България си отмъсти за освиркания химн, подчини Северна Македония

Мачът завърши 1:0
Обновена: 26 сеп 2022 23:53 | 26 сеп 2022 23:47, Нели Христова
162
България си отмъсти за освиркания химн, подчини Северна Македония
Снимка: БГНЕС

България тресна с 1:0 Северна Македония в Скопие и записа важна победа в Лига на нациите. Единственото попадение в мача заби Кирил Десподов в 50-ата минута, съобщават от Gol.bg. Грозните сцени започнаха с освиркането на химна на България, което показа, че за домакините мачът бе нещо повече от спорт.

Домакините останаха още през първото полувреме с човек по-малко след безумно влизане на Тодорски с бутоните в коляното на Марин Петков. В края на мача пък домакините се изнервиха и непрекъснато търсеха провокации, което провокира съдията да раздава "на килограм" жълри картони, включително и на наставниците на двата отбора.

С победата България събра 9 точки и финишира на второ място в група С, докато северномакедонците са трети със седем. Победител е Грузия, а на последното място остана Гибралтар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 88Тия лилипути биха Германия на сред Германия, както и Португалия и участваха на последното европейско.
57
0
 
28
 
! Отговори
Вибратор преди 1 година
Браво на нашите, напълно заслужена победа! Браво и на сърбина за подмладяването което направи
56
8
 
5
 
! Отговори
До 83 преди 1 година
Как разбра че украинците да руси ,ходил ли си в Украйна някога?Я се ограмоти!Българите имат генетична връзка с украинците по много обективни исторически причини и това е доказано с последните генетични изследвания.То бива зомбита,но не се траете!
55
2
 
23
 
! Отговори
Любов преди 1 година
Няма по силна любов от тази към Родината, от там всичко започва и всичко свършва.Нашите момчета го доказаха, респект, уважение и за нашия тренер Кръстаич, нашия брат, който ни изведе за тази победа.Не искам да си помислям каква *** щеше да се лее ако онези бяха победили.Всичко за България !
54
9
 
6
 
! Отговори
До 77 преди 1 година
Е ти не виждаш ли монголски гени във вожда Путин,виж му очите?.Московията и севера към Сибир имат връзка,то си личи.Интерсното е,че болшинството руснаци много държат на татарски гени,което според тях ги прави древни.Това го знам от лични разговори.Грешката е ,че смятат че татарите имат монголоидни черти,което е невярно,освен при смесените.И това им обясних,че грешат.Чистите татари нямат монголоидни черти.Нито украинците имат генна връзка с русите,нито спора ни с РСМ е идентичен.
53
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който българин е за Украйна, той е и за Северна Македония, ама оттам плюят по сургата.
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 68 БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ИМА ЕМИГРАНТИ 200 ХИЛЯДИ РУСНАЦИ)))))))Кой ти каза Путин ли?По-малко са от 50 хил и по-голямата част от тях се оттегля към Запада. Армията на барон Врангел не е била повече от 3-4хил. и повечето бягат в последствие в Югославия.
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо, днес загубиха, но утре ще пратят космонавт на МКС
50
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно как макитата ни обиждат на татари,а укритата обиждат руснаците на монголи.Фактите са си факти като обиждаш предците си че са еди какви си ти не само обиждаш себе си ти падаш на най ниското ниво близко до маймуните.Човека не е вече човек а се превръща в една безродна ***.
49
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ние сме народ, който глава е давал, но турчин не е ставал." ----------------------- Затова 12 години България се управляваше от една неграмотна мутра. А в последната година, някакъв полу-българин ако имаше малко повече време като премиер щеше да обяви война на Русия за да оправи канадския бизнес и да стане милиардер. А сега 20 сopocоида скачат пред президенството и останалите балъци ще студуват тази зима. А относно макетата - стократно по-големи простаци от нас.
48
2
 
24
 
! Отговори
Биволъ преди 1 година
Българският национален отбор "скопи" насред Скопие Северно-македонските безродов отбор.
47
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лично аз очаквах, че ще берем срам там. Добре, че този път бяха излезли с някаква идея на терена.
46
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 64Вие, ако Сте полиглот, мъкедонският треньор не е. И на трите въпроси се правеше на неразбрал, та се наложи да му превеждат!
45
3
 
21
 
! Отговори
България преди 1 година
Ние сме народ, който глава е давал, но турчин не е ставал.Тая кръв колкото и да е размита, винаги изплува в критичните моменти.Нека да си знаят.Браво на нашите български момчета, родолюбци, исторически мач !
44
2
 
17
 
! Отговори
До 31хаха преди 1 година
Българите,а не бугарите,научете правилно най после, никога не са били татари.Нищо против татарите,но нямаме нищо общо с тях.Българите да воювали срещу татарите.Ограмотете се исторически най накрая ,не може в 21 в.да се толкова заблудени.
43
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 51В БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ИМА ЕМИГРАНТИ 200 ХИЛЯДИ РУСНАЦИ, КОИТО ДНЕС СА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД АЛО ГЕНЕТИКА НЕГРАМОТЕН, ВАРНЕНСКИЯ КМЕТ ПОРТНИХ Е ОТ ТАКЪВ РОД. МАРШ ДА СЕ ОБРАЗОВАШНА ФЕЙК ГЕНЕТИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПРАВЕНИ ОТ СПЕЦСЛУЖБИТЕ ОТТАТЪК ОКЕАНА НЕ ