БСП със сигнал до евроинституции за провеждането на изборите

Нинова призова за подаване на сигнали към партията
71
БСП със сигнал до евроинституции за провеждането на изборите
Снимка: БТА, архив

БСП сигнализира европейските посланици и институции за начина на провеждане на избори у нас и репресиите след тях, заяви лидерът на партията Корнелия Нинова на пресконференция.

Нинова посочи, че БСП ще защити всеки репресиран след местния вот. "Изпращаме писма до Съвета на Европа и ОССЕ, изпращаме въпроси към министри за всеки конкретен случай, но това не може да продължава повече. Нека всички, които искаме свободно изразяване на волята, които искаме демократичен изборен процес, да се противопоставим на този модел", подчерта тя, цитирана от "Фокус".

Нинова даде пример, че застъпници в Благоевград получиили предупреждение за уволнение от работа. "В Община Дупница наш служител на ВиК също е заплашен", заяви Нинова. Тя посочи, че в Община Септември е уволнена учителка от детска градина, която е член на БСП и член на ОИК.

Нинова призова всички, които се чувстват заплашени, да подават сигнал.

"Обръщам се към държавните служители, някои от които споделиха, че ги изпращат на измислени проверки, които нямат никакво основание. Не изпълнявайте такива заповеди, накрая ще си измият ръцете с вас", подчерта тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
26
 
! Отговори
Безполезна преди 4 години
Боже, колко е безполезна Корнелия Нинова! Нищо градивно от тази жена, само злоба и жлъч. Само като я видя и ми става лошо. Същото се отнася и за Мая Манолова и за Елена Йончева, която се покри като мишка, откакто отиде в Брюксел. Гледайки телевизия след изборите ми беше трудно да повярвам, че новите кметове на Русе и Перник са нормални, симпатични хора. Докато Корнела е начело на БСП твърдо и категорично ще гласувам всеки път срещу БСП! Точка.
2
3
 
24
 
! Отговори
Не от днес преди 4 години
Алоо, тия порядки да не са ги измислили сегашните управляващи??? Нали всички сте един дол дренки, маск*ари такива А за Горна Оряховица и купуването на гласове да каже нещо госпожата или е така, сега ще правим трусове в държавата да изплуваме като фекалии над водата тоз цирк го знае целия народ вече ...
1
4
 
26
 
! Отговори
Стига глупости преди 4 години
Сигнали, доноси, репресии... Най-видният репресиращ си остава партията-майка, на която сте наследници. Значи на президентските избори нямаше репресии, ама на всички избори, които системно губите, де що има човек е репресиран! Засрамете се!