Руският посланик: Без победата ни нямаше да има демокрация

Макаров смята, че и европейският проект нямало да се роди
Обновена: 13 май 2017 13:58 | 13 май 2017 13:55,
510
Руският посланик: Без победата ни нямаше да има демокрация
Снимка: архив "Булфото"

Без нашата победата на 9 май, Европа щеше да бъде съвсем друга, нямаше да я има европейската демокрация, нито самият европейски проект.

Това каза посланикът на Русия у нас Анатолий Макаров в слово в церемония, посветена на 72-та годишнина от края на Втората световна война.

Макаров се включи в честванията пред на паметника на загиналите руски воини в Кула.

Белоградчишкият епископ Поликарп отслужи заупокойна молитва на паметника на Съветската армия в града, а венци и цветя поднесоха депутати от Кула.

Проявите продължиха на мемориален парк "Катюша" край Кула, където са се водили единствените реални бойни действа по време на Втората световна война на територията на страната, припомнян БТА.

Словото на руския посланик бе последван от ученически рецитал за войната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


510
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия произвежда само *** - железа, стари тенджери и тем подобни соц вехтории
298
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бита карта е комунизма и комуноидните олигофренски мозъци.
297
1
 
2
 
! Отговори
extremist преди 6 години
БАЯ ПРЕСИЛЕНО ИЗКАЗВАНЕ....ДРУГАРЯ ДЖУГАШВИЛИ СИГУРНО СЕ Е ПРЕВЪРНАЛ В ПУМПАЛ ОТ НЕГО...
296
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
427- ЗАТОВА БЪЛГАРИНА ОТ 27 ГОДИНИ БЯГА КЪМ МОСКВА, ПЕТЕРБУРГ, АЛМА АТА И ДРУГИ ГОЛЕМИ РУСКИ ГРАДОВЕ, ЧИСТА ПРОПАГАНДА Е ЧЕ ТРУДОВАТА МИГРАЦИЯ Е КЪМ ЕВРОПА И САЩ- НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА- Я ДА ВИДИМ ЕВРОСТАТ, СВЕТОВНАТА БАНКА- КАКВО ЩЕ ТИ КАЖАТ С ФАКТИ.
295
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нелицеприятното е само едно . Това е Демокрация от ниско , долно качество . Време е Победителят да влезе в КОНТРОЛНИТЕ СИ ФУНКЦИИ .
294
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
422, говориш за град от Европа, нали- така е Ротердам, Амстердам, Хага, Анверс, Бон, Берлин..........
293
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1981 г отидох в Новоросийск- навсякъде около теб виждаш работещи жени- в магазини, карат трамваи, автобуси, в ресторантите си търсят агресивно клиенти, там видях и за първи път огромни пистолети в дървени кобури, техните милиционерки. В магазините като у нас- нашите домати консерва, лютеници, пастата за зъби поморин, и пълни щандове със златни накити, улиците мръсни, шумни, сградите необновени и небоядисани- като две капки вода.
292
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1980 г за първи път излизам от България- попаднах в друг свят където имаше кореком до кореком и никакви опашки пускаха в някакви кутии закачени по стените малки карти а от там изтичаха банкноти, подаваха ги и в магазините, беше неделя и не се виждаше никаква кола само велосипеди малки ресторантчета пълни със семейства и никакви цигари. Запалих на улицата и веднага ме скастриха с тон не търпящ възражение, никъде по магазини, автобуси, пристанища, не видях жени да работят, измити улици с препарати
291
1
 
4
 
! Отговори
така си беше преди 6 години
Бил съм в Русия, тогава беше СССР.Решихме групата(на екскурзия бяхме) да слезем в бара към хотела, обаче.......Имаше много руснаци, чакащи да слязат в бара.Като разбраха, че сме БЪЛГАРИ, просто ни пуснаха да влезем, сякаш сме VIP гости.
290
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците са ми симпатични, оценявам направеното от тях за нас, бихме могли да сме си полезни и не виждам реална причина да не е така.Българите имаме един проблем:Ботевото"Силно да любим и мразим" е добър девиз за роби, но не и за свободни хора.Сякаш не знаем как да живеем без враг и продължаваме-сини срещу червени, русофили срещу русофоби, политици срещу народа и т.н.Идеята на Будизма за средния път е правилна.Определено не желая да участвам в Германския проект "Идеален живот", но, уви!
289
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PRAV E CHOVEKYT SAMO GOVEDATA NE RAZBIRAT TOVA
288
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е като живеем на кръстопът всеки да го тегли в рязлична посока.Обаче, вместо да се чувстваме изгубени в пространството и времето трябва да бъдем като ханджии в страноприемница-всеки е добре дошъл, да заповяда, да си заплати за престоя и прав му път.Какво е заровено в задния двор-ние си знаем.
287
3
 
4
 
! Отговори
До Фронто №380 преди 6 години
Съзнателно ли лъжеш или това при теб е болестно състояние? При соца НР България беше на 26-то място В СВЕТА по БВП/per capita. Беше на 8-мо място по "очаквана продължителност на живота" (САЩ - на 14-то!). Пълни глупости, измислици са, че Царството е било 5-тата икономика в Европа. Германия, UK, Франция, Италия и кой? Кой? Кой? Който и клинците е внасял от чужбина? Бря! Сетих се, по магарешки каручки и негледжосани стомни май сме били първи!
286
4
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 400 преди 6 години
Хкрементче, предупредих, че думата *** ме дразни, но ти не вдяваш! *** е нашата столица, в която не знам за какви грехове съм осъден да живея. Миловидната учителка по руски, която кметува отдавна, е оставила София да замяза на сметище, на ***. У нас не съм виждал по-мръсен град, та в Русия ли! Там е много чисто и в Москва е по-чисто, отколкото на Пето авеню! Където щях да повърна, като видях даокачват мумифициран човешки труп за украса! Гледай да не пишеш тази дума, че ще те навра на м
285
1
 
0
 
! Отговори
чичо-дедко преди 6 години
на всички псуващи бих им предложил да прочетат мнението на Чърчил за България (е... сега, намерете го, английски трябва да знаете) и... бас ловя, че няма да ви стане приятно. В Ялта, така наречените "велики" сили - СССР, Великобритания и САЩ си поделиха света, това е :) пък вие спорите кой какъв бил :)
284
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, и щеше да има ред сега.
283
0
 
6
 
! Отговори
Това преди 6 години
Са глупави спорове _ американци и руснаци оправяме а не виждаме проблемите на собствената си страна
282
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни глупости пишеш, явно е от лосиона детоксикация пиеш
281
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФронтоБългарските герои, дали живота си в люта битка срещу хитлерофашизма, са наша гордост и ние се прекланяме пред саможертвата им! Благодарение на това наше участие не ни сполетя участта, която ни се готвеше. На Парижката конференция М.о.л.оt.ов защити България, така че сега гръцките граничари на броят с просто окопловдивчани и пазарджиклии! А ген. Стойчев премина с гола сабя по Червения площад на Парада на Победата, единствения чужд офицер!На теб не ти харесва, така ли?
280
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 392Точно така! Сценаристът откри тази дума преди около два месеца и пусна циркуляр към наемниците. Видяха, че е дразнеща и увеличиха честотата на включване. Само дето съм обещал, че ако се случи нещо не дай Боже, ще ги превъзпитам бързо и преди трети петли ще се отрекат от всичко казано и писано!