Прокуратурата подхваща скандална агитация на ДОСТ

Илюстрация подбужда към омраза, смятат от ГЕРБ
20 мар 2017 12:38,
65
Прокуратурата подхваща скандална агитация на ДОСТ
Снимка: Кадър, Facebook

Партийната структура на ГЕРБ в Кърджали сезира Районната прокуратура за нарушение на Изборния кодекс.

Сигналът се отнася за кандидата за народен представител от листата на ДОСТ Михриджан Исмаил Изет, публикувала в профила си във Facebook снимката по-горе.

В сигнала на ГЕРБ се посочва, че на изображението има чужд флаг и изписани години, с които се посочва, че друга държава подкрепя коалицията и прави асоциации с илюстрации за минали периоди от историята на България, свързани с нашествие на чужди войски на българска територия.

"Считаме, че по този начин се проповядва или подбужда към дискриминация, насилие и омраза, основани на народност и етническа принадлежност", се казва в жалбата на ГЕРБ-Кърджали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
5
 
! Отговори
Евроатлантик преди 7 години
Смиреност ,толерантност и премеримост
15
5
 
6
 
! Отговори
To6 преди 7 години
Няма смисъл въобще да се коментира. Когато на такива неща се обръща внимание, тогава има някакъв ефект. Сбогом герб
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква омраза? Това си е подбуждане за инвазия и превземане на територии.
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да се забрани ДОСТ и да се отзове посланика на Анкара в БГ, докога ще търпим тази нарастваща манипулация и агресия?
12
3
 
2
 
! Отговори
Кратък коментар! преди 7 години
Както се вижда от снимката, турците и сега и преди са грозни и кривокраки и дребни. Факт! Това виждам на снимката. Ако българия беше обедиднена и тогава и сега нямаше да се страхува от каквато и да била инвазия или намеса или робство. За съжаление и тогава и сега страната е разделена на феодални области, а народа е беден, страхливи глупав. Всичко това може да се промени като спрем да се страхуваме. Най-добре да спрем да обръщаме внимание на страховете на страхливи и продажни люде които лъжат!
11
6
 
0
 
! Отговори
ХахахаМуха преди 7 години
От целия материал разбрах само, че представлява предизборна кърджалийска агитация на Герберастите... "Ние казахме на Районна прокуратура, че това не ни харесва!" Те това е цялата патардия. Никъде не е отразено дали някой ще се занимава с тоя пасквил освен в заглавието, разбира се. Публикация в социалната мрежа Фейсбук.... Стига бе, това не е сериозно... Тук става въпрос за лични мнения и статуси. Какво като е кандидат за народен представител. Гледаш го само, ако имаш желание. ПРЕСТЪПНО ДЕЯНИЕ??
10
5
 
7
 
! Отговори
А дали? преди 7 години
Дали тези хора от спомената партия с буквата Г се притесняват за страната или за това, че хората от южната ни съседка ще гласуват за други, а не за тях?Лицемерие от класа. Когато гасоподавателите от юг гласуваха за който им кажеха не надигаха глас, но сега щели да гласуват за партия подкрепяна от юг.Години наред хората гласуват за партии подкрепяни от братушките.Факт е че и едните и другите са ни поробвали, а ние сега да се чудим кои са по хубави.Свободата е най-хубавото нещо. Да живее България!
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега - ДПС като са такива патриоти - да ги видим дали ще подкрепят в следващия парламент отмяната на двойното гражданство.Моментът е назрял.
8
4
 
9
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
До кога ще се правите на луди каква дискриминация и насилие само това ли виждат гербавите та това си е жив намек за ново нашествие по нашите земи годината означава точно това стига либерастия . Егати съюзниците трябва като гърците да издигнем непревземаема стена тия нямат нищо общо с добросъседството спомнете си Кипър.
7
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И авторите и анализатърите на "произведение" демонтрират тотална неграмотност, което не е изненада.Кота се целите към държавни постове поне научете историята, за да видите че знамето на България в посочената 1341 година не било това. ))) Но пък сте потриотАри))А какво виждаме на рисунката, моля ГЕРБ или която и да е партия да не ми вменява образи, всеки вижда и чува това, което е в състояние да види и чуе. Аз виждам хора тръгнали да "музикален" конкурс.
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Между двата кадра от филмова лента има място и трети с 1878 год. и обратна посока със посрани шалвари.Да очакваме ли четвърти кадър?
5
5
 
32
 
! Отговори
КК преди 7 години
Затова - отнемане на БГ паспортите на всички, които не желаят да се разделят с турския си паспорт!Двойно гражданство - йок!
4
4
 
22
 
! Отговори
без преди 7 години
Като цяло са доста прости хора. Не можем да им се сърдим, че ги манипулират. Както и на овцене не се сърдим, за това което са. Предлагам обаче, на който по-му харесва в Туркистан да си ходи там!
3
4
 
1
 
! Отговори
s преди 7 години
toq izet neshto se e prevuzbudil!!
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По този начи мобилизират електората на ДПС. ДОСТ едва ли ще се докопат и до заветния 1% за партийна субсидия.
1
3
 
33
 
! Отговори
Наглеци преди 7 години
Много ги търпим, и стават все по-нагли!!!