Европриемливата коалиция у нас - ГЕРБ, ДПС и "Воля"

Марешки: Патриотите не са удачен за Европа партньор на ГЕРБ
Обновена: 2 апр 2017 15:35 | 2 апр 2017 11:22, Александър Попов
164
Европриемливата коалиция у нас - ГЕРБ, ДПС и "Воля"
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки направи интересна прогноза за бъдещия кабинет. Докато всички анализатори смятат, че Патриотите са незаобиколим фактор, той изрази мнението, че политическите сили, които са евроатлантически и добре приети в Европа, са ГЕРБ и ДПС. "Воля" също щяла да бъде приета в някоя от европейските партии, заяви той пред Нова тв.

Още по темата

Все пак той начерта и втори вариант, ако ДПС не е добре приета у нас.

"Коалиция може да има между ГЕРБ, Патриотите и "Воля", обаче патриотите не са приемлив партньор на ГЕРБ от гледна точка на Европа", смята Марешки.

Той заяви, че засега не е водил никакви разговори с Бойко Борисов за подкрепа за правителство след изборите, но и подчерта, че няма да влиза в ролята на подкрепящи.

Бизнесменът коментира и обвиненията за дъмпинг на горивата на неговите бензиностанции.

"Аз съм най-проверяваният човек в държавата. Не се оплаквам, всичко във фирмите ми е изрядно", категоричен е той.

Веселин Марешки отхвърли и твърденията, че горивото му е некачествено като се аргументира, че досега няма оплакване от нито един шофьор, че колата му не пали. И се закани да отваря бензиностанция след бензиностанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
КМ преди 7 години
Оттам ли ни управляват? Я да си гледат работата.
112
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да я бъде такава коалиция,бойко пак няма да може да изкара мандата,с или без коалиция 100% Герб пак си купиха власта,няма нормален човек който да гласува за тях !!!А и Румен Радев ще им обърка схемите :)
111
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз пък..то и герб не са за нас,ама...
110
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Da,tova e formulata.Volen e problema.Ne nito Karata nito Simeonov,a samo Volen oti e tup tup che vdlubnat.Uveren sum che Boiko shte napravi taka +dps i volya
109
0
 
4
 
! Отговори
Дедо Ванго преди 7 години
Марешки, е амбициозен и не особено умен, Бареков номер две, предстои разпадне на парламентарната Му група,и напазаруването и от ГЕРБ по цени на дребно.
108
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ми допада този едноклетъният със свитата си.
107
0
 
3
 
! Отговори
Съвсем преди 7 години
До експертСкоро има избори в Германия и Швеция, съвсем друг вятър идва
106
0
 
4
 
! Отговори
за експерт преди 7 години
Политиката "малко" се различава от алъш вериша на капалъ чаршия!
105
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютно невъзможна коалиция. Но ако се случи - избори на есен с песен. А и патриотите с магарешкия пак ще са същия резултат. Само ако се напънат при видими и осезателно положителни промени в управлението може да се случи чудо и правителството да се задържи! България не вярва на сълзи!
104
3
 
1
 
! Отговори
експерт преди 7 години
до 124 - когато правиш правителство трябва да се съобразиш с кого може да имаш РЕАЛНО мнозинство и международна подкрепа(оттам идват европари, търговия, инвестиции и тн). А като направиш мнозинство с ВМРО, Атака и НФСБ все едно си стъпил върху МАРМАЛАД. Ще угаждаш на Сидеров заради неговите 2-3 ЗЛАТНИ гласа. А от другата страна ще имаш БСП плюс ДПС плюс евентуално Марешки.
103
1
 
6
 
! Отговори
Като преди 7 години
пишете откровено, че отвън приемат тези, за какво харчите народни пари за избори без да се зачитат изборите? Обяснете тогава разликата с КПСС и БКП
102
0
 
0
 
! Отговори
Магарешки тръм преди 7 години
Ми ни знам защо ньикуй ни ми ся убажда.
101
7
 
4
 
! Отговори
Лудогорец преди 7 години
абе вие от Левски и ЦСКА така се подигравахте на Лудогорец - били от Разград, от североизточна България, от провинцията. Пък какво стана - няма по-успешен клубен отбор в историята на България. То освен големи приказки и усти се иска и РАБОТА. А Североизтока знае как се БАЧКА до припадък. Марешки с това си изказване днес показва, че е ГОЛЯМ за политиката!
100
9
 
3
 
! Отговори
ха преди 7 години
Браво на Марешки! В това момче има много хляб за политиката. Това е много точен вариант, защото ЕНП и АЛДЕ са новата коалиция в Европарламента. А и не споделям мнението на Костов, че ДПС е във фризера. Видя се на изборите, че имат широка подкрепа, имат и в Брюксел, Москва и Вашингтон. А Ердоган със сигурност по-лошо ще гледа на Сидеров, отколкото на ДПС. На мен този вариант ми изглежда много по-добър, тъкмо ще видим дали ДПС ще има положителна промяна в управлението!
99
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магарешки ще е за пръв и последен път във властта, поредното ГМО, вкарано по грешка където не му е мястото. А правителството ако устиска до есента, чудо ще е!
98
1
 
4
 
! Отговори
MoX преди 7 години
До музика "Виенето от глутницата антигербери.Добре свършена работа!" ...Усетихте ли се. Май още не сте. ...АНТИГЕРБЕР е по-престижно от антикомунист, защото обхваща и него. Ще опитате от злобата, с която насъскахте хората на гърбината си. Просто е нужно време.
97
0
 
4
 
! Отговори
MoX преди 7 години
До Браво! "Колко хубаво стана, че в България вече има политици, които не мислят за лични и теснопартийни изгоди." ...Човече, направо ти завиждам.Сигурно не живееш тук. ...Щастлив и дълъг живот ти желая, където и да си.
96
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-важно е да сме стабилни !...И в поскъпването даже. Няма значение кой ще управлява важното е стабилното поскъпване да продължи! динамиката на цените от 2013 г. насам:1 април 2013 г. 630 лв./ 1000 м31 април 2014 г. 612 лв./ 1000 м31 април 2015 г. 523 лв/ 1000 м31 април 2016 г. 312 лв./ 1000 м31 април 2017 г. 363 лв./ 1000 м3А нашите регулаторни органи не са спряли да ги вдигат в името на стабилността!</body></html>
95
5
 
1
 
! Отговори
Мякащ варнинйец преди 7 години
Аз гласувах за Висилин Маришки! А вии?
94
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоталитарната държава трябва да изобрети властовите механизми, чрез които да контролира народа да не се надигне и да ги измете от управлението въпреки вдигането на газта безпричинно с 30% и водата с 18%.