Руският посланик: Без победата ни нямаше да има демокрация

Макаров смята, че и европейският проект нямало да се роди
Обновена: 13 май 2017 13:58 | 13 май 2017 13:55,
510
Руският посланик: Без победата ни нямаше да има демокрация
Снимка: архив "Булфото"

Без нашата победата на 9 май, Европа щеше да бъде съвсем друга, нямаше да я има европейската демокрация, нито самият европейски проект.

Това каза посланикът на Русия у нас Анатолий Макаров в слово в церемония, посветена на 72-та годишнина от края на Втората световна война.

Макаров се включи в честванията пред на паметника на загиналите руски воини в Кула.

Белоградчишкият епископ Поликарп отслужи заупокойна молитва на паметника на Съветската армия в града, а венци и цветя поднесоха депутати от Кула.

Проявите продължиха на мемориален парк "Катюша" край Кула, където са се водили единствените реални бойни действа по време на Втората световна война на територията на страната, припомнян БТА.

Словото на руския посланик бе последван от ученически рецитал за войната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


510
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
4
 
4
 
! Отговори
А ВИЗИ ЗА САЩ НЯМА преди 6 години
Как скърцат със зъби европитеците, скоро ще слагат импланти.
278
6
 
4
 
! Отговори
До Истината преди 6 години
Хкрементче, Русия показа НОВИ железа, но далеч не всичко - те не искат масови инфаркти в Белия вигвам, Пентагона, Капитолия. Не показаха "Сармат", хиперзвуковитеракети "Циркон", най-добрия самолет, правен досега - Т-50 и много други чудесии. Подводниците им са най-добрите в света. Показаха не само железа, а и композити, фибропласти, нови сплави. Забавното е, че и в леките стрелкови оръжия дръпнаха силно и взеха да ги изпипват за претенциозни клиенти. Един техен пистолет струва в САЩ$1400! A?
277
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този,който често употребява думата *** със сигурност е свинар, син и внук на свинари. Понеже животът му е все край кочини, други сравнения не знае.
276
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛЕД НАЛАГАНЕТО НА МАРИОНЕТНИЯ ПРОАМЕРИКАНСКИ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ В 1989 Г.- ЦЯЛАТА НИ ИКОНОМИКА БЕШЕ УМИШЛЕНО УНИЩОЖЕНА
275
2
 
2
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
За ВСВ трябва да има памет, вкл.паметници.Колкото съветски воиници са загинали в България,толкова паметници да има тук; колкото Българи са загинали под пряко командване и в интерес н а Москва - толкова паметници да има там!Справедливо ли е?
274
0
 
6
 
! Отговори
демократ преди 6 години
"Без нашата победата на 9 май"-да ама победата не е само ваша бе ***
273
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Какво е СССРКочина, каквато *** е и Русия.
272
5
 
4
 
! Отговори
До Какво е СССР преди 6 години
Ти ходил ли си там или само се пробваш като писател? Защото аз съм живял там почти 6 години и това бяха най-хубавите години в живота ми. Видях що е култура: Третьяковката, Пушкинския музей, Ермитажа, Руският музей, дворци, паркове, църкви, концертни зали, световни изпълнители, опера, балет, изложби, достъпни чудесни книги, библиотеки и чистота! Свинщината е тук - там всичко блести, снегорините работят денонощно!Опашки за хляб НИКОГА не съм виждал, за билети - да !Видях добри хора - интелигентни
271
5
 
2
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Към онзи от по долу,който с апломб и лошо възпитание пита 'какво сме ние направили и какво са ни " направили" от московията':До налагането тук (44-@) на марионетния московски режим България е на 5 място в Европа по икономически показатели; след 50 години комунизъм е на 50-то!Много може да се изпише,но няма смисъл, някои са загубили слух и разум от гърмежите на кремльовските камбани.
270
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия винаги е била и ще си остане страна от Третия свят, която никога не е живяла в демокрация. Какви глупости говори този пиян мужик?
269
1
 
1
 
! Отговори
Що преди 6 години
И Хитлер би казал същото, ако беше победил във войната.
268
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е грешка, която скоро ще бъде поправена.
267
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква демокрация донесли тези нещастни крепостници? Те никога не са живели в свобода. Робите не могат да освобождават а само да поробват. А робите на робите са най-презрените твари.
266
0
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 318 преди 6 години
До до 314Пак гледам едно хистерично ха-хааааа! Познато! И какво, като си чел Сътворението на "ВеликияТ американски класик Гор Видал?". Не си научил още българския, а бръмчиш колко си начетен! И какво разбра от тази книга, защо се тези персонажи на едно и също място? Чел съм я отдавна, не последното издание. А сега, начетени (не в икономическия смисъл, де!) признай за какво се сръфа с 314? Кое не е вярно от неговия текст? Аз, умньо, пазя писмо до баща ми от един, който му пише, че семейството
265
1
 
2
 
! Отговори
Фронто преди 6 години
Към Един Българин:Я ги попитай, колко съветски воиници са загинали на границите ни за да " освобождават" България прес ВСВ. Нито един, нали. А колко паметници имат тук? И като България даде близо 32 000 убити и ранени под командването и за интересите на Москва, там колко паметници има на Българския войник?
264
1
 
4
 
! Отговори
Баба Ванга преди 6 години
През 2020 година ще бъде открит първия граничен пункт на украино-китайската граница.
263
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 340За руските *** ли говориш?
262
3
 
0
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
"Проявите продължиха на мемориален парк "Катюша" край Кула, където са се водили единствените реални бойни действа по време на Втората световна война на територията на страната, припомнян БТА."А така! Ето на видяхте ли? Щом е така, тогава нека да предложим на руския посланик да съдейства, да преместим Паметника на Съветската Армия дето стърчи на пъпа на София в град Кула! Там му е мястото! Където е имало бойни действия и загинали! В София са загинали само пияни руснаци по кръчмите!
261
4
 
2
 
! Отговори
до 340 преди 6 години
ха ха ха , ти кво създаде бе, ха ха ха, какво си създал освен това коетио изхвърляш от дебелото черво и от езика си? За народ създал литературна класика, менделеева таблица, и излетял пръв космоса ли бе ***.. само преди някои години дедо ти с фесче е орал и копал земите на тези които същите тия ти ги подараха.. нещастници
260
3
 
1
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Хм... странна работа!Същото нещо го казва и Елън Мъск. Обаче за Америка.Елън Мъск, американски националист и поддръжник на Доналд Тръмп, наскоро е казал, че без САЩ в света нямаше да има демокрация, и е имало три периода през които САЩ са утвърдили демокрацията, особено в Европа: Първата Световна Война, Втората Световна Война и Студената Война.А сега де? Кой е прав?Елън Мъск е американски националист подобно на Льо Пен във Франция": "Let's make America great again!" както казва Тръмп.