееее и чичето като те пита: "ти на кмета ли искаш да напиша акт", дилемата му става ясна. Обаче как Донков "бунтарски" ще си плати сам, вече не го разбирам. Осъди общината бунтарю, осъди ги да платят те!! Бунтуването с преклонена главица ще да е нов спорт...
11
0
 
11
 
! Отговори
пародия на държава преди 8 години
Томислав Дончев виждал ли е как се сменя гума :D
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съставят му акт за да не може да съди общината,такава е договорката между кат и кмета. Това е порочна практика по всички големи градове
9
0
 
10
 
! Отговори
ПЕСЪЧИНКА преди 8 години
ТОВА Е САМО ЕДИН ОТ ХИЛЯДИТЕ СЛУЧАИ НА ПОСТРАДАЛИ ОТ ЯМИТЕ ПО ПЪТИЩАТА.НЕСТИГА ЧЕ СИ ПОТРОШИШ КОЛАТААМИ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ К.А.Т. ТИ СЪСТАВЯТ АКТ ЗА НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ.ДО КОГА ЩЕ СЪЩЕСТВУУА ТОЯ ЛОКУМ "НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ"?ВЪПРОСА МИ Е КЪМ 240 "ДОБЛЕСТНИ"БЪЛГАРИ В ПАРЛАМЕНТА.