Майката на Боби: Звъннах му в полунощ, но убиецът ми затвори!

Младежът трябвало да празнува със съученици, но останал с Нанси
4 яну 2018 10:40,
75

Сред жертвите на бруталното шесторно убийство в Нови Искър е и 18-годишният Боби Иванов - приятелят на Нанси, който в последния момент решава да празнува Нова година с нейното семейство.
Още по темата

Почернените майка и баба на покойното момче събраха сили да застанат пред камерата на Bulgaria ON AIR, за да споделят своята истина за трагедията.

"Трябваше да празнува със съученици на друго място, но впоследствие е решил да празнува с Нанси, може би нея не са я пуснали. От една година горе-долу ходиха, не са се карали. В 18:30 ч. на 31-ви се чух с него, говорихме си общи работи. Разбрахме се да се чуем в полунощ да си честитим новата година. Той не ми звънна. В 00:05 телефонът ми даде два пъти свободен сигнал, след това даде заето. След това телефонът беше изключен. Убиецът е бил вътре и ми е затварял телефона", разказа майката на момчето и предположи, че убийството е извършено около полунощ, за да не се чуе от пиратките и фойерверките навън.

На 1 януари тя отново звъни на Боби, но телефонът продължава да е изключен. След това майката се обажда на момчето, при което синът ѝ е трябвало да празнува Нова година, което го насочва към Нанси, но нейният телефон също е изключен.

Бабата на Боби също е звъняла на всички, но попада на изключени телефони и тогава започват съмненията и притесненията в семейството.

"Цяла нощ никаква информация от полицията, до последно не знаехме Боби дали е вътре или не. Чух поемното лице като говореше и разбрах, че Боби е вътре", сподели жената в "България сутрин".

Майката на Боби добави, че убитата Кети Кюхова, която бе намерена в кладенец на 3 километра от къщата, е била сприхава и нервна жена. Според нея семейството не е демонстрирало луксозен начин на живот, но предполага, че в основата на убийството са именно Кети и вторият ѝ мъж - Неделчо.

Майката и бабата на Боби вярват, че убиецът ще бъде открит и настояват за смъртно наказание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джип БМВ не е лукс. Не.
48
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За жалост момчето е било на грешното място, в грешния момент, но такъв е живот, непредказуем.
47
7
 
18
 
! Отговори
до ШУЛЦ преди 6 години
прави си на 100 % ....само че българина сам си е виновен ! защото е *** , мързелив и мърляв до безобразие ....а и нагъл , груб и арогантен ... кво искате от такъв народ ?!!?
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До GSMТой убиеца,*** като тебе ! Ще ходи да върши петорно или шесторно убийство,ще се подготви отвсякъде и за всичко,ама ще си носи включен и телеоно на вс.отгоре и ще вземе да си изтърве нарочно личната карта!
45
1
 
16
 
! Отговори
до мръсни пари преди 6 години
то е ясно че става въпрос за много пари ....такива внезапно забогатели свършват така обикновено .... само политиците като крадат не ги убиват ...... нова къща , Х5 .....работата е ясна ...но МВР пак няма да разкрие нищооо .....
44
7
 
36
 
! Отговори
ШУЛЦ преди 6 години
Да ме извините ако не съм информиран,ама имам следните въпроси. :1. Разкриха ли убийците на Илия Павлов? 2. Разкриха ли извършителите на последното отвличане на сина на..Златков ли беше името?? Все ми се струва ..че това убийство ще си остане...неразкрито...Вече 3 дни цяла България се занимава с 6 - горното убийство...а колко ли хорица загинаха в болници от некадърни доктора,от катастрофи по пътищата. бБедна ми Българийо...
43
3
 
9
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
у БГ останаха части от ВИС И СИК ... ВЕРНО малки части но все пак има още остатъци ...1т нещо е да проверят с кво се е занимавал мъжа ....вероятно нактрафик или контрабанда ...не ми се вярва да е схема за източване на ДДС тъй като едва ли ше убият чак 6 човека за това ... макар че на година се източват около 1,5 млрд ДДС от държавата ... така и там има яко далавери ...
42
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината е, че толупите от МВР си нямат и на идея кой и за какво ги е убил и сега пускат всякакви версии. Видите ли нещо правиме всичко е под контрол не се страхувайте, че между вас ходи масов убиец, който пак може да утрепе някое семейство.
41
4
 
37
 
! Отговори
Циник преди 6 години
От ревност убиваш жената... можеби и мъжа и...спонтанно...в заведение...на улицата....пък и Кети на 44 не е била секс бомба ( лека и пръст )Подобно методично избиване ... избора на време и място - говорят друго..
40
1
 
17
 
! Отговори
МНОГО МРЪСНИ ПАРИ преди 6 години
ЗА ЛЮБОВ(ТРИЪГЪЛНИК,ЧЕТЕРИЪГЪЛНИК)ГЛУПОСТИ....НАМИРИСВА НА МНОГО ПАРИ (ПРОСТО НЯКОЙ СА БИЛИ НА ГРЕШНОТО МЯСТО),,НАСКОРО КУПЕНА КЪЩА В НОВИ ИСКЪР,БМВ Х5,,,,,ДДС,>>>?...
39
3
 
29
 
! Отговори
За Гинес преди 6 години
Влязохме с летящ старт в 2018 г. в Гинес. Първо с шесторно убийство, второ, с любезен масов убиец, който любезно обслужва комуникацията на жертвата си.
38
7
 
9
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 6 години
то тв ае че българина е с***Елски тарикат и си мисли че е много умен и че може изработи всички и всичко .....да ама не ! нито е умен нито е особено голям тарикат ...просто е тарикат на дребно ..... бай Ганио с 1 дума ....
37
6
 
6
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 6 години
е като са вдигнали кво .... затворили са го ..... голяма работа !
36
9
 
11
 
! Отговори
Невероятно! преди 6 години
Тия убийци са имали времето и липсата на мозъчна дейност, телефона на жертва да вдигат... Ега ти тъпите наглеци.
35
3
 
19
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 6 години
част от хората са убити или за назидание или просто защото са били там ... очевидно е че мъжа е в основата на тези убийства ...само че това не може да извърши от 1 човек ...вероятнос тава дума за добре организиран разстрел от някоя престъпна група ...
34
3
 
16
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
крал е от Мафията ....тама така става като крадеш ! вероятно наркотрафик или нещо от тоя сорт ....
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30За противоречията се сърдете на медиите и на кварталните клюкари, които слухтят и преразказват на хиените, които само това чакат. И правете разлика между предварителен оглед и оглед, и между първоначална версия и официална версия
32
1
 
14
 
! Отговори
българин преди 6 години
Защо ни съобщават с името му и прякора му - ,,Схемата " ? Така казват имената на криминално проявени ! Обикновено момче , още ученик ,а има известен прякор ?!
31
3
 
17
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 6 години
В *** пише че става въпрос за дрога ... ако видите фиозинмията на убития ше разберете че със сигурност не му е чиста работата ... веорятно е част от някакви групировки , тоест беше ... такива брутални убийства че правят само ако си сгафил МНОГО СЕРИОЗНО ... кой го знае кво е направил ....
30
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лека им пръст ама когато българин кръсти детето си "Нанси" веднага мирише на простотия до шия, а простотията често води до лоши последствия.