Разследването за КТБ – секретно при депутатите

Премиерът обеща пълния текст на доклада да бъде внесен в НС
Обновена: 22 фев 2016 08:00 | 22 фев 2016 07:56,
14
Разследването за КТБ – секретно при депутатите
Снимка: архив Булфото

Докладът за фалита на Корпоративна търговска банка /КТБ/ се очаква да бъде внесен в секретната секция на парламента.

Искането за оповестяването на данните от доклада на "Аликс партнерс" беше отправено в понеделник от финансовия министър Владислав Горанов, припомня БНР.

Въпреки че неговите съображения, че оповестяването на доклада може да увреди събирането на вземанията в КТБ, все още са напълно валидни, правителството предпочете народните представители да имат достъп до разкритията на фирмата, разследваща банкови фалити.

В петък премиерът Бойко Борисов съобщи, че очаква днес пълният текст на документа да бъде внесен в секретната секция на Народното събрание.

Междувременно депутати от ДПС, сред които и Делян Пеевски, внесоха предложение за промени в законодателството, според които докладът може да бъде оповестен без предложенията за събирането на вземанията.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крадците щели да правят комисия?
8
0
 
2
 
! Отговори
99 преди 8 години
ИМАЛИ НАИВНИЦИ КОИТО ВЯРВАТ,ЧЕ ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ .НИКОГА КАЗВАМ АЗ..ДАЛИ С ДОКЛАД И КОНТРА ДОКЛАД КОЙ КРАЛ КРАЛ КОЙ НЕ Е КРАЛ ДА Е КРАЛ ДА НЕ Е СПАЛ.
7
1
 
6
 
! Отговори
"Балък" преди 8 години
Къде е логиката...поръчваш на някого доклад, даваш му доста пари и накрая...го питаш този същия,на когото е платено за извършване на услугата, дали ще разреши да бъде показан доклада? Това наглост ли е или какво? Кого лъжете ...? Къде е Искров, защо още е на свобода???
6
0
 
6
 
! Отговори
oпаа преди 8 години
"Борисов се правеше на 3 и половина, че не знаят много хора за отношенията му с Пеевските, за фирмите им в Дубай и подялбата им на КТБ. Такова общо предприятие е и футболния клуб "Левски". То се управлява от Иво Тонев, който е човек на Бойко Борисов и адвоката на Пеевски Александър Ангелов. На Бойко не му пука особено какво се говори. Разчита на това, че може да върже обществото на панделка без неудобство"
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
айде бре къде са демократитевсичко да било прозрачнода ама не както казваше оная п.ачавра Журналист през 90-теще са прозрачни ушите на оголелите българи ако още търпятпродажните марионетки слуги на американското посолствоами онова гербаво повръщало андреев къде е да си извие фалцетаами оня дето става само за чистачка къде е нали му дадоха метламай пак ще забършат оголелия и оглупял българин.ухат тараторакрадеш пари - секретно -да си го четат крадцитеа окрадените да си д.ухат таратора
4
0
 
3
 
! Отговори
аз преди 8 години
та те я ограбват и накрая никой нищо няма да вземе
3
1
 
12
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Разбра ли народе, какво е д е м о к р а ц и я по български? Ти ще си управляваш - ние ще си крадем! Ти ще питаш : кой, колко - ние ще ти покажем среден пръст ! Те това е !!! Ти ще искаш и референдум? Искай си - средният е твой !!
2
0
 
8
 
! Отговори
АTAKICT преди 8 години
..НЕИЗВЕСТНИ...АПАШИ ОБРАХА КТБ ХАХАХАХАХА---ТОВА ЩЕ ОСТАНЕ ОТ ДОКЛАДА ЗА КОЙТО БЕ ПЛАТЕНО 85 000 ОТ ПАРИТЕ ВИ ПРОСТАЦИ БОЙКО Е ПРАВ---ЛОШ МАТЕРИАЛ
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още когато мутрата по време на първото правителство ЗАДЪЛЖИ всички държавни фирми да прехвърлят парите си в КТБ ми беше ясно, че ще падне яко крадене!Откраднаха на хората паритеи....засекретиха кой ги е откраднал?Къде живеем, бе????