Експерти за случващото се в Турция: Вървим към нещо страшно!

Битката на изборите ще е за българските турци
20 мар 2017 11:15,
66
Експерти за случващото се в Турция: Вървим към нещо страшно!
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

Случващото се в съседна Турция е повод българските политици да се замислят сериозно за евентуалните заплахи за България.

Около мнението се обединиха Емил Кошлуков и Росен Петров. Двамата коментираха темата пред Bulgaria ON AIR.

"Вървим към нещо много страшно. За пръв път съседна държава, огромна държава, държава с огромна армия и огромен потенциал, с един президент, който е меко казано непредсказуем, си позволява по такъв начин да се намесва в политическия процес в България", отбеляза Петров.

Той визира агитациите от страна на турски министри в подкрепа на една от етническите формации у нас. Според него действията на Турция са продиктувани от това, че тя иска да има своето влияние в ЕС, а България е вратата към съюза.

"Битката е за българските турци. В Турция изборите няма да бъдат нито честни, нито свободни. Служебният кабинет или трябва спешно да затвори секциите и който иска да идва да гласува в България, или трябва директно да излязат Външно министерство и целият кабинет с позиция по този въпрос, не с изказвания тук и там. Тези избори са по принуда и ще бъдат изнудвани хора. Те го казаха, турските министри го заявиха", коментира от своя страна Емил Кошлуков.

А Петров добави, че партиите у нас трябва да търсят път към единство, за да могат да се справят с евентуална кризисна ситуация.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: ДПСизбориТурцияДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички са заети да ни сочат врагове, да ни плашат с врагове и ще спечели този, които извади най-големия най-страшен...DАз се затруднявам да избера фаворит от страшилищатаq защото ме е страх само fj паяци, клоуни и гипсови градински джуджета.Затова няма да участвам в тоя кОнкурс.Извинете...
21
2
 
21
 
! Отговори
Не е преди 7 години
необходимо да си кой знае какъв експерт.Достатъчно е само да се следят речите на Ердоган.Той от години дава ясно да се разбере,че иска да възстанови величието на Турция и то така както го разбира той.След референдума ще се бетонира,всички светски мислещи турци ще бъдат или прогонени или в затворите и тогава?
20
6
 
27
 
! Отговори
ПРОСТ НАРОД преди 7 години
ПАРТИИ КАТО ДПС И ДОСТ НЕ ТРЯБВА ДА ПРЕСКОЧАТ БАРИЕРАТА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА И ТОГАВА В БГ ЩЕЕ СПОКОЙНО
19
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали основната задача на българските политици в последните години беше да разцепят ДПС? Така отвориха кутията на Пандора. Не разбраха малките и жалки човечета - БГ политици, че по добре една консолидирана партия, която се държи като корпорация, но няма протурски аммбиции, отколкото две етнически партии, едната от която ДОСТ, силно протурски настроена. А сега ...
18
4
 
11
 
! Отговори
ПРОСТ НАРОД преди 7 години
ВЕЧЕ СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ ДОГАН МОЖЕ ДА НАКАРА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА СИ СЛОЖАТ ФЕСОВЕ И ПОСЛЕ СУННЕТ ВИДЯХМЕ ГИ С НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПАТРИОТИ КАКВО СЕ СЛУЧИ ТОЛКОВА ЛИ Е СЛАДЪК ТОЗИ КОКАЛ
17
11
 
8
 
! Отговори
ПРОСТ НАРОД преди 7 години
ТЕЗИ ХОРА ДЕТО ВСЯВАТ СТРАХ ПАНИКА ЕТНИЧЕСКО И МЕЖДУНАРОДНО НАПРЕЖЕНИЕ СА ПЛАТЕНИ МЕДИИ И СЛУГИ НА ДОГАН КОЙТО СЕ ЧУВСТВА БЪЛГАРИН НИКОГА НЯМА ДА ПРОДАДЕ ГЛАСА СИ НА ДПС
16
5
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Ако няма турска държава ,някои партии не могат да си направят кампания
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страшно си е... Само като видяс снимката на експертите, минапуши на смях. Горката майка България, ще умира, но се разбра... Дано поне успеем да окичим върбите с експерти.
14
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-лесно е да се плюе, че не са експерти, отколкото да се признае, че казват истината. НАРОДЕ, отвори си очите!
13
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Експерти за случващото се в Турция: Вървим към нещо страшно!Русия от 15 години въврви по пътя на Ердоган, но там нищо страшно не се случва. Страшното се случва само в Турция. Да ва е.. в *** експерти да ва е..
12
7
 
18
 
! Отговори
Няма преди 7 години
български политик,от по-висшите етажи,който да набере смелост и да вдигне шум из целия ЕС за безпрецедентната намеса в нашите вътрешни работи.Ние сме горд член на този съюз,но за съжаление истината е,че при инвазия под каквато и да е форма от страна на Турция,никой реално с нищо няма да ни помогне!Европа се страхува от Ердоган,Турция е много по-ценна за НАТО от нас,Путин има много по-голяма изгода от турците,ние се отрекохме от РФ и даже щяхме да ги напляскаме така че,д_ *** да ни е яко!
11
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че е страшно е страшно ! Но какво правят т.н. ни политици !?
10
5
 
18
 
! Отговори
Ф.Е. Джержински преди 7 години
Политиката е изкуството да се манипулират страховете на хората !
9
3
 
10
 
! Отговори
маке преди 7 години
до 9сигур ке умреме ама от поредния запой не се коси токо никой не е надживел виното
8
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички ще умрем)))Страхувай се народе)))
7
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не стане с плашене с турците или бежанците ,препоръчвам да плашат с извъземните.Не сте експерти, а смешни слуги.НЕКА ПЛАШЕНЕТО ЗАПОНЕ СЕГА!D
6
10
 
30
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Ти пишеш глупости. България и Гърция предстои да бъдат нападнати от Турция. Всички политици и хора на ключови длъжности го знаят, но никой не може да си позволи да го каже в прав текст!!!
5
8
 
11
 
! Отговори
маке преди 7 години
страшно ного страшно апокалиптично мен па не ме е страх даже и от жената и ке си сипем една кана винце
4
3
 
29
 
! Отговори
не Експерт преди 7 години
Те, че нещата са доста сериозни - ясно!! Ама защо под "експерти" сте включили тези двамцата!! Единият пак ***-дойди, ама бивш стражар и сценарист в чалга-шоу, колко да е експерт?!?
3
6
 
29
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Ако Ердоган поиска наша територия познайте дали ЕС ще ни защити или просто ще ни жертва, за да отложи гибелта си. Същото е станало и преди Втората световна война, Хитлeр е получил каквото е поискал, само и само на Англия и Франция да им се спокойно, не, че това ги е спасило де.