Сидеров пак иска споразумение, сега за Летище Варна

Това ще е петото споразумение със съда за националиста
Обновена: 20 апр 2016 13:05 | 20 апр 2016 12:00, Анисия Иванова
34
Сидеров пак иска споразумение, сега за Летище Варна
Архив: Булфото

Волен Сидеров поиска да се споразумее за пореден път със съда, отново по дело за хулиганска проява. Този път за инцидента на летището във Варна.

Днес в Софийския градски съд (СГС) продължава делото срещу националиста за скандала на летището.

Инцидентът стана на 6 януари 2014 година, когато лидерът на "Атака" пътуваше от София със самолет, придружаван от други депутати и съмишленици.

Още по темата

Ако съдът одобри споразумението между него, тримата полицаи и прокуратурта, това ще е петият съдебен процес срещу Сидеров, който приключва по този начин.

Въпреки че по всички разследвания, заради които той се прости с имунитета си, първоначално отричаше да е виновен и твърдеше, че е жертва на прокурорско-полицейска репресия, от известно време Сидеров смени стратегията и вече 4 пъти е осъждан за хулиганство и с няколко наказания "пробация", удръжка от заплатата си и даже общественополезен труд - чистене на паметници.

Това се случи по актуалните му обвинения за хулиганство пред клекшопа на столичната улица "Раковски" и в НАТФИЗ, както и за по-старите – в Батак и пред парламента.

Делото за инцидента на Летище Варна е на повече от 2 години. По него се проведоха десетки заседания с участието на Волен Сидеров, на които той лично разпитваше и опонираше на прокурорските свидетели, обяснявайки, че не е хулиган, а жертва.

Гледайте и репортажа по темата на Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добра сделка...Пет пробации и още в политиката!!! А цифрите какви са?!Това си е жив бизнес!!!Жалко за "Атака" и атакистите!
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради такива предатели 1353г България попада под турско робство(да припомним :разделена на български враждуващи по между си феодални владения) В България ги броих по памет 16 "патриотични" партии и всичките зависими от вън.... Трябва да се върне вече смъртното наказание. Такива *** нямат превъзпитаване.
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено, че ще иска споразумение. Алтернативата е ефективна присъда и "Ох котьоооооо!"
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 7Давай Волене, ние сме с тебе...а вие кои бяхте? Ония 4-мата с масата ли :)
24
2
 
2
 
! Отговори
кръстоносец преди 7 години
Честният труд и хляба изкаран с пот на челото води до поумняване. Пожелавам на всички управляващи да ги застигне съдбата на колегата им Волен. Да свършат нещо полезно и нормално.
23
1
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Абе знаеше си се, че ще мине по тънката лайсна, ама все пак се надявах да му отпукат поне една присъда. Тоя безм.озъчен хулиган който от немай къде стигна то парламента накрая си повярва че е нещо и съвсем му изтърва края. Ако и да не го опандизят надявам се поне да си сдържа криминалните наклонности в бъдеще.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо така бе другарю Сидеров , нали беше невинен , а сега се признаваш за виновен и искаш споразумение . Лъсна ти голия за..дник нали .
21
1
 
7
 
! Отговори
БГ преди 7 години
Сидер ага се доказа като депесарски ибрикчиа и руски пудел!Да се сърди на себе си заради продажната си порода - за турски лири и рубли!Ако си националист обичаш своятя Родина и на митингите ти не се веят чужди знамен, а само на БЪЛГАРИЯ!!!Гнус ме е от ЮРУШ!Да живее България!
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пидера и всички лидерасти са за кауша. Там да го пробват.
19
3
 
10
 
! Отговори
teo преди 7 години
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЛЪСНА КОРУМПИРАНАТА НИ СЪДЕБНА СИСТЕМА ПРЕД БЪЛГАРИТЕ И СВЕТА С ТОВА СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ПРОБАЦИЯ С ПРЕСТЪПНИК КАТО ВОЛЕН СИДЕРОВ! ПРИСЪДАТА НА СИДЕРОВ ТРЯБВАШЕ ДА НЕ БЪДЕ СЪС СПОРАЗУМЕНИЕ А ЕФЕКТИВНА И ДВОЙНА ПРИСЪДА, ЗАЩОТО ВОЛЕН СЪВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ИЗВЪРШИ НЕ ЕДНО А НЯКОЛКО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ЗНАЕЙКИ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ НА ПРОБАЦИЯ! АКО БЕШЕ ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН С ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ЩЕШЕ ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА, НО ВОЛЕН СИДЕРОВ Е НАД ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИНО, ДО КОГА ?????
18
1
 
10
 
! Отговори
! преди 7 години
има и един инцидент на ул. Оборище на светофара с Левски, до Ал. Невски, където *** нападаха полицаи, начело със същия хулиган-рецидивист.
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сидеров никога не е бил СРЕЩУ сегашното статукво и управляващи. Този артист(който ви се усмихва под мустак) само имитира враждебност. Той си е част от сегашната политическа класа . Обира негативните гласове и пак гласува заедно с политическата мафия закони срещу българския народ.Пък да го наричате "националист" си е просто цинизъм. Той направи така че да си патриот и националист да е *** дума.
16
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хубаво е че е БХК и сащ да защитават Българите какво щяхме да правим без тях не знам
15
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хубаво е че е БХК да защитава Българите ако чакаха Волен
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се дали законът позволява процентите удръжка от заплатата общо да надхвърлят 100%.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Въпрос към Цацата: Колко пробации трябва да има едно осъждано лице, за да влезе в затвора?
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президент "Формулы-1" о Путине: "Он должен управлять Европой" +105
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ибрик 1 на държавата се оказа и рецидивист. Вън от парламента хулиганите-рецидивисти!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Особенно приятно, что евреи всегда считали и считают, что они самые умные(хитрые), а тут русский мужик демонстрирует на весь мир, что русский генофонд не ликвидирован и не ухудшен, а продолжает лидировать...Пора бы им смириться с
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре стига - пробация. Това нещо - пробация е мярка приложима за превъзпитаване след едно леко престъпление, чрез наставничество от оторизиран служител. Прилагането е при неосъждани хора извършили леки престъпления, които се разкайват. Сидеров е осъждан, рецидивист, който не се разкайва, а обвинява жертвите си, че са го накиснали, така че пробацията при него е лишена от смисъл.