Къде са били Ади и Габи? На екскурзия, но счупили колата...

Близначките били изморени и изгладнели, нямали пари
Обновена: 23 авг 2016 22:05 | 23 авг 2016 21:55,
153
Къде са били Ади и Габи? На екскурзия, но счупили колата...
Снимка: "24 часа"

Ади и Габи, които бяха обявени за издирване в понеделник, са тръгнали на кратка екскурзия. По пътя обаче колата им се развалила, а батериите на телефоните им били паднали.

Това накратко е историята с "изчезването" на двете близначки, които за кратко изправиха косите на родителите и приятелите си.
18-годишните красавици претърпели лек инцидент с кола по време на екскурзия, заради което отсъствали толкова време от дома, съобщиха пред "24 часа" родителите им.

Още по темата
Момичетата тръгнали с приятели към Пловдив в събота следобед. По пътя обаче автомобилът им се развалил, изтощени били и батериите на джиесемите им. Компанията имала малко пари и се наложило няколко дни да преживява с наличното, обясни майката на близначките Мария.

Тя е доволна, че децата са се върнали в добро здраве. Те обаче били изморени и изгладнели.

Както Dnes.bg писа след съобщенията в медиите, че близначките са изчезнали, момичетата се обадили на родителите си. Едната се прибрала в понеделник вечерта, а другата - във вторник следобед.

Бащата Бойко Бандров се въздържа от коментар. Каза само, че е шокиран от случилото се, но се радва, че всичко е завършило добре.

Приятелят на Аделина Антоан пък веднага обнови профилната си снимка и корицата на фейсбук страницата си с кадри на него и Ади. Приятелки на Габриела също изразиха радостта си, че момичето се е прибрало. Девойка, с която Габи е маркирала във Facebook, че има връзка, написа "Слава богу".

Според бащата на близначките Габриела не е имала приятел, а предпочитала неангажиращи връзки, защото била свободолюбива. Още в понеделник той съобщи, че според тяхната приятелка Джулиана момичетата са в Пловдив и до вечерта ще се приберат.

Паралелно с разследването на полицията бащата провеждаше собствено. Той е бивш служител на службите за сигурност и офицер от запаса.

Заради развалената кола Габриела е пропуснала обучение за работа. Тя щяла да става сервитьорка в известна пицария. Отишла да си търси работа часове преди изчезването и от заведението веднага я одобрили. Звъннала да се похвали на майка си, но оставали само 4% батерия и бързо затворила. Сестра също намерила работа в заведение минути преди да изчезне.

Момичетата са отличнички в столичното училище за оптика "Ломоносов". Имали изрядно поведение и никога преди не са създавали проблеми на родителите си.

"Закъсняха само веднъж на 18-ия си рожден ден, когато им бяхме казали да се приберат в 1 часа, а те се върнаха в 3", каза Бойко Бандров. Според майката заради няколкото дни, прекарани с оскъдни запаси от храна и вода, двете близначки ще минат изследвания в болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тайните ченгета, на военни офицери и служителите от "службите" за сигурност дъщерите има са най-големите ***. Навремето баш тия ставаха елитни *** за обслужване на висшия партиен ешалон. А сега вече конкуренцията е жестока и обслужват всичко наред.
43
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Порени като риби, пълнени като агнета. До 18 годишни, до 49 килограма. Профила им съвпада .... Митьо .. Не гьоза, а пищова
42
4
 
72
 
! Отговори
Анкета преди 7 години
Според вас двете девойки девствени ли са? Не = +, да = минус!
41
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе нема такава държава като булгаристаней и нема такъв *** като българите! Хехехехехее Бемти и измислената новина, лъха на лъжа, все едно че чета историята на българия!
40
2
 
41
 
! Отговори
Дърт гларус преди 7 години
На тия шматки ако им направят тест за алкохол и дрога, ще превъртят дрегерите. Ама важното е, че са живи и здрави и да продължават да чупят ку.ове
39
4
 
36
 
! Отговори
Дръндьо преди 7 години
Ех палавници, майсторки на "духови музикални инструменти"!
38
5
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А родителите ги изкараха ангелчета, закъсали с колата, да не са в САЩ, където с километри няма жив човек стотици километри, та нима другите от компанията не са имали телефони или някой случаен. Айде стига сълзливи истории, разиграха цялата държава, медии. За такова нещо солени глоби, може и 3 дни на топло, за урок и а други, а и те ще го помнят. Направо съм потресена. Сега ще се кефят колко медийни са били, "звездите". Лигли, едната се прибрала в понеделник, драгата във вторник.
37
3
 
50
 
! Отговори
Див Селянин преди 7 години
Ей така е почнала и Анита Мейзер!
36
3
 
43
 
! Отговори
Поп Грую преди 7 години
Super! На Територията вyлгapиcтан й трябват точно такива ПAЧИ!P.S. Ама направо повярвахме...
35
1
 
13
 
! Отговори
Въпросът е: преди 7 години
Къде е Маги?????
34
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Врели-некипели!!1престанете с тези идиотизми.Лекият "инцидент" е бил всъщност леко "убождане отзад" на едни новоизгряващи брънтии.В тази откачена държава всеки занима всеки с небивали дивотии.Хаби се обществена енергия за всякакви ***.Медииите заливат плебса с вълни от лай..на а важните неща си отминават като пролетен дъжд (всяко чудо за три дни а по-голямото за четири..
33
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Били са да се плякат. Като им погледнеш физиономийките и картинката ти става пределно ясна.
32
2
 
58
 
! Отговори
burg преди 7 години
Баси кефа, два дена яко амфети,секс и алкохол.Сега били малко изморени и огладнели...и малко изнервени.Да им направят изследване на кръвта, да намерят в нея Менделеевата таблица.Малки боклучета и бъдещи .....
31
3
 
19
 
! Отговори
Един преди 7 години
Фце!
30
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо непременно трябва да правят кокоши дупета? Смятат, че стават по-красиви така ли?
29
2
 
42
 
! Отговори
Калина преди 7 години
По-добре да си бяха мълчали, отколкото да наръсят толкова глупости!
28
2
 
16
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
po ubavo da se e-at otkolkoto da se drogirat
27
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре бе днес.бг, толкова ли няма новини, ни занимавате с такива глупости?
26
23
 
4
 
! Отговори
gg преди 7 години
как може само помия в тия коментари :), няма такава спряла нация като нашата...
25
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паднали им били батериите хаха . Толкова не могат да помолят някой да им услужи с телефон да се обадят. Кого заблуждават.