Къде са били Ади и Габи? На екскурзия, но счупили колата...

Близначките били изморени и изгладнели, нямали пари
Обновена: 23 авг 2016 22:05 | 23 авг 2016 21:55,
153
Къде са били Ади и Габи? На екскурзия, но счупили колата...
Снимка: "24 часа"

Ади и Габи, които бяха обявени за издирване в понеделник, са тръгнали на кратка екскурзия. По пътя обаче колата им се развалила, а батериите на телефоните им били паднали.

Това накратко е историята с "изчезването" на двете близначки, които за кратко изправиха косите на родителите и приятелите си.
18-годишните красавици претърпели лек инцидент с кола по време на екскурзия, заради което отсъствали толкова време от дома, съобщиха пред "24 часа" родителите им.

Още по темата
Момичетата тръгнали с приятели към Пловдив в събота следобед. По пътя обаче автомобилът им се развалил, изтощени били и батериите на джиесемите им. Компанията имала малко пари и се наложило няколко дни да преживява с наличното, обясни майката на близначките Мария.

Тя е доволна, че децата са се върнали в добро здраве. Те обаче били изморени и изгладнели.

Както Dnes.bg писа след съобщенията в медиите, че близначките са изчезнали, момичетата се обадили на родителите си. Едната се прибрала в понеделник вечерта, а другата - във вторник следобед.

Бащата Бойко Бандров се въздържа от коментар. Каза само, че е шокиран от случилото се, но се радва, че всичко е завършило добре.

Приятелят на Аделина Антоан пък веднага обнови профилната си снимка и корицата на фейсбук страницата си с кадри на него и Ади. Приятелки на Габриела също изразиха радостта си, че момичето се е прибрало. Девойка, с която Габи е маркирала във Facebook, че има връзка, написа "Слава богу".

Според бащата на близначките Габриела не е имала приятел, а предпочитала неангажиращи връзки, защото била свободолюбива. Още в понеделник той съобщи, че според тяхната приятелка Джулиана момичетата са в Пловдив и до вечерта ще се приберат.

Паралелно с разследването на полицията бащата провеждаше собствено. Той е бивш служител на службите за сигурност и офицер от запаса.

Заради развалената кола Габриела е пропуснала обучение за работа. Тя щяла да става сервитьорка в известна пицария. Отишла да си търси работа часове преди изчезването и от заведението веднага я одобрили. Звъннала да се похвали на майка си, но оставали само 4% батерия и бързо затворила. Сестра също намерила работа в заведение минути преди да изчезне.

Момичетата са отличнички в столичното училище за оптика "Ломоносов". Имали изрядно поведение и никога преди не са създавали проблеми на родителите си.

"Закъсняха само веднъж на 18-ия си рожден ден, когато им бяхме казали да се приберат в 1 часа, а те се върнаха в 3", каза Бойко Бандров. Според майката заради няколкото дни, прекарани с оскъдни запаси от храна и вода, двете близначки ще минат изследвания в болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
36
 
! Отговори
монтьора преди 7 години
Яка"екскурзия"е паднала два дена а?здравааааааа
23
3
 
42
 
! Отговори
цирк преди 7 години
Тези за какви ни взимат а?два дена родителите занимават цялата държава с тях, а те са си правили кефа някъде и сега се чудят как да се измъкнат.....
22
2
 
35
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Само преди някакви си 20 години, когато нямахме мобилни телефони и тръгнехме на екскурзия, бидейки на по 18 години, майките ни не можеха да ни звънят през 15 минути и да изпадат в паника, че не знят на колко точно метра сме от отбивката за Сунгурларе. Пък ей ни на, оцеляхме.
21
0
 
35
 
! Отговори
Неа преди 7 години
"Според майката заради няколкото дни, прекарани с оскъдни запаси от храна и вода, двете близначки ще минат изследвания в болница." ... Ох горките... На нас което всеки ден менюто е оскъдно какви изследвания да правим ????
20
1
 
23
 
! Отговори
Гиньо Кологов преди 7 години
Имам новина изненада и за двете, но засега ще я запазя в тайна. Но изненадата след 7 години ще тръгне на училище!
19
1
 
14
 
! Отговори
Mimi преди 7 години
Mekereta
18
1
 
33
 
! Отговори
11 преди 7 години
Мбуааахахахахахаххх ахахахахххха, ХАХАХХАХАХ!!!!!Баси шедьовъра! Баси идиотитте са го измислили това, шоколада се уви сам в мармота!!
17
1
 
30
 
! Отговори
продуцент преди 7 години
Добри са момичета, имат талант! Януари 2017 е премиерата на Twins deep throat, там ще ги гледаме!
16
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 28баща държавен хрантутник, няма какво друго да станеш освенкато тебе, коментатор на издръжка от фондацийка и то само когато пишеш глупостите си.
15
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ще са били гладни, знаете ли колко наденици изядоха? И с майонеза, това е толкова калорично!
14
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На този случай се отдели толкова много внимание, защото бащата е пенсиониран офицер, от службите за сигурност. Не упреквайте децата, то с баща държавен хрантутник, няма какво друго да станеш освен, сервитьор, шофьор, или като тати, ако те уреди. Обречени са.
13
1
 
38
 
! Отговори
един с телефон преди 7 години
с тези джуки всеки един ще е навит....да им услужи с телефон за 1 разговор
12
2
 
38
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 7 години
Ако нямат пари и не работят да дойдат на едно устно интервю в моята фирма, аз съм шев на отдел и ако се справят добре на интервюто, а като гледам имат развит потенциал, ще им дам по 2 бона заплата! Отделно от това ще има и тимбилдинг с мен в Павел баня, доволни ше са!
11
1
 
55
 
! Отговори
Kun преди 7 години
Койтои да питаш на улицата ще ти даде да звъннеш един телефон. Кви са тия спагети тука?
10
1
 
54
 
! Отговори
Родителите преди 7 години
Ми сега чакаме внуци
9
2
 
41
 
! Отговори
Б.Х. преди 7 години
Толкова ли не можаха да изкарат по някой лев от тази "ексКУРзия".И да ги бяха нахранили.
8
1
 
58
 
! Отговори
Що за глупост преди 7 години
сте ни разказали? Все едно са били на другия край на света, че не могат да се приберат с автобус и нямали батерии, пък после се обадили, на всички ни стана ясно какъв е случаят :)
7
0
 
96
 
! Отговори
Разбирач преди 7 години
Май на тези близначки дедо Господ им е разделил един мозък.
6
1
 
75
 
! Отговори
sacradis преди 7 години
Как така и на двете им паднали батериите и как така са се върнали по различно време , и компанията им нямат ли телефони, науката може само да гадае...
5
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия у Фикултето са ги смели от порно! Ама с такива родители, такива и децата!