Къде са били Ади и Габи? На екскурзия, но счупили колата...

Близначките били изморени и изгладнели, нямали пари
Обновена: 23 авг 2016 22:05 | 23 авг 2016 21:55,
153
Къде са били Ади и Габи? На екскурзия, но счупили колата...
Снимка: "24 часа"

Ади и Габи, които бяха обявени за издирване в понеделник, са тръгнали на кратка екскурзия. По пътя обаче колата им се развалила, а батериите на телефоните им били паднали.

Това накратко е историята с "изчезването" на двете близначки, които за кратко изправиха косите на родителите и приятелите си.
18-годишните красавици претърпели лек инцидент с кола по време на екскурзия, заради което отсъствали толкова време от дома, съобщиха пред "24 часа" родителите им.

Още по темата
Момичетата тръгнали с приятели към Пловдив в събота следобед. По пътя обаче автомобилът им се развалил, изтощени били и батериите на джиесемите им. Компанията имала малко пари и се наложило няколко дни да преживява с наличното, обясни майката на близначките Мария.

Тя е доволна, че децата са се върнали в добро здраве. Те обаче били изморени и изгладнели.

Както Dnes.bg писа след съобщенията в медиите, че близначките са изчезнали, момичетата се обадили на родителите си. Едната се прибрала в понеделник вечерта, а другата - във вторник следобед.

Бащата Бойко Бандров се въздържа от коментар. Каза само, че е шокиран от случилото се, но се радва, че всичко е завършило добре.

Приятелят на Аделина Антоан пък веднага обнови профилната си снимка и корицата на фейсбук страницата си с кадри на него и Ади. Приятелки на Габриела също изразиха радостта си, че момичето се е прибрало. Девойка, с която Габи е маркирала във Facebook, че има връзка, написа "Слава богу".

Според бащата на близначките Габриела не е имала приятел, а предпочитала неангажиращи връзки, защото била свободолюбива. Още в понеделник той съобщи, че според тяхната приятелка Джулиана момичетата са в Пловдив и до вечерта ще се приберат.

Паралелно с разследването на полицията бащата провеждаше собствено. Той е бивш служител на службите за сигурност и офицер от запаса.

Заради развалената кола Габриела е пропуснала обучение за работа. Тя щяла да става сервитьорка в известна пицария. Отишла да си търси работа часове преди изчезването и от заведението веднага я одобрили. Звъннала да се похвали на майка си, но оставали само 4% батерия и бързо затворила. Сестра също намерила работа в заведение минути преди да изчезне.

Момичетата са отличнички в столичното училище за оптика "Ломоносов". Имали изрядно поведение и никога преди не са създавали проблеми на родителите си.

"Закъсняха само веднъж на 18-ия си рожден ден, когато им бяхме казали да се приберат в 1 часа, а те се върнаха в 3", каза Бойко Бандров. Според майката заради няколкото дни, прекарани с оскъдни запаси от храна и вода, двете близначки ще минат изследвания в болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
38
 
! Отговори
God преди 7 години
Добре че са живи и здрави момичетата. Странно как са тръгнали на екскурзия без пари и без зарядни за телефони. И едната била приета на работа, за което била много щастлива, но решила вместо да отиде на работа да се разходи?! И накрая се прибрали поотделно в два различни дни. Много плоски обяснения за един секс уикенд, който са решили да си направят. Дано не се прикрива някое престъпление свързано с проституция.
63
0
 
41
 
! Отговори
жоре преди 7 години
Мислех, че по-*** от благоевградските тризначки нема, ама явно съм грешал :) Тия са измислили по *** версия и от мис Годзила - Мейзер със свинските опшаки :)
62
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И три дена не са се обадили с едно: "Мамо, добре сме, има проблем с акумулатора, ще нощуваме еди къде си, трябва да затварям, че звъним от чужд телефон."Не е толкова сложно, а и жената няма да изтерясва от притеснение, къде са й децата. Случаят Белнейски не е забравен, ама тия патки нямат елементарна мисъл какво може да им се случи.
61
0
 
26
 
! Отговори
хахахах преди 7 години
хахахах някой/или някои са си изживяли секс фантазията с близначки и ги върнали след 3 дни..........а те *** та ***, по-добро обяснение няма ли? хъхъхъ изгубили се между пловдив и софия......да се опиташ няма да успееш да се изгубиш в тоя район хахахахха
60
0
 
33
 
! Отговори
Пентатрол преди 7 години
Започнали са да преливат и са се върнали.
59
0
 
19
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Момичетата "добиха" своя миг на "слава". Това, дори за сапунен сериал е плоско. Апропо, звучи като изсмукана от пръстите "новина" в период на засуха. Защо въобще това е новина?
58
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре е, че момичетата са се намерили. Добре е и това, че поведението им е изрядно, публикуваната снимка със сигурност доказва това!
57
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, бе, да. И никой нямал работещ телефон и били насред пустинята, та нямало и заведение от което да се обадят... на баба ти хвърчилото! А и не се прибрали заедно... сигурно точно така е станало, ама друг път!
56
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези обяснения за *** ли са? Щом това успокоява родителите, така да бъде. Обаче по-важното е че момичетата не са пострадали. Но при това безотговорно отношение към себе си и към родителите си, въпрос на време е да сторят някоя дивотия.
55
0
 
20
 
! Отговори
ХаХаХа преди 7 години
Ехееее, колата се счупила /сигурно някое 20-годишно БМВ/, телефоните нямат ток /от многото ползване на фейсбук/, пари нямало. Още нещо? То до тия тогава да не заставаш по време на гръмотевична буря. Иначе добра историйка де, ще стане за виц.
54
0
 
23
 
! Отговори
A преди 7 години
Историята е абсурдна. Звучи сякаш са се изгубили в Гоби....
53
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може ли телефона на близначките, че и аз съм загорял. Една тройка с тези 18 годишни палавници ще ми дойде добре
52
0
 
64
 
! Отговори
M.I.C. преди 7 години
Оставам с впечатлението, че района около пловдив е някаква пустиня и там двете близначки са се препитавали с диви животни и вода от оазиси докато били намерени 3 дни по-късно. А защо са се прибрали по отделно...живи здрави и няма да разсъждавам повече
51
0
 
42
 
! Отговори
... преди 7 години
Ходили са да строшат няколко *** и са се прибрали.Лошо няма, ама историята как на всички в колата са им паднали батериите е доста смешна.Да не се разровя по сайтовете и да ги видя за 100тина лева на час някъде ?
50
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати смотаното семейство!
49
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Koi sa tiq? Shto me zanimavate s gluposti be
48
0
 
54
 
! Отговори
ицо преди 7 години
Какви са тия глупости и откровени лъжи бе?Само като показаха майка им по телевизията и на човек му става ясно що за стока са двете.Тая майката се беше нагримирала все едно не търси децата си,а са я потърсили за интервю. са почесали,почесали па са се прибрали.....Тръгнали за Пловдив с приятели,счупила се колата,нямали пари,батериите им паднали,айде стига тая простащина,ама и тоя който е писал статията е по-зле и от майка им.
47
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълни глупости са това в статията. Важното е обаче, че са живи и здрави и са се върнали.
46
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Били са на сърбежо-чесане малко.
45
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох ексКУРзия, ех КУРортееее.....