Майката на Боби: Звъннах му в полунощ, но убиецът ми затвори!

Младежът трябвало да празнува със съученици, но останал с Нанси
4 яну 2018 10:40,
75

Сред жертвите на бруталното шесторно убийство в Нови Искър е и 18-годишният Боби Иванов - приятелят на Нанси, който в последния момент решава да празнува Нова година с нейното семейство.
Още по темата

Почернените майка и баба на покойното момче събраха сили да застанат пред камерата на Bulgaria ON AIR, за да споделят своята истина за трагедията.

"Трябваше да празнува със съученици на друго място, но впоследствие е решил да празнува с Нанси, може би нея не са я пуснали. От една година горе-долу ходиха, не са се карали. В 18:30 ч. на 31-ви се чух с него, говорихме си общи работи. Разбрахме се да се чуем в полунощ да си честитим новата година. Той не ми звънна. В 00:05 телефонът ми даде два пъти свободен сигнал, след това даде заето. След това телефонът беше изключен. Убиецът е бил вътре и ми е затварял телефона", разказа майката на момчето и предположи, че убийството е извършено около полунощ, за да не се чуе от пиратките и фойерверките навън.

На 1 януари тя отново звъни на Боби, но телефонът продължава да е изключен. След това майката се обажда на момчето, при което синът ѝ е трябвало да празнува Нова година, което го насочва към Нанси, но нейният телефон също е изключен.

Бабата на Боби също е звъняла на всички, но попада на изключени телефони и тогава започват съмненията и притесненията в семейството.

"Цяла нощ никаква информация от полицията, до последно не знаехме Боби дали е вътре или не. Чух поемното лице като говореше и разбрах, че Боби е вътре", сподели жената в "България сутрин".

Майката на Боби добави, че убитата Кети Кюхова, която бе намерена в кладенец на 3 километра от къщата, е била сприхава и нервна жена. Според нея семейството не е демонстрирало луксозен начин на живот, но предполага, че в основата на убийството са именно Кети и вторият ѝ мъж - Неделчо.

Майката и бабата на Боби вярват, че убиецът ще бъде открит и настояват за смъртно наказание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди бе,че намерили жената близо до джипа и тефтерчето недалеко от нея,а джипа намерен близо до къщата или недалеко от нея къща,сега пък намерили Кети хвърлена в кладенец,който бил на 3 км. от къщата,а тефтерчето и джипа къде са тогава щом няма начертана схема по карта да се види какво е ставало или гърмяло се с пиратки уж по туй време,ама като се стреля на автомат/единична стрелба ясно се чува между шума с пиратките наоколо от съседните къщи,от които хора са били навън да хвърлят някоя пиратка
28
7
 
11
 
! Отговори
икономист преди 6 години
Всичко опира до парите. Семейството е работило с държавата да точи ДДС. Обаче може да е решило да спре бизнеса с ДДС-то и някой от държавата да е решил да ги накара да замълчат завинаги.
27
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бобката се е прецакал невинен зарад едната любов. Съболезнования иначе на близките. извиняаам се за леко зевзешкия коментар не се сдържах но момчето не е имало хабер за схемите на майката и бащата на гаджето му
26
1
 
21
 
! Отговори
ггг преди 6 години
Това не е делно на някой побъркан, който просто от скука решава, че трябва да убива. Очевидно е извършено от добре подготвен човек, вероятно нает. И това не са случайни хора, озовали се на грешното място в грешното време. Има някаква причина да ги сполети това и то е станало. Имали са проблем и някой го е решил. Интересно ще е да се разбере каква е предисторията.
25
1
 
24
 
! Отговори
... преди 6 години
Според мен убиеца не е бил сам. Неделчо е едър и здрав мъж. Сина му също. По публикуваните снимки личи, че имат оръжия в къщи (не едно, а поне две - разрешително за нарезно се взима след това за гладко). Сигурно са нападнати внезапно и се е стреляло директно на месо. Не са имали време да реагират. Иначе за мен е непонятно как не са оказали съпротива. Ако стрелеца е бил сам шансовете да ги убие всичките без да пострада са малки.
24
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В първите минути на 1-ви януари не е невъзможно да не можеш да се свържеш с някого и да ти даде 1-2 сигнала свободно преди да те изхвърли мрежата със сигнал "заето".
23
4
 
