Симеонов: "Калиакра" не може да е изгоден за всички страни

След казуса ще последват аналогични проблеми, прогнозира той
Обновена: 8 авг 2017 19:52 | 8 авг 2017 19:51, Петя Славова
11
Симеонов: "Калиакра" не може да е изгоден за всички страни
Снимка: БТА

Няма как да бъде намерен компромисен вариант по казуса "Калиакра", който да е изгоден за всички страни. Това каза пред "Фокус" вицепремиерът Валери Симеонов.

Още по темата

Той допълни, че няма как да бъде разрешен проблемът без да бъде ощетена държавата, но целта е да не бъдат причинени големи вреди. Според вицепремиера единственият изход е обезщетяване на собствениците, а другото алтернативно решение – отказ от изпълнение на решението на съда на Европейския съюз, е невъзможно.

"Не знам как ще завърши този казус, но това, което зависи от нас, които сме натоварени с управлението, ще гледаме да завърши с минимални щети. Нашата цел ще бъде казусът да завърши колкото се може по-малко зле", коментира вицепремиерът.

Валери Симеонов прогнозира, че след казуса "Калиакра" ще последват аналогични проблеми и при други общини, засегнати от „Натура 2000“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали трябва да се стимулира чистата енергия. Сега пък пречела на птичките. Ако говорим за истинско застрояване, съм съгласен. Това е парадоксът на развитите общества. Защитаваме врабчета и лишаваме хората от единствения поминък който остана-земеделието
9
0
 
4
 
! Отговори
BOC преди 6 години
По тези земи е имало земеделие от хиляди години и то не е застрашавало птиците и другите животни. Не е имало ветрогенератори!България е осъдена заради ветрениците, с благословията на сега управляващите.Цар Бойко да не се прави на ощипан, а да събаря ветрениците и проблем няма да има!!!А може би целта е и друга: тези мноооого плодородни земи да станат пустеещи, да им падне цената, ииии след някоя - друга година Бойковите приятелчета да ги изкупят на безценица.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И къде са тези земи, които е откраднал Симеонов?
7
0
 
8
 
! Отговори
СКОРО преди 6 години
Валери Симеонов е вече Следствен , откраднал е земи по Морето . А морето не прощава .Скоро ще се Укроти като Сидеров . Истината е че Борисов не е добре Физически и Няма Воля да Управлява . Всички Българи сме потърпевши - С Любезното Съдействие и Фотоволтаичните Частни Паркове на Валери Симеонов , вече имаме 25% увеличение на Фактурите за ТОК ???
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заповедта на бай *** суджук ефенди , за премахване на заповедта на Дим Дудук се променя в заповед за оставане в действие на предпоследната заповед !!!!! Каква ползотворна среща на СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !!!!!! Матряла от Банкя , Столипиново , Филиповци , Асеновград , Шекер махала ще продължат да кръщават ромчетата ..БОЙКО !
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама за тебе със сигурност ще се намери изгоден вариант, нали Винкел???Ти при всички случаи ще се облажиш
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Калиакра трябва да остане непокътната.
3
2
 
8
 
! Отговори
Kiro Kocha преди 6 години
Мноу грозен сурат има тоя бе.
2
2
 
8
 
! Отговори
НФСБ преди 6 години
Национален Фронт за Спасение на Бежанците.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На вашите екрани - м ърша номер 1, за 2017-та!