Бой вместо торта! Българи се биха на детски рожден ден в Германия

Трима възрастни и четири деца пострадали в мелето
14 фев 2018 08:50,
189
Бой вместо торта! Българи се биха на детски рожден ден в Германия
Снимка: архив, Reuters

Детски рожден ден с българи прерасна в кървав бой в събота в германския град Швалмщат. Празникът бил на хора от България, съобщи местната полиция.

Най-малко 7 гости са пострадали - трима възрастни и четири деца. Наложило се да бъдат повикани линейки, за да помогнат на ранените, пише "24 часа".

Гостите били поканени в местен общински клуб. Те се скарали по все още неясна причина за властите и спорът бързо прераснал в бой.

Част от гостите се стекли в близкото полицейско управление, за да подават сигнали едни срещу други. Причината за скандала е неясна, тъй като никой не говори немски, уточняват от полицията.

Според свидетели – две групи от гостите се карали дълго време на висок глас и по някое време започнали да си разменят юмруци. Полицията пристигнала на място към 21:20 часа. Извикали ги съседи, които подали сигнал за твърде висок шум.

Детският рожден ден бил съпровождан от оглушителна музика през целия следобед и след 20 часа хората в околните сгради започнали да правят забележки, но без резултат.

Една от съседките разказала на полицията, че след 20 часа виковете вече не звучали като от празненство, а като от скандал. Погледнала през прозореца и видяла как група младежи подкрепят свой приятел, явно набит. В клуба, в който се провеждал празникът, няма щети, уточнява полицията.

Само преди месец в Аахен полиция трябваше да разтървава родители на деца в местно училище. По време на училищно първенство по борба една от майките направила забележка на детенце, че не спазва правилата. Друга майка го защитила, дошли родителите на ученичката и кавгата бързо прераснала в бой.

Намесили се и други майки. Според властите в родителския бой участвали над 20 души. Майката, причинила скандала, обаче избягала, преди да дойде полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Писна ми да наричат ...... българи. Така излиза, че всички български граждани сме ....... Това го приемам като лична обида.
25
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...Част от гостите се стекли в близкото полицейско управление, за да подават сигнали едни срещу други. ........ Полицията пристигнала на място към 21:20 часа. Извикали ги съседи, които подали сигнал за твърде висок шум....". Нещо не разбирам.
24
2
 
44
 
! Отговори
До 1234... преди 6 години
показаха ги в местната кабеларка, индийци са, с български лични карти...
23
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ха, ха, ха!Когато ви разправяй, че в Германия, учителката ми по немски (австрийка), така и не повярва, че съм българка, щото съм бяла, излязох расистка и каква ли още не.Радвайте се и ги защитавайте. Те ще ви видят сметката по-бързо, отколкото предполагате.
22
1
 
18
 
! Отговори
Папи Ханс преди 6 години
... Няма проблем , бе ! ... Всичко е точно !!! ........ Защото на рождения ден са правили .......... КЕКС !!! ........... :) :) :) ........... А имало ли е ........... МОМЧЕНЦА С .......... РОКЛИЧКИ ?!?! ............. :) :) :)
21
3
 
7
 
! Отговори
събуди се преди 6 години
До ДойчинБг може да стане малко по-добро място, но България трудно ще стане добро място за живот.
20
0
 
31
 
! Отговори
Дойчин преди 6 години
До реалист Какво ти пука за какви ги смятат немците?Важното е,че правят зулумите си в Германия, а не тук.Ако може всичките да се изнесат,България ще стане по-добро място за живот.
19
2
 
44
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Цитат: "Причината за скандала е неясна, тъй като никой не говори немски, уточняват от полицията."Аааахахахаха...чета ЗАД РЕДОВЕТЕ...Златни зъби са се ръсили от *** венци!На теслата дръжката...гюбеци и кючеци!
18
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До реалистА ако са българи наистина?
17
4
 
44
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Най-лошото е,че германците ги смятат за българи.
16
0
 
17
 
! Отговори
Къде бият негрите ? преди 6 години
Демокрация ... до кога ?!
15
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез са от хиндийските бълхари!Дано всичките се изнесат при мама мерхел!!
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста сериозен сблъсък е било. А този бой с главни участници мамите от края на статията би бил интересен за гледане на клипче.
13
1
 
29
 
! Отговори
уви преди 6 години
Навсякъде пишат българи....без значение от етноса...Да те е срам да си признаеш че си българин! Но какво очакваш при премиер Винету
12
32
 
14
 
! Отговори
qwert преди 6 години
Не ми прилича да е Бай ***. Това е типичния масов ***. Кух, мутреещ се, шумен, п-рост. Абе пълна отв-рат. 90% от бг са такива. Гну_сно племе сме. Всички слагащи минуси сте от тези 90%
11
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Германия става все по-хубаво. От дясно афганистанци, от ляво роми. У средата ***.
10
2
 
36
 
! Отговори
не ми пука преди 6 години
Да му мислят немците.Или да свикват ... най-добре.
9
0
 
23
 
! Отговори
пешев преди 6 години
това са 100% ***
8
31
 
11
 
! Отговори
1 преди 6 години
АБЕ БЪЛХАРСКА МУ РАБОТА.. ДИВАЦИ, НЕГРАМОТНИ, ПРЕСТЪНИЦИ, ЛЪЖЛИВИ, НАХАЛНИ..
7
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не говори немски,музиката яко дъни,викове крясъци и скандали на тържество.Всички признаци на сбирка на роми.