Наши пилоти разказват: НЛО колкото 5-етажна сграда…

Имало срещи и над Родопите, и във въздуха над други държави...
25 окт 2016 12:37,
97
Наши пилоти разказват: НЛО колкото 5-етажна сграда…
Снимка: Кадър Youtube

НЛО колкото 5-етажна сграда летяло на 400 метра от наш самолет над езерото Балатон в Унгария. Случката е от 1981 година и за нея разказва пилотът, управлявал самолета Господин Господинов.

Документираните и официално признати случаи на срещи на български пилоти с НЛО са много малко. Голяма част от пилотите просто премълчават за тези случки, за да не бъдат отстранени от работа. Даже и да бъдат документирани, чрез запис на разговорите им с наземните диспечери или с други средства, те рядко стават публично достояние.

Но все пак някои го правят. Ето някои интересни срещи на български пилоти с НЛО. За тях признават и разказват самите пилоти, но след пенсионирането си. За това разказва видеоматериал, публикуван в YouTube.

През 1981-ва година българският пилот Господин Господинов става свидетел на необичайно явление в небето. Тогава той е бил в гражданската авиация, командир на самолет Ту-154.

През месец юни изпълнявали чартърен полет по направление София-Франкфурт-Варна. На 11 500 метра височина, около езерото Балатон в Унгария, екипажът получава съобщение от диспечерската служба на Виена, че по данни на друг самолет се виждало някаква светеща точка в небето.

Когато приближават мястото, виждат как светещият обект с висока скорост ги приближава, след това рязко завива, изравнява се със самолета и продължава да лети успоредно с него от дясната му страна.

Радиовръзката изчезнала внезапно, локаторът също спрял да работи. Това продължило в рамките на 7 минути. Всички пътници също станали свидетели на срещата с НЛО-то.

Усещало се как въздухът в кабината на самолета вибрира. Самото НЛО било голямо, с размерите на 5 етажна сграда и според екипажа се намирало на около 400 метра от самолета. В средата си било черно и се усещало леко притегляне в негова посока.

На 7-мата минута изведнъж странния обект се отдалечава от самолета и с висока скорост изчезва в обратна посока, след което всичко се възстановило в рамките на нормалното.

Още по темата

Господинов и останалите от екипажа решават да не вдигат шум за случилото се, защото около месец преди това е имало подобен случай с друг екипаж, който докладвал за среща с НЛО и след това пилотите от него били свалени от полети и не им позволили да се върнат на служба.

Поради тази причина Господин Господинов мълчи за случката и решава да я разкаже чак след като се оттегля от активна служба в авиацията.

През 1964 година подполковник Дочо Генковски от авиобаза Граф Игнатиево среща НЛО докато извършва полет с боен изтребител МиГ над Родопите. Самолетът му буквално се слива с яркия светлинен обект в небето и двигателят на изтребителя угасва.Ярка светлина облива, полковникът не чува звуци, времето сякаш спира. Усеща сякаш има някакъв магнит в себе си. След това светлина изчезва, самолетът продължава полета си и се приземява успешно.Докладвал е на висшето командавне, но дали е имало разследване, не се знае.

През 1984-та година българските пилоти на хеликоптер Георги Димитров и Николай Белев засекли НЛО над Родопите. Те успели да се приближат на около 500 метра до обекта преди да настъпят аномалии в апаратурата на хеликоптера им.

Години по-късно, пилотите разкриват подробности за тази среща с НЛО пред български журналисти. Димитров и Белев провеждали нощен полет през октомври 1984-а година и забелязали огромен светещ обект, който бил с формата на пумпал.

Хеликоптерът на българите преминавал над местността "Копривките" в Родопите, когато се натъкнали на НЛО, от чието дъно излизал сноп светлина, който осветявал една от поляните.

Пилотите се снижили и приближили непознатия апарат на около 500 метра. Тогава той изведнъж се отдалечил, а после пак се върнал в старата си позиция. И така ставало при всеки опит на пилотите да го притиснат. След поредния им опит да се приближат, настъпили аномалии в апаратурата на хеликоптера и пилотите били принудени да се върнат в базата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки който твърди нещо по-различно за реалността е луд, болен мозък, наркоман, фантазьор, забравете за случая и продължете рутинните си задължения :D
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, след 2 седмици отидете, гласувайте, после си живейте живота весели и щастливи, и си трайте, не се замисляйте мн, няма нищо по-различно и нормално от това, което е живота Ви днес.
34
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е вселена с не знам си колко милиарда галактики, това не е космос с не знам си колко милиарда вселени, това не е структура с не знам си колко милиарда измерения, паралелни реалности, нива на реалността и различни плътности. Това е света, недейте да ровите мн, не задавайте въпроси, няма нищо повече от това, живота е едно оцеляване, в което Вие трябва да ходите на работа до прекомерна възраст и след това да пиете лекарства забавяйки неизбежното с някой друг ден. Всичко друго е лудост.
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Връщайте се на работа!
32
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато света уеднакви нивото си на съзнание над материалистичните, егоистични илюзии, може и да пожелаят да осъществят официален контакт с хората, ама като гледам някои хора нямат интерес хората, да си развиват съзнанието и да еволюират над материализма, те ги предпочитат неуки, невежи и неосъзнати, по-лесни са за манипулиране и използване, да не се разсейват от сегашната система и реалност, за която робуват, ще попречи на бизнеса и статуквото. Няма извънземни, нищо не е станало, аномалии.
31
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 7 години
И аз съм ставал свидетел на извънземни в Родопите. Ярки светлини, които се появяват на небето и после за секунди изчезват.
30
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А извънземните сега разказват как видели един МиГ с българси пилот вътре и увивал станиола в шоколад.
29
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бтв, по темата с развития разум, бях чел за Александрийската библиотека, че е решено от по Висшите същества тя да бъде унищожена.Понеже в нея се съдържало много информация за технологии които са били много мощни и развити, а хората деградирали все повече и повече. Лошите хора вземали все повече превес.Затова за благото на хората, за да не попадне тая информация в лоши ръце, Висшите сили са накарали един да полудее и да я запали
28
1
 
2
 
! Отговори
а преди 7 години
До Анонимен33 по-този въпрос подочух, че във ватикана мислели (а допреди няколко столетия проповядвали, че сме само ние хахаха)да ги кръщават и тях и да ги правят християни и да им опрощават греховете защото и те били божии създания:::))))))
27
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като се отделиш от земята и стават странни работи миражи халюцинации моряците едно време са виждали русалки.
26
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А представяте ли си, как идват извънземните и почват да разправят на върлите убедени в религията, че всичко което правят не е нужно и няма нищо общо с обективната реалност на космоса, и че единственото по-безсмислено нещо от това да се кланяш по 5 пъти на ден е да гласуваш за някоя от съществуващите партии в България и да очакваш подобрение на качеството си на живот :D Или да обяснят на Стивън Хокинг и военните, че няма да ги нападат и идват с мир.
25
8
 
3
 
! Отговори
гуест преди 7 години
да видят нло е нормално но голямо колкото 5етажна сграда... освен метеорологичен балон е нужно и доста сериозна доза умопомрачаващи наркотици:))
24
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако извънземни технологии попаднат в погрешни ръце, това може да доведе до сериозни унищожения, а ако извънземна цивилизация на този етап от развитието на човечеството официално обяви съществуването си, ще настане масова паника и хаос, всички ще го приемат моментално като заплаха, та Вие все още се мразите едни други и се избивате, абсолютни расисти с малки мозъчета, какво остава за нещо напълно различно от Вас. Когато/Ако еволюирате като начин на мислене до разумна цивилизация, ще се срещнете.
23
3
 
6
 
! Отговори
до 21 преди 7 години
До ФутурологТака е. За тези срещи и свидетелства не знам, но изучавайки древни цивилизации можеш спокойно да се замислиш дали човечесвото не е в било и продължава да е в контакт с други раси.
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Но като имаме предвид, че 80% от населението си е останало с начина на мислене от 15 век, скоро не очаквайте официална среща с извънземни, това засега ще си останат индивидуални случаи, за които Вие ще мислите, че са пълна измислица, докато се чудите как да осмивате онези, които са го преживели.
21
2
 
4
 
! Отговори
знайко преди 7 години
Тypчино!Да не фанеш Елтън Джон за микрофона
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Също искам да Ви кажа, че с напредването на изучаването и разбирането на квантовата механика, все повече досегашни теории и закони във физиката ще се изменят и променят във времето. Това ще върви и паралелно с начина, по който възприемате реалността си и еволюцията на съзнанието Ви, и факта до колко сте способни да се отворите за неща, които сте смятали за невъзможни.
19
8
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Ако приемем че живота на Земята е опит на извънземни , да видят как ще се развием ,приемаме следната ситуация. След 100 години извънземните кацат случайно в Русия и установъвот че няма и крачка развитие напред.Опита е неуспешен. Закриваме проекта.
18
5
 
6
 
! Отговори
Турчин преди 7 години
Знайко е Елтън Джон хахахаха
17
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Вас, хората, все още Ви е трудно да схванете, че живота не съществува само във физическа форма и само във време-пространственият континуум, но и извън физическата вселена. Както и че има начини, чрез които да не пътуваш във времето и пространството, а да се материализираш в конкретна честотна характеристика, уникална за всяко едно физическо място, което съществува.