БСП със сигнал до евроинституции за провеждането на изборите

Нинова призова за подаване на сигнали към партията
71
БСП със сигнал до евроинституции за провеждането на изборите
Снимка: БТА, архив

БСП сигнализира европейските посланици и институции за начина на провеждане на избори у нас и репресиите след тях, заяви лидерът на партията Корнелия Нинова на пресконференция.

Нинова посочи, че БСП ще защити всеки репресиран след местния вот. "Изпращаме писма до Съвета на Европа и ОССЕ, изпращаме въпроси към министри за всеки конкретен случай, но това не може да продължава повече. Нека всички, които искаме свободно изразяване на волята, които искаме демократичен изборен процес, да се противопоставим на този модел", подчерта тя, цитирана от "Фокус".

Нинова даде пример, че застъпници в Благоевград получиили предупреждение за уволнение от работа. "В Община Дупница наш служител на ВиК също е заплашен", заяви Нинова. Тя посочи, че в Община Септември е уволнена учителка от детска градина, която е член на БСП и член на ОИК.

Нинова призова всички, които се чувстват заплашени, да подават сигнал.

"Обръщам се към държавните служители, някои от които споделиха, че ги изпращат на измислени проверки, които нямат никакво основание. Не изпълнявайте такива заповеди, накрая ще си измият ръцете с вас", подчерта тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
14
 
4
 
! Отговори
МАФИЯТА ГЕРБ преди 4 години
няма да пусне кокала доброволно. От бясно куче кокал от устата не се вади с молби и апели за честни избори. Удари ги на болно място, Разкрий контрабандата, корупцията , пресечи далверите като изпратиш сигнали до Кьовеши, остави ги без пари за калинките и клакьорите
22
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бау 6Ако знаеш колко пък хора "обичат" гробаджиите??? И не се прави на ударен, за изборните машинации даже децата от детската градина са наясно!!
21
3
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Сетила се Мара да се побара :)
20
3
 
12
 
! Отговори
ист преди 4 години
Грешка. Не до европата, а до арменския.
19
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Mr.STARBUCKS 16Е, когато и боко си подаде оставаката, тогава може!!!
18
4
 
7
 
! Отговори
честни избори! преди 4 години
Която партия/организация не се присъедини със сигнали към ЕК се признава за замесена и облагодетелствана от изборните манипулации у нас! Не може на темата честни избори да се делим на леви/десни. Тук разделението е честни/нечестни!
17
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ха-ха 15А кого имаш в предвид под "тия"????? гробаджиите??? ПРАВ СИ, ЧЕ СЕ ИЗЛАГАТ и това бяха последните избори, на които успяха малко да заблудят хората!!! Но им лъснаха скъсаните га.щи и на следващите НЯМА ДА УСПЕЕТЕ!!!
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички партии, които са против превръщането ни в авторитарна клоака, трябва да сезират ЕК за безобразията у нас. Далеч не е нужно дая сте партиен член или застъпник. Достатъчно е да не сте от шайката. Щом не сте в списъка на неономенклатурата вие сте потенциални жертви на официалната и неофициална еластова машина. Дали жилище ше ви вземат, дали кариерата ви ще съсипят, за да намърдат нечия милиционерска метреса, дали друго. Колко българи пострадаха вече? Биха рекорда на БКП1 отдавна!
15
6
 
18
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 4 години
Аз помислих,че е подала оставка, а тя .......... пак курдисала голямата тава пред микрофоните.
14
4
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Тия не спряха да се излагат. Но не може да им се отрече, че имат способен учител."Една лъжа изречена сто пъти става истина" е казал Гьобелс
13
4
 
5
 
! Отговори
репресии 21 век ЕС преди 4 години
Заплахите за уволнение са само това, което е на повърхността. Няма как да скрият факта, че са ви изритали по политически причини. Но има и дста други елементи, които са по-трудни за доказване. Например - изведнъж се оакзва, че Общината (и фирмите под държавна шапка) са ви глобили за каквото се сетят и са ви пуснали на ЧСИ. Освен това някакви агенти и доносници са плъзнали по петите ви и провалят всеки елемент в живота ви, до който се докопат.... Един ден ще има филми за репресиите 21 век.
12
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принципно е правилно, въпреки че в ЕС отлично знаят всичко за мутрата и мафията герб. После пак нека мислят че Макрон се е объркал или не го били разбрали, аха те са балами да
11
8
 
8
 
! Отговори
Докато се занимавате преди 4 години
С Нинова,тандемът Фандъкова-арх.Здравков тихомълком разрешиха още Два небостъргача на бул.Тодор Александров.Единият е пресечката с "Шар планина", А другият с"Цариброд".Така започва новото мандатче.Не изчакаха даже седмица, от кумова срама поне.
10
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая е смешна!
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който се доверява на Дайнов стигае до оставка.Най добре го знае Костов.
8
3
 
21
 
! Отговори
Калитко преди 4 години
И аз да кажа, загубихте за пореден път не заради машинации и купуване на гласове / не, че това го няма/, а основно заради вечните крадливи дърти муцуни в партията ви. Хората са отвратени от старите ви членове и докато не ги махнете никога няма да видите власт.
7
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно каквото каза г-н Борисов преди изборите това става в момента. Вой до небесата , че изборите са купени. Купуването на гласове и социолози е патент на БКП сега БСП. Апропо от къде имат пари Кънчо и Райчев за голф-игрища за милиони. Разбира се от Луканов и сега от Нинова за да прогнозират как БСП ще победи навсякъде. Долни хора и това е .
6
5
 
26
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До последно ще мрънка, че са загубили заради някакви машинации и конспирации... Не .. загубихте, защото хората не ви харесват. Просто е.
5
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горките бесепари с тая навъсена лелка за командир. Ще им писне скоро и ще е супер забавно като почнат да я изтикват и тя като истеряса :)))
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дайнов и костовистите не ви помогнаха .Провалихте се .