Майката на Боби: Звъннах му в полунощ, но убиецът ми затвори!

Младежът трябвало да празнува със съученици, но останал с Нанси
4 яну 2018 10:40,
75

Сред жертвите на бруталното шесторно убийство в Нови Искър е и 18-годишният Боби Иванов - приятелят на Нанси, който в последния момент решава да празнува Нова година с нейното семейство.
Още по темата

Почернените майка и баба на покойното момче събраха сили да застанат пред камерата на Bulgaria ON AIR, за да споделят своята истина за трагедията.

"Трябваше да празнува със съученици на друго място, но впоследствие е решил да празнува с Нанси, може би нея не са я пуснали. От една година горе-долу ходиха, не са се карали. В 18:30 ч. на 31-ви се чух с него, говорихме си общи работи. Разбрахме се да се чуем в полунощ да си честитим новата година. Той не ми звънна. В 00:05 телефонът ми даде два пъти свободен сигнал, след това даде заето. След това телефонът беше изключен. Убиецът е бил вътре и ми е затварял телефона", разказа майката на момчето и предположи, че убийството е извършено около полунощ, за да не се чуе от пиратките и фойерверките навън.

На 1 януари тя отново звъни на Боби, но телефонът продължава да е изключен. След това майката се обажда на момчето, при което синът ѝ е трябвало да празнува Нова година, което го насочва към Нанси, но нейният телефон също е изключен.

Бабата на Боби също е звъняла на всички, но попада на изключени телефони и тогава започват съмненията и притесненията в семейството.

"Цяла нощ никаква информация от полицията, до последно не знаехме Боби дали е вътре или не. Чух поемното лице като говореше и разбрах, че Боби е вътре", сподели жената в "България сутрин".

Майката на Боби добави, че убитата Кети Кюхова, която бе намерена в кладенец на 3 километра от къщата, е била сприхава и нервна жена. Според нея семейството не е демонстрирало луксозен начин на живот, но предполага, че в основата на убийството са именно Кети и вторият ѝ мъж - Неделчо.

Майката и бабата на Боби вярват, че убиецът ще бъде открит и настояват за смъртно наказание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
17
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
този случай отдалече си намирисва че става въпрос за пари ... а момчето вероятно е било там и е видяло убиеца и за тва са го ликвидрали и него .... само не разбрах защо са убили и кучето ...тва говори вече за брутална жестокост ! момчето и кучето са странични жертви на тая касапница ..... вероятно става въпрос за много ПАРИ за тда се стигне до такива брутални убиийства ....
8
6
 
15
 
! Отговори
гербист-столичан преди 6 години
Ако е било 5-годишното дете убиец от Виноградец това със затварянето на телефона не е странно. Детето се е стъписало след масовото убийство и не е посмяло да вдигне телефона. Още повече, че е носило и много боеприпаси, за да може да презарежда оръжието. Абе изпипана работа, само едно дете с опит може да го направи.
7
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А нещо да кажат за оня с Калашника? Тия са били чисти колкото каргото на колумбийски самолет за Маями.
6
8
 
10
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Съболезнования на жената, но как разбра че, точно убиеца е затворил. Това са само предположения които се превръщат във факти. Нека се придържаме към фактите.
5
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как преди години за няколко часа в Холандия намериха не само убиеца на Косьо Самоковеца , но и оръжието в един от каналите там ,а тук винаги убииците остават скрити? Няма начин в тази къща и тази местност да няма оставени следи. Как и съседите по къща нищо не са разбрали ?
4
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Taзи откъде знае кой е затворил?
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦаЦата каза че са били удушени не вярвам на нито една дума.
2
11
 
9
 
! Отговори
Да бъда откровен преди 6 години
Боби ,,Схемата ,, !
1
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много лош късмет е имал, да е на неподходящото място в неподходящото време.