4
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Не ми се навлиза в спорове относно тази трагедия, но за една минала - тази от Гео милев през 1997 има осъден убиец и това е по големият брат. Направил е самопризнания още в самото начло че е извършил това изродско престъпление за да открадне пари и да погаси свой комарджииски дългове.
22
7
 
19
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
НЕ те българските полицаи и разследващи са прости , мърляви , мързеливи и некадърни както и народа като цяло .... така че няма да се изненада, ако не открият нищо ! а 1та следа е че хората са си купили цяла къща наскоро което означава че имат бая пари .... веднага може да се тръгне по тази следа .... но да виждате у нас съд , полиция , следствие , прократура изобщо държава и държавност ?!? щото аз НЕ .....
21
1
 
17
 
! Отговори
GSM преди 6 години
Да се провери кои номера са били в обхвата на клетките на мобилните оператори. Кога са влезли и кога са излезли от обхвата.
20
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хм. Този Боби как така от една година ходи с малолетна и най-вероятно си я пляка. Цялата работа тук вони та се не трае. Изпържил е Неделчо с кофти процент от ДДС превъртането някой със лабави нерви, сумата е била голяма и те ти резултата
19
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова "широк и обстоен анализ" са направили МВР на местопрестъпението, че тефтерчето е намерено от журналист. Какво да говорим повече. Помните случая с брутално измъчваните и убити българин и македонка в апартамента в кв. Редута през 2007-***. Извършителят: неизвестен. Помните клането в мезонета на семейството в кв. Гео Милев през 97-***. Извършителят: неизвестен. Помните масовото клане на един цял мутро-ресторант до стадион Славия. Извършителите: неизвестни.
18
2
 
16
 
! Отговори
Токов преди 6 години
Явно Схемата е дала на късо.
17
5
 
9
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До бг смешки Как защо са убили и кучето? За да няма очевидци.
16
3
 
11
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
ДА вероятно си прав .... сигурно е тръгнало да лае и са го гръмнали ! но пак казвам никой не обива 6 човека заради любов и тн ...тука става въпрос за много пари очевидно ....явно хората са влезнали в някви схеми ... чувам че скоро си купили къщата там което означава че имат пари ..... разследващите бързо могат да разберат за кво става въпрос но у нас те са мързеливи и НЕКАДЪРНИ .... типично БГ работа !
15
2
 
24
 
! Отговори
до Уотсън преди 6 години
Кучето са го ликвидирали, защото ще разпознае извършителите.
14
4
 
7
 
! Отговори
Я па я...! преди 6 години
Версия сто и едно.Да се провери Дядо Коледа.Има ли досие и т.н.
13
2
 
17
 
! Отговори
Др. Уотсън преди 6 години
До бг смешкиНай-вероятно кучето са го ликвидирали първо, да не разлайва махалата и да вдига по-тревога хората.
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Некултурен килер.
11
2
 
21
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
ами те Самоковеца го следяха холандските служби като пристигна там защото знаеха кой е ..... все пак там има държава а не мафия като Б***улгаристан ..... те и в България знаеха кой е но всички се правеха на разсеяни тъй като от него взимаха пари СДС , Христо Бисеров и Иван Костов в частност .... публична тайна е че СДС се финансираше от ВИСаджиите ... те знаят и кой го гръмна но си мълчат щото и поръчителите са в играта с политически партии ...
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стрелеца няма да го намерят. Ако е професионална работа, още на 1-ви ще е преминал границата и следите му ще са до там. Ако не е професионала работа, смело можем да твърдим, че разследващите са пълни н.екадърници. Престъпления от страст ги оплитат за точно 24 часа максимум в нормалните държави.