Рецептата Dnes: Свински джолан в глинен тажин

Зимни рецепти
15 дек 2018 08:30, Криси Табачка
4
Рецептата Dnes: Свински джолан в глинен тажин
Снимка: Wellcometomykitchen

Необходими продукти:

2 задни свински джолана

2 глави стар лук

2 големи моркова

250 г пресни печурки

6-7 скилидки чесън

100 г пушена сланина

сол

червен пипер

2 дафинови листа

100 мл червено вино

100 мл олио(за кетоварианта олио от гроздови семки)

Начин на приготвяне вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Перо преди 5 години
Тажин е арабски глинен съд за готвене, като нашите гювечи, само че с източен нагоре капак с дупка в средата.
3
0
 
4
 
! Отговори
Костов преди 5 години
А това "глинен тажин", на български ГЛИНЕН ГЮВЕЧ ли означава???
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ткава порция си е направо европейското "за борба с тероризма". Ако се прибавени и некоя свестна ракия или винце, направо ще бъде двоен удар в сърцето на тероризма.
1
1
 
6
 
! Отговори
Azi преди 5 години
Грозно изглежда на снимката, но съм сигурен, че е "мозък":))