Руският посланик: Без победата ни нямаше да има демокрация

Макаров смята, че и европейският проект нямало да се роди
Обновена: 13 май 2017 13:58 | 13 май 2017 13:55,
510
Руският посланик: Без победата ни нямаше да има демокрация
Снимка: архив "Булфото"

Без нашата победата на 9 май, Европа щеше да бъде съвсем друга, нямаше да я има европейската демокрация, нито самият европейски проект.

Това каза посланикът на Русия у нас Анатолий Макаров в слово в церемония, посветена на 72-та годишнина от края на Втората световна война.

Макаров се включи в честванията пред на паметника на загиналите руски воини в Кула.

Белоградчишкият епископ Поликарп отслужи заупокойна молитва на паметника на Съветската армия в града, а венци и цветя поднесоха депутати от Кула.

Проявите продължиха на мемориален парк "Катюша" край Кула, където са се водили единствените реални бойни действа по време на Втората световна война на територията на страната, припомнян БТА.

Словото на руския посланик бе последван от ученически рецитал за войната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


510
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
1
 
2
 
! Отговори
до 314........... преди 6 години
ха ха ха хааааааа, ква демокруция ти влезла в кафичката бе малко чадо, айде на бас ? на колко годинки си? колко изика говориш? какви? колко стотин книги и на какви езици си чел? и т.н. хааа айде стига бе, демокрация абе чел ли си Сътворението на Великият американски класик Гор Видал? не нали..
238
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Го4о, а защо в България няма демокрация?
237
1
 
3
 
! Отговори
seira преди 6 години
БЕЗСПОРЕН ФАКТ!
236
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои хорица тук са с голяма мътилка в главата.И имат само една гънка на мозъка със записан адрес, за да не се загубят.АМЕРИКАНЦИТЕ СА УБИЙЦИ! УБИВАЛИ СА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА! УБИВАТ И СЕГА. АМЕРИКАНЦИТЕ СРИНАХА И СОФИЯ И ИЗБИХА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ СОФИЯНЦИ.СТИГА СТЕ БЛИЗАЛИ НА ОПРЕДЕЛЕНОТО ЗА СЛУГИТЕ МЯСТО.
235
1
 
5
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
А защо в самата Русия НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ, 72 години след "победата" Ви!
234
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен................ЗАЕМЪТ НЕ Е ОПРОСТЕН..............Заемът даден от САЩ не е платен и е отписан! Това е истината!Само обувки са им дали 15 000 000! А автомобилите над 400 000. Иначе щяха да стигнат до Берлин другия път!
233
4
 
3
 
! Отговори
........ преди 6 години
Някога имаше такава държава НРБ, силна с красиви жени образовани деца и мъже в казармите и на строежите, сега кво седим пред компа навън мръсотия, чалгарщина , по тв/което не гледам/ най вероятно татуирани мутанти иразни меки китки с тънки гласчета и пазари без български стоки и без изност и т.н. сега сме окло 7милиона а давате ли си сметка колко процента от тях се смятат за българи, колко от тях са старци които до 10г ще измрат колко деца ще офейкат дан садят картофа на вождуви, колко ромсдойде
232
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 298... Я дай линк...Ами ти неграмотен ли си да намерищ сам? първата част, която получава Валантайн още през ноември 1941 година е 136 отделен танков батальон участва в Битката за Москва в Можайско направление. Има и книга на руснак сражавал се с подобни танкове. Дмитрий Лоза "Танкист на иномарке". чети, няма да скъсаш менискус. Знаеш ли на какви танкове руснаците влизат в София ? Не са руски!
231
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-голямата придобивка от руската "победа" е боярищникът!!!!
230
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАЕМЪТ НЕ Е ОПРОСТЕН
229
0
 
3
 
! Отговори
Макаров, преди 6 години
е на съюзническите войски : нито те без вас, нито вие без тях НЯМАШЕ да има ЕВРОПА.Не бъдете глупаво самохвални.Знаете КОЙ руски историк много добре е описал ВСИЧКО.Но никой от другите държави няма време да се "ВТОРАЧВА" и да прави "паради". Губите време, енергия.А ставате и неприятни с това самохвалство, типично за деца.
228
4
 
2
 
! Отговори
....... преди 6 години
куали, берлин се намира на суша така че на Русия кой знае колко не и е трябвало да има кораби , а за кави английски танко говорите/шъ *** уморите от смях бе куали/.. когато хамерекунаногените взривяват атомните бомби, *** плашат Сталин, а той се разсмял, руската армия можела да се разпростре за часво из европа а *** убийци на жени и деца нямали още толкова атом..руският танк , курската дъга това Т34 за времето си чудесен в блатиските местности, бърз и подвижен за разлика от немските.
227
2
 
3
 
! Отговори
Русофилски лъжи преди 6 години
До до 303Стига с лъжите!
226
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РусофилиТе пак къртят хахаххахах Свършиха им фактите и сега стана пак Сорос казал на Хитлер да влезе до Москва! Хахайхайа вие сте болни честно :)То няма такива мишоци :)
225
4
 
2
 
! Отговори
до 303 преди 6 години
Заемът е изплатен от руснаците до последният цент! Със ЗЛАТО. Неслучайно щатите имат най-големкя златен резерв в света. Платен с кръвта на руския народ.
224
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Анонимен 286................При това не безвъзмездно!................Америка е опростила заема бе умен. Стига руски лъжи. руснаците са най-неблагодарната нация след като отричат съюзническата помощ!
223
3
 
2
 
! Отговори
.......... преди 6 години
Бързото навлизане на немски войски е по искане на хамерикунските ***, ясно е било казано че щатите ще очастват война още преди да е била почнла, условието е било ако Русия започне първа или подстрекае такава щатите щели да участват на страната на немците.. всъщност това е основнта причина за слаби граници и построени фондаменти на заводи в северна Русия, нямали са избор картите са били раздадени очаквало се е само развитието..
222
3
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 286 преди 6 години
Да, помощ е, по-добре да дадат калпави танкове, 11к самолети, Студебейкъри, вилиси и доджове, отколкото да проливат скъпоценната си американска кръв. При това не безвъзмездно! Колко са 11к самолети? 15% от произведените в СССР! Бензиновите им танкове са горели като факли. Само бавната английска "Матилда" се е представила горе-долу добре. Руснаците са харесвали "Мустанга" и капризната "Еъркобра". Иван Кожедуб много харесвал мощното й оръдие и е свалил Ме-262, един бръз, но още суровсамолет.
221
3
 
2
 
! Отговори
до 298 преди 6 години
Я дай линк за тези английски танкове отбранявали Москва! Как можеш да лъжеш толкова наглло. Още повече че танк Валънтайн е нападателен, с тънка 25 мм.броня и смешно 37мм оръдие. Което е сменено чак след боевете в Африка.
220
3
 
5
 
! Отговори
Русофилски лъжи преди 6 години
До до 290Москва се отбранява от английски танкове Валантайн. Има приемо-предавателни протоколи какво и кога е дадено. Стига с руски лъжи!