От ДСБ: Коалицията, в която влезе Борисов, е опасна

Цецка Бачкова: Ние сме твърда опозиция на сегашното управление!
Обновена: 13 юни 2017 06:51 | 12 юни 2017 21:50, Красимир Ангелов
31
От ДСБ: Коалицията, в която влезе Борисов, е опасна
Снимка: Bulgaria ON AIR

ДСБ е твърда опозиция на сегашното управление, което определям като абсурдно. Тази коалиция, в която влезе господин Борисов с партии, които са заявявали антиевропейски настроения, е опасна, заяви в студиото на "Денят ON AIR" Цецка Бачкова, зам.-председател на Демократи за силна България.

Тя подкрепи думите си като допълни, че управляващата коалиция е "опасна", защото може да доведе до допълнително налагане на такива настроения в обществото и до легитимирането на този тип говорене.

Преди два дни ДСБ избра своя нов председател в лицето на Атанас Атанасов. По думите на Бачкова промените в партията показват, че има баланс между новото и старото ръководство и че формацията има бъдеще.

Запитана какви грешки бяха допуснати от предишния лидер Радан Кънев на предсрочните парламентарни избори, зам.-председателят отговори, че бившият лидер на партията сам е отчел слабостите и се е извинил: "Основната грешка на ДСБ е, че ние не се позиционирахме като опозиция още при напускането на управлението. Опитахме се да запазим целостта на Реформаторския блок и с това заблудихме десните избиратели", твърди Бачкова.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: ДСБцецка бачкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсурдна е, но ДСБ да се научат какво значи демокрация. Щом може да има гей-парад което е абсурдно и Костов още е на свобода, то и такава коалиция може да има. Tака е при демокрацията Костов да си гледа неговите коалиции Себе си оправил сета и другите тръгна да оправя.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мавъра от къде ги вади тея екземпляри направо му се чудя. С General Наско ДСБ ще извиси ръст. Нанополитик, нанопартия. Прайдаджии и още цецки.
2
5
 
11
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
Ха-ха-ха, с Атанасов може да спечелят избори в Пигмея.
1
6
 
13
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
Какви са тези лузъри и какво искат?