Къде са били Ади и Габи? На екскурзия, но счупили колата...

Близначките били изморени и изгладнели, нямали пари
Обновена: 23 авг 2016 22:05 | 23 авг 2016 21:55,
153
Къде са били Ади и Габи? На екскурзия, но счупили колата...
Снимка: "24 часа"

Ади и Габи, които бяха обявени за издирване в понеделник, са тръгнали на кратка екскурзия. По пътя обаче колата им се развалила, а батериите на телефоните им били паднали.

Това накратко е историята с "изчезването" на двете близначки, които за кратко изправиха косите на родителите и приятелите си.
18-годишните красавици претърпели лек инцидент с кола по време на екскурзия, заради което отсъствали толкова време от дома, съобщиха пред "24 часа" родителите им.

Още по темата
Момичетата тръгнали с приятели към Пловдив в събота следобед. По пътя обаче автомобилът им се развалил, изтощени били и батериите на джиесемите им. Компанията имала малко пари и се наложило няколко дни да преживява с наличното, обясни майката на близначките Мария.

Тя е доволна, че децата са се върнали в добро здраве. Те обаче били изморени и изгладнели.

Както Dnes.bg писа след съобщенията в медиите, че близначките са изчезнали, момичетата се обадили на родителите си. Едната се прибрала в понеделник вечерта, а другата - във вторник следобед.

Бащата Бойко Бандров се въздържа от коментар. Каза само, че е шокиран от случилото се, но се радва, че всичко е завършило добре.

Приятелят на Аделина Антоан пък веднага обнови профилната си снимка и корицата на фейсбук страницата си с кадри на него и Ади. Приятелки на Габриела също изразиха радостта си, че момичето се е прибрало. Девойка, с която Габи е маркирала във Facebook, че има връзка, написа "Слава богу".

Според бащата на близначките Габриела не е имала приятел, а предпочитала неангажиращи връзки, защото била свободолюбива. Още в понеделник той съобщи, че според тяхната приятелка Джулиана момичетата са в Пловдив и до вечерта ще се приберат.

Паралелно с разследването на полицията бащата провеждаше собствено. Той е бивш служител на службите за сигурност и офицер от запаса.

Заради развалената кола Габриела е пропуснала обучение за работа. Тя щяла да става сервитьорка в известна пицария. Отишла да си търси работа часове преди изчезването и от заведението веднага я одобрили. Звъннала да се похвали на майка си, но оставали само 4% батерия и бързо затворила. Сестра също намерила работа в заведение минути преди да изчезне.

Момичетата са отличнички в столичното училище за оптика "Ломоносов". Имали изрядно поведение и никога преди не са създавали проблеми на родителите си.

"Закъсняха само веднъж на 18-ия си рожден ден, когато им бяхме казали да се приберат в 1 часа, а те се върнаха в 3", каза Бойко Бандров. Според майката заради няколкото дни, прекарани с оскъдни запаси от храна и вода, двете близначки ще минат изследвания в болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
3
 
! Отговори
Рачко Пръдлето преди 7 години
Препили са, ама с юнашко мляко. Сега при ходене дупетата им жвакат, та се късат. Ох, на вуйча ви Рачкааа!
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Очевидно не са от развалено семейство, но очевидно са развалени пикли
82
0
 
11
 
! Отговори
Коко преди 7 години
Като им се пооправят дупетата и пак ще изчезнат за ден-два.
81
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даже и родителите са вкарани в "Сериала"
80
0
 
9
 
! Отговори
Xxxx2 преди 7 години
Театър
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде стига с тия ПЛОСКИ ИСТОРИИ !
78
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ги изследват за венерически болести.
77
0
 
25
 
! Отговори
аха преди 7 години
Съвсем ни взеха за мезе с тея истории. То да се загубиш в планината - ок случва се, ама на път за Пловдив и то такива кифли, които не биха стъпили на обезлюдени и диви места.
76
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според майката заради няколкото дни, прекарани с оскъдни запаси от храна и вода, двете близначки ще минат изследвания в болница.Задължително гинеколог!
75
1
 
39
 
! Отговори
ББ преди 7 години
"...двете близначки ще минат изследвания в болница..."Най вече гинекологични!
74
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изглежда, че тези малки освежителки не са си взели поука от историята на Петко Сертов, който ходи да люшка младата върба в Гърция докато цяла България го търсеше... та и тези така.. опозориха семейството
73
0
 
37
 
! Отговори
пластичен хирург преди 7 години
Аз като ви приказвах одеве, че близначката която е на преден план на снимката си е правила пластика на устните - вие ми нацъкахте минусите. Я сега погледнете внимателно пак.
72
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията няма нищо общо с истината .Ако има нещо вярно то е само това че са пътували с кола която е закъсала. После са се скарали и едната си била камшика за София -другата се довлякла до гара Пловдив където я откриват полицаите в леко неадекватно състояние, след което разбират че е обявена за издирване. Чиста наркоманска история,но до колкото ми е известно и родителите не са стока -и двамата са алкохолици и не им пука много за тях затова е смешно за пред медиите да демонстрират загриженост
71
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо цяла България трябва да се вдига на крак, заради cекс турнето на две ***...
70
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пачавретини бол, ама не ги пускат всеки ден в новините.
69
0
 
23
 
! Отговори
. преди 7 години
"Девойка, с която Габи е маркирала във Facebook, че има връзка, написа "Слава богу" - Лесбийка ли е ?Абе цялата история е измислена според мен, че станаха известния тия двете и трябва да се изкара някаква версия за пред хората. Ама... недомислено е.
68
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абсолютна глупост е тази статия. Пътя София-Пловдив е оживен. До половин час можеха да спрат някой автомобил и да помолят за един резговор с пътна помощ или с роднините. Ако не всеки втори, всеки трети щеше да им помогне. Глупава и неоправна младеж
67
0
 
28
 
! Отговори
смех преди 7 години
А един мармот омотаваше шоколада в станиол :) Нема лошо, че са брали гъби, пълнолетните са, ама лошото е, че цяла България ги разбра какви Са всъщност :D
66
0
 
29
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
ама те в джунглата на Бразилия ли са попаднали ?? че и изследвания ще им правят- голям смях--явно тест за бременост ще да е ..Хубаво е и за марихуана да ги жизследват-- ама че *** българска сага-- невъзпитани пубери и татко изтървал двата края на възпитанието-- 4% батерии -ала бала -момчета разни с тях - отивала на интервю за работа в Пловдив - въобще пълна помия е всичко- Навсякъде в Бг има хора- всички те имат тел - всеки би им услужил - какво толкова- а те с оскъдни запаси били -ахаххаха
65
0
 
28
 
! Отговори
смех преди 7 години
верно са били на ексКУРзия :) А сега като са известни и ще им се вдигнат тарифите като ексКУРзоводки :)