БСП – с правилните послания на изборите, но втора

Социалистите щели да се борят да променят статуквото
22

Въпреки че остана втора политически сила на изборите, БСП е не е сбъркала в посланията, а по-скоро във внушенията, които е оставила, убеден е левият депутат Иван Ченчев.

Още по темата

"Хората искаха промяна, ние сме алтернативата на това, което беше досега. Ние трябва да променим статуквото. Това го доказаха 2/3 от гласувалите", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Според него БСП повиши резултата си на вота, защото има ново ръководство и симпатизантите на левицата ще се увеличават не следващи избори.

"Отчетохме загубата, но не бива да говорим чисто прагматично. Да, мандатите са важни, но трябва да се гледа и каква позиция заемаш в парламента. Ние сме алтернативата на статуквото", категоричен бе Ченчев.

Той смята, че тези кандидати за депутати, които останаха извън парламента, трябва да мислят за общия успех на партията, а не за провала на отделните ѝ членове.

"Всеки има свой стил на работа, но мисля, че е по-важна съдбата на партията, а не на отделния представител", бе мнението на депутата Иван Ченчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: бспBulgaria ON AIRИван Ченчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До "жената мъж": Каква "тежка загуба" бе г'лупак? В 43-тото НС БСП имаше 40 депутати, сега има 80. Бойко се измъкна на косъм от загубата и затова сега ще драпа за мажоритарна система за гласуване, иначе на следващите избори (най-вероятно догодина) може и да остане в опозиция.
17
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Ето, copy/paste на "Провалилата се БСП" пак се появи.Предишни copy/paste:08 януари 2017 г.24 януари 2017 г.06 февруари 20171 март 20179 март 2017С *** напред към следващите избори.
16
0
 
2
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 7 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
15
1
 
2
 
! Отговори
жената мъж преди 7 години
Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.
14
1
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
Бойко пак го подаде не умит на Курнелката :)
13
1
 
2
 
! Отговори
свинар преди 7 години
Престанете с чуждата дума "депутат",те са НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ , И СА ПРЯКО ПОДЧИНЕНИ НА НАРОДА В БЪЛГАРИЯ,а не обратното !!!!тОВА СА ХОРА ДЕТО САМО ЛЪЖАТ И КРАДЪТ,А ПОСЛЕ РОНЯТ СЪЛЗИ ПРЕД НАРОДА ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ !!!
12
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко ще заеме поза партер и ще се остави на милостта на ПАТРИОТИТЕ!И на Златния пръст на Волен. Сега му се е паднало да си върне за всички манипулации по негов адрес.
11
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
че БСП Е УМРЯЛО Е СИЛНО ПРЕСИЛЕНО.ВИЖ СДС - МОРТУС, НДСВ - СЪЩО, ДСБ - СЪЩО, РАЗНИ ТАМ БЗНС-ТА, БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАЖДАНИТЕ, БЕЗ ЦЕНЗУРА И ДР. ЕДНОДНЕВКИ СЪЩО СА МЪРТВИ.БСП ще пее алилуята е на ГЕРБV
10
1
 
6
 
! Отговори
old man преди 7 години
kade gi namirat tezi ?
9
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще се забавлявам да наблюдавам в НС, 80 изгладнели за власт цоциалистчета как 4 години ще гладуват в опозиция
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, чак лебедова песен. При положение, че си удвоиха броя на депутатите и сега ще се забавляват като гледат униженията на Борисов, който е готов да предложи всичко на патриотите , за да направи Борисов - 3
7
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тези избори чухме лебедовата песене на столетницата
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ни занимавате с тези ***?
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Социалистите не признават жертвите на комунистическия терор в България, 1944-89. Вместо да поднесат цветя на хилядите избити без съд и присъда чеда на родината те изпадат в дива ярос и започват да обвиняват всички че са фашисти. Погледнете дори и бившия член на БКП, другаря Румен Радев, той не почете жертвите на комунизма, дори напротив подигра се с тях написвайки един неграмотен пост във фейсбук. Хората много добре усетиха дивата злоба в кандидатите на БСП и тяхното желание за убийства и кръв
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
милионери, милиардери , масони и бели якички - щели да правят "лява" политика" - да си вдигнат корпоративният данък на 50% и парите да ги раздадат на хората. вЕрно ли, или бъркам? :))
3
4
 
17
 
! Отговори
Основнаите грешки преди 7 години
на социалистите:1. Претендират да преразпределят онова, което друг е спечелил и спестил чрез труд, ум, талант и дисциплина.2. Толерират по-изостаналия, който е такъв поради мързел, некадърност, липса на знания и неправилно възпитание.Резултатите са известни. Още не можем да се отървем от тях.
2
3
 
12
 
! Отговори
factotum преди 7 години
Точно с такива като тоя кадър, дето беше прислужник на Титаните, няма как да стане!
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не става само с послания, трябва и с пример!