Бизнесменът Антов е убит с два куршума в главата

Застрелян около 18.00 ч. вчера, разследването е срещу неизвестен извършител
Обновена: 9 яну 2016 17:23 | 9 яну 2016 17:21, Анисия Иванова
89
Бизнесменът Антов е убит с два куршума в главата
Снимка: Булфото

63-годишният бизнесмен Александър Антов е убит около 18.00 часа вчера, а тялото му е намерено в полунощ - в 23.59 часа, в гориста местност край с. Бистрица.

Софийска градска прокуратура е образувала разследване за убийството, което засега се води срещу неизвестен извършител.

Още по темата

От МВР съобщават, че до момента са разпитани няколко свидетели и са назначени съдебно-медицинска, биологична и балистични експертизи.

Антов е убит с огнестрелно оръжие, като са му били причинени две наранявания в областта на главата.

В хода на разследването са извършени огледи на местопрестъплението. Направено е претърсване и изземване.  Разследването продължава.

Антов е собственик на модна къща "Агресия”, която е наложена на пазара от вече 25 години като най-добрата при производството на мъжки официални облекла. Работи с най-известните модни компании в света. Модната къща има магазини в цялата страна и облича българските спортисти за олимпиади години наред. Компанията е представител на бранда Polo Ralph Lauren.

Убийството на Антов е втори разстрел в рамките на седмица. На 7 януари в столичния кв. "Градина" неизвестни извършители отнеха живота на Веселин Стоименов - по прякор Веско Дебелия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
2
 
! Отговори
Boss преди 8 години
До Анонимен Мда, самоубийство ще да е, с два куршума в главата - сам се е целнал! Не човек, а стомана, значи застрелва се (в главата) - не умира, после пак се застрелва в главата ... Абе, тоз Ботьо криминалиста - да излезе по ТВ и да демонстрира сам като се застреля първио път в главата, дали ще може да се гръмне и втори път. Един умник развиваше теория, че било аматьорско-тези дето убиват в главата изобщо не са аматьори и обикновенно успяват от първия път, вторият е за по-сигурно!
50
3
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
kakvo ni zanimavat s poznatite na premiera ,biv6ite mu priqteli
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И все пак основната версия, по която работи генерал Ботев е сабоубийство. Тази е най-удобната версия и за господарят му - генерал Борисов.
48
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представям си тия две убийства за по-малко от 24 часа ако бяха станали по времето на Орешарски, Пеевските медии на Доган и Бочко какъв вой щяха да нададат.
47
0
 
21
 
! Отговори
Луцифер преди 8 години
"Антов е убит с огнестрелно оръжие, като са му били причинени две наранявания в областта на главата."Драга Анисия, ежедневно десетки хиляди, (предимно деца) хора по света си НАРАНЯВАТ главите. Аз самия имам пет белези от наранявания по главата но съм жив и здрав. Човека е бил ЗАСТРЕЛЯН!!! Това не е нараняване. Обидно ми е да чета подобни неща от хора, които с това си вадят хляба...
46
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 24Вярно, има истинска свобода на словото. За това най-добре ще разкаже Петър Волгин. А банани наистина има - купуваме си по бананче, вместо по килограмче, защото от най-великата страна с най-великата демокрация са ни разрешили по толкова, за да можем да им плащаме 10 пъти по-високия ток, който ни ЗАДЪЛЖАВАТ (в неолибералната пазарна икономика!) да им го изкупуваме. Т.е. БАНАНЪТ ИЛИ ТОКА! А изводът, че при демокрацията е НОРМАЛНО да има убийства направо е трепач, мозъчен за автора
45
0
 
20
 
! Отговори
Осведомен преди 8 години
"Антов е собственик на модна къща "Агресия, която е наложена на пазара от вече 25 години"...................................Преди 25 години, Антов беше едно дребно служителче в "Обществено хранене". Разбира от мода толкова, колкото прасе от кладенчова вода. Директорът на Завод Витоша - Шипчанов, му хариза всичките машини, платове и какво ли още не. Когато ликвидираха завода, се роди и Агресия. А сега от три пъти познайте чия е фирмата.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 32Не спряха каналите, пренасочиха ги.
43
1
 
1
 
! Отговори
60 пита: преди 8 години
Бизнесмен защо не го зачертахте с ***Трябваше
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 51Е кво шъ прайш ти тогава? Гладен шъ умреш. Сега поне някоя мърлява кокошка отстреляш та я свариш, а ако те разоръжат ... въх, въх - хем комунист, хем ненаял се ...
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бизнесмен =мафиотГоспод да го съди
40
1
 
7
 
! Отговори
Старши инспектор преди 8 години
Очевидно е било самоубийство: след първия куршум явно все още е бил ОК, и затова се е довършил с втори човека ...
39
0
 
22
 
! Отговори
Sando преди 8 години
Спомням си когато гръмнаха Илия Павлов, как вестниците пишеха какъв честен бизнесмен е, как си продал варбурга и с парите почнал честен бизнес и направил империя. Всеки знае, че в ония времена в България това беше невъзможно. Случия в момента е същия, едва ли не по погрешка е станало. Аз лично не вярвам.
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
iavno kilero e obarkal Bistrica s Bankiaa dano sledvastia pat da se do4uiat po-teka ***, adi de mnoo sa bavat tea ora
37
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сикаджиите избиха Висаджиите,а поръчителя живее в Банкя...
36
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Назначените капиталисти от БКП-БСП го закъсаха и се почнаха. Др. Луканов го помним с култовата фраза, ще правим капитализъм ама ние ще сме капиталисти. Ето го комунист-капиталист, първо него го убиха и сега се почват един друг .
35
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои може ли да ни каже колко са вече неизвестните извършители на убийства / показни/ по време на " демократичният " преход от 1989 г. до сега по време на кои министри и главни секретари са ставали по бройки . Да си праим изводите де....... Сигурно по време на 45 годишното наречено от демократите " тоталитарно" управление не е имало толкова.
34
10
 
22
 
! Отговори
Ел Класико преди 8 години
Дойде ли Баце на власт се ЗАПОЧВА............. убийства с неизвестни извършители.
33
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-много убийства имаше, когато Баце беше Главен секретар на МВР. Така си и останаха неразкрити.
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Неизвестен извършител" ..............така и ще си остане.