Експерти за случващото се в Турция: Вървим към нещо страшно!

Битката на изборите ще е за българските турци
20 мар 2017 11:15, Мария Захариева
66
Експерти за случващото се в Турция: Вървим към нещо страшно!
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

Случващото се в съседна Турция е повод българските политици да се замислят сериозно за евентуалните заплахи за България.

Около мнението се обединиха Емил Кошлуков и Росен Петров. Двамата коментираха темата пред Bulgaria ON AIR.

"Вървим към нещо много страшно. За пръв път съседна държава, огромна държава, държава с огромна армия и огромен потенциал, с един президент, който е меко казано непредсказуем, си позволява по такъв начин да се намесва в политическия процес в България", отбеляза Петров.

Той визира агитациите от страна на турски министри в подкрепа на една от етническите формации у нас. Според него действията на Турция са продиктувани от това, че тя иска да има своето влияние в ЕС, а България е вратата към съюза.

"Битката е за българските турци. В Турция изборите няма да бъдат нито честни, нито свободни. Служебният кабинет или трябва спешно да затвори секциите и който иска да идва да гласува в България, или трябва директно да излязат Външно министерство и целият кабинет с позиция по този въпрос, не с изказвания тук и там. Тези избори са по принуда и ще бъдат изнудвани хора. Те го казаха, турските министри го заявиха", коментира от своя страна Емил Кошлуков.

А Петров добави, че партиите у нас трябва да търсят път към единство, за да могат да се справят с евентуална кризисна ситуация.
 


66
Още по темата: ДПСизбориТурцияДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Фронто преди 1 година
Отдавна пиша за това(извинете за изфукването). Светската държава,кемализма, азбуката дори за н а л о ж е н и! Това в един момен гърми! Има път за извървяване, с декрети е нетрайно. Зато се разпадна СССР, разпадна се и Югославия. Прблеми ще има и с държавата Израел- с рисуеане по карта в нечии кабинет държави не се формират.
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещата са прости и ясни - Европа трябва да се готви за война. И първите въвлечени ще са България и Гърция. В американския печат вече имаше статии как бъдещето на България е като мултиезична и мултикултурна държава (с две думи следващия конфликт тип Косово ще е тук).Освен това турците само си търсят повод да нападнат страна от ЕС, вижте само как се хапят с Меркел. И всичко това с подкрепата на САЩ и Великобритания.
42
3
 
6
 
! Отговори
Циник преди 1 година
Примерен сценарий...българските турци...."поискат" автономия( по Югославски сценарий! Онеправдани...дискриминирани..и т.н.Може да "помолят" за помощ от Турция!
Както ми се правите на много "cool baby" така и може да ви се наложи - да преживеете Крим в България! Прави са тези двамата! Една искрица е нужна само!!!!
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До МуаГоапеше
Интерено дали като ти е толкова сложно името,разбираш значението на думата"Фатмак"?
40
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Експерта Емил Кошлуков беше един от онези,които преди 27 подскачаха и крещяха,че трябва да превърнем държвата си в разграден двор!
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малей-й-й-й,тия двамата големи експерти!!!
38
0
 
3
 
! Отговори
ПЕСЪЧИНКА преди 1 година
До Спешен референдум
БЕЗУСЛОВНО СИ ПРАВ.ЛОШОТО Е ЧЕ 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ ГО ВДЯВАТ.ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА УМ!
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези двамата на снимката ли са "експертите" ?
36
2
 
13
 
! Отговори
Триете ли?Ще ви поря преди 1 година
Ама те едни експерти
35
3
 
30
 
! Отговори
Спешен референдум преди 1 година
Въпрос от следващия референдум: Съгласни ли сте ВЕДНАГА да се случи следното: Съдийте регистрирали ДПС и ДОСТ - доживотен затвор без право на помилване! Заради национално предателство!
Главният прокурор - доживотен затвор без право на помилване! Заради престъпно бездействие!
ББ и ЦвЦв- доживотен затвор без право на помилване! Заради държавническа импотентност!
Дайте и други предложения.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Та рекоха,че те са български граждани в Турция с зачетени права и грижи,обгрижвани са,грижат се за тях,дори на избори показват български паспорт кат задължителен с който могат да гласуват за български парламент и за сегашните,ако са в България това ще могат да направят с българска лична карта,която има отбелязана адресна регистрация по община,как са обгрижвани там-тук с права цялостно или едично,еднократно,временно,междувременно,едновременно,постоянно това е друг въпрос,как понятие са тук не там
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата работа е, че Ердоган тиква в затвора блогъри и журналисти, с една дума невинни хора. Западната демокрация може и само на думи да е такава, може и да е изключително лицемерна и да бълва война и пропаганда, обаче има едно нещо което неможе да им се отрече - ценят свободата на словото поне донякъде. Естествено като дтане дума за изобличаване на пропагандата им, обръщат палачинката (справки уикилийкс и Асандж), но не арестуват блогъри и журналисти, които открито критикуват елитите.
32
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей, без Турция в България и едни избори не можем да си направим!!!
31
9
 
27
 
! Отговори
Историк преди 1 година
Много ги разбира българина като му дойде послето. Защо се допусна регистрацията на етнически партии? До вчера с пяна на устата псувахте руснаците и осирахте паметниците на хора дали живота си за нашата свобода! И философствахте, че те не искали да ни освобождават ама нямало как понеже не знам кво си! А сега кой ще ни защити от феса *** неблагодарна? НАТО ли? Белене за вас Беленеее!
30
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама какви "експерти" са тия двамата?
Бивш сценарист на Слави и коментатор в бигбрадър! Смех
29
5
 
8
 
! Отговори
Гледам снимката преди 1 година
и никъде не виждам експерти. Даже и с лупа ги търся. Понеже бях в Анкара преди известно време мога да ви кажа, че само новите строежи в покрайнините са на стойност, колкото е нашето цяло БВП. Друго което видях е, че по улиците няма НИТО една поръчкова S класа или друго парадиране на крадци-милиардери, както в България. Изводите си правете сами. Ердоган използва простите мустаци по селата за целите си, но не го ли прави това Доган и БиБи тук? Не използват ли ромите и другите мустаци у нас?
28
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Местан се целувал със Станишеф. Е па Борисов се целуваше лично с Ердоган и го гледаше в очите. И му седеше наведен и му регистрира антибългарската партия Дост.
27
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви са разликите между Хитлер и Ердоган?
Две - Първо година на раждане и второ географска ширина.
Какви са приликите?
- Конфликт с всички съседи.
- Пета колона в други държави.
- Разправа със съратниците.
- Промятна на конституцията.
- Фалшива дружба с Русия
- Реваншизъм под формата на териториални претенции
- Ще му смачкат канчето по-бързо
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Киро кофражиста
Кире, излагаш се! Кажи кой проспа създаването на ДОСТ и кой се кланяше на Ердо до турския байрак! Че си *** се знае, но поне не ставай смешен! Драскай под други теми - тази не е за теб.
25
2
 
20
 
! Отговори
МРАВКА преди 1 година
ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАПРАВЕНО Е ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН ЦАЦАТА И СЪДЕН ЗА АНТИБЪЛГАРСКА ДЕИНОСТ.ВТОРО СЪДЪТ ЛЕГИТИМИРАЛ ДОСТ И ДПС ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН И СЪДЕН ЗА АНТИБЪЛГАРСКА И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ДЕИНОСТ.БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНА ОТ ЧОВЕК КАТО ОРБАН ПОСТАВЯЩ НА ПЪРВО МЯСТО ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НЕПОЗВОЛЯВАЩ НА НИКОИ ДА СЕ МЕСИ В РАБОТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. КОЛКОТО ДО ЕРДОГАН ,МОЖЕМ САМО ДА МЕЧТАЕМ ЗА ТАКЪВ ВОДАЧ.