Русия ще вземе ответни мерки след изгонването на дипломат от България

Това заяви заместник-министърът на външните работи
29 окт 2019 20:20, Нели Христова
106
Русия ще вземе ответни мерки след изгонването на дипломат от България
Снимка: Reuters

Русия ще предприеме ответни мерки във връзка с изгонването на руски дипломат от България. Това заяви пред журналисти днес руският заместник-министър на външните работи Александър Грушко, цитиран от ТАСС.

"Разбира се ние ще разгледаме ответни мерки, както е прието в дипломатическата практика", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я да видим кой души тук, мм..мм , айде покажи се . е.е.е.....
66
2
 
9
 
! Отговори
Моралист преди 4 години
Вместо да се засрамят и за гледат надолу към земята те щели мерки да вземат!
65
3
 
4
 
! Отговори
джо преди 4 години
Всичко при нас може да бъде конкретизирано с една дума "ЖАЛКО" Това ни е цялото дередже, политиците ни се напъват да сме в "оркестъра" обаче никой не ни бръсне. Европейския съюз гледа на нас като место където да си пробута стоката. Ако ние постъпим като Унгария, да работим за икономически проекти с Русия без да се съобразяваме с когото и да било, сами ще видите как ще гледат на нас. Никой не уважава раболепните и подмазвачите, осбено в политиката.
64
4
 
9
 
! Отговори
Мини речник преди 4 години
1.Рубладжии - така са се наричали българските руски агенти след освобождението на Бг, но всъщност *** са им плащали в наполеони
63
6
 
5
 
! Отговори
човек преди 4 години
Понеже често се споменава Сърбия, искам да поясня нещо.Сърбия е водила войни с България, това е факт.Но Сърбия никога не е била с Русия, както сме ние.Сърбия винаги е водила независима политика (независима от НАТО, независима от Русия или Китай).Сърбия кани руски самолети.Но Сърбия провежда и съвместни учения с българската армия, по-конкретно на Шабла.Така че всякакви спекулации как Сърбия била с Русия са неуместни.Те просто си гледат държавния интерес. Докато Бойко гледа чуждите.
62
4
 
4
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: "Трябва да се знае" (номер 38)Отговорът е ясен и той е: Русия.Русия е тази, която до ден днешен настоява националният празник на България да бъде Освобождението на България на 3-ти март, вместо Денят на Независимостта на България, 22-ри септември.Като се замисли човек, трябва също да знаем националните празници на други държави.Повечето са денят на независимостта на съответната държава.Дори Русия има такъв национален празник, няма държава с празник освобождението и от чужда армия!!!
61
3
 
6
 
! Отговори
А АЗ ПРОЧЕТОХ ДРУГО преди 4 години
Медиите търсят сензация, която удобно да раздухат. Всъшност агентът е бил някакъв секретар от Сталиново време, вероятно дори не умеещ да работи с компюър, който заплашвал някакъв банков служител, който го бил набрал по погрешка. Пияният се обадил повтоврно на служителя да му размахва пръст как това било "секретен номер", заплашвайки го с ругатни и саморазправа и втория на място уведомил органите на реда предоставяйки им записа. Последвала нота от нашето външно и Русия сами си го "отзовали"...
60
0
 
3
 
! Отговори
До 64 преди 4 години
Много ти е отворена начервената устица !
59
3
 
3
 
! Отговори
До 62 преди 4 години
Срещу София искаш да кажеш. Това при военен конфликт ще бъде голямо шоу . Ние от провинцията ше гледаме на маса с винце и мезе.
58
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доблестното българско правителство ПРОПУСНА НАД БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ РУСКИ САМОЛЕТИ С РАКЕТИ С400, които Сърбия ще насочи и към България. Ха честито на печелившите, следящи "шпионския" скандау....
57
3
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Шпионът ще бъде изгонен днес. Въпросът е какво правим с БГ топячът, дето му е снасял инфо? Същия и съветник на пРезидента *** кРадев.
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шпионинът не е изгонен,а е избягал за да не плати на доносниците на държавна служба в България.
55
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия вече е взела мерките срещу България отдавна,така че другари русофили спете си спокойно в леглата.Вашата ,,матушка'' вече е насочила достатъчно СС-400 срещу вас от сръбските полигони.Само Споко,и чист въздух.
54
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как искам изведнъж на всичките български евроатлантици коефициента на интелигентност да скочи с едни 20 - 30 точки и да им дам да прочетат отново това, което са писали тук там. Ще умрат от срам пред себе си и пред всички други заради нещастните си постове...
53
1
 
1
 
! Отговори
ПОПРАВКА преди 4 години
балтийските, не скандинавските в долния пост. Грешка...
52
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скандинавските "тигри" бяха тигри само заради руския транзит. Сега са гладни, жалки, мяукащи мокри котета, които се чудят как да си оправят отношенията с Русия, че и туристите си изгубиха заради омразата, която политиците им пръскаха срещу Русия. България е нещо подобно, но в по - мек вариант. И си плаща цената - Куба е с по - голям БВП на човек от нас... Мърди нещастни неумни, правете си сметката, защото вече не останаха хора в България. Можещите бягат заради такива като вас.
51
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Транзита на газ през Украйна няма да продължи докато украинците не каталясат съвсем и не отстъпят по всички въпроси тотално, тоест капитулират. На руснаците не им пука за българския трафик, понеже България е части от процента от техните пазари. В момента разширяват доставките си за Азия и другата Европа и си го връщат на България за загубите около Южен поток със скъпа газ или пълна липса на такава. Не сте ли забелязали, рано или късно всички плащат за злото срещу руснаците.
50
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време Русия подари една територия на един изпаднал от историята народ за да си направи държава. Днес тази държава се нарича България. Ако не беше договора на Русия да няма турски аскер в източна румелия щеше да видиш обединение на куково лято. Русия на практика планира и осъществи обединението. Иначе сега щеше да си част от австро - унгария. А как ще отговорят? Ами ще вдигнат още малко цената на газа и не само фолксваген, а и всички марки ще са в Турция... Неграмотнико...
49
7
 
8
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
И какво да шпионират братушките ?! Тежката индустрия? Леката промишленост ? Военните заводи?! Заводите за автомобили ,които заради корупцията на ГЕРБ отидоха в Турция? А може би гръцките острови на властимащите? Испанските хасиенди на властимащите? Милиардите в Панама??? НИЕ ЗА РУСИЯ не ПРЕДСТАВЛЯВАМЕ интерес !!! Те имат СЪРБИЯ на Балканите!!!
48
1
 
2
 
! Отговори
учуден преди 4 години
До 49 АнонименРано нещо сте се напушил !Това ли е новата мода сред тревопасните в софия ?