Свалянето на охрана от НСО – само от премиера

Бивша барета: Ако трябваше Местан да не е жив, нямаше да е!
8 яну 2016 09:37,
19
Свалянето на охрана от НСО – само от премиера
Снимка: БТА

Решението за свалянето на охраната на Лютви Местан е взето от министър председателят, обяви полковник Николай Марков, бивш служител на НСО.

По време на пресконференция вчера бившият лидер на ДПС Лютви Местан заяви, че личната му охрана е била внезапно свалена. По думите му той се свързал с президента Росен Плевнелиев, за да го попита защо това се е случило, но Плевнелиев нямал информация.

Още по темата

"Това решение е съгласувано и с президента, и с министър председателя. Само началникът на службата може да издаде тази заповед", каза още Марков.

По думите му Местан не се е обадил на когото трябва за отговори, а е трябвало да търси премиерът Бойко Борисов.

Според Марков Лютви Местан е станал жертва на новия закон за НСО. "Местан е човек, който е гласувал този закон, той е жертва на собственото си гласуване", смята Марков.

"Хората в ДПС ги "убиват" постоянно, те обичат да си играят на жертви", каза още Марков. По думите му НСО са изпълнили заповед, която сега се интерпретира политически.

"Местан знае какви ги е свършил, неговата интерпретация си е негова, но никой не може да обясни защо в продължение на две години Местан е толкова пазен", допълни Марков.

"Подобна охрана е много, много милиони. Но да се играе жертва по този начин не е коректно за един човек, който също е сътрудник, наше момче", смята Марков.

"Този стрес тест е поръчан, НСО са изпълнили нещо, от което Местан да се почувства заплашен", каза още той. По думите на Марков в тази ситуация Лютви Местан е трябвало да разбере, че това е знак. "Ако е трябвало неговият живот да бъде отнет, той нямаше да бъде сред живите", допълни Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: охранаНСОЛютви Местан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ZNACI BEZZAKONIETO PRODALGAVA-SAMO POIKO KAZVA KOI SHTE GIVEE.
12
2
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Лицето Марков е много прав!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе все умират от ВИС-кога ще пукне някой от СИК!!Ааа,май бандюгата от Банкя е от СИК...
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако е така,както го пише в статията,то значи че тиквун е на команда от доган и пеевски.охраната е била свалена в деня в който доган е искал оставката на местан,без последния да си я е дал.следователно местан е бил още председател на дпс.
9
0
 
25
 
! Отговори
ДС преди 8 години
Защо НСО продължава да охранява Амед Доган ?
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
днес.бг, нали уж цялата статия е за това какво е казал бивш служител на НСО, каква е тази бивша барета в подзаглавието ви? Пак ли някой некомпетентен списвач?
7
1
 
22
 
! Отговори
Голяма мутризация преди 8 години
"Ако е трябвало неговият живот да бъде отнет, той нямаше да бъде сред живите", допълни МарковСамо това изречение е достатъчно за да .разберат и най-наивните българи в каква държава живеем , кой ни е Премиер и каква партия ни управлява!Престъпността от 90-те години разцъфна отново ! Борисов , а ти си продължавай да говориш колко сме добре, на никой не пречиш, хората напускат всеки ден държавата и не ги интересува вече!
6
1
 
9
 
! Отговори
няма ли край? преди 8 години
Отново легендата за всемогъщия Буда! Малко се поизтърка!
5
0
 
11
 
! Отговори
Шамшал Велики преди 8 години
До 4: Какъв ,,Възродителен процес ,, !!!!!!! Няма такова нещо !!!!
4
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не разбрах кога Дело Възродителен Процес ше се разгледа от Европейски съд , защото той беше разгледан НЕЛЕГАЛНО от Български Съд
3
0
 
20
 
! Отговори
1 преди 8 години
Да го пази от "народната любов"!
2
1
 
69
 
! Отговори
teo преди 8 години
ЗАЩО ТРЯБВА НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ДА ПЛАЩАМЕ ОХРАНАТА НА МЕСТАН, ДОГАН И ОЩЕ ДРУГИ , КОИТО МОГАТ САМИ ДА СИ ПЛАЩАТ ОХРАНАТА, СЛЕД КАТО ГИ Е СТРАХ, ЗАРАДИ СВОИТЕ ДЕЯНИЯ! БЪЛГАРИНО ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА НИ ГЛОЖДЯТ И МАНИПУЛИРАТ ТЕЗИ МАФИОТИ ПОЛИТИЦИ?????
1
1
 
52
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 8 години
Няма да ревем за него , не се плашете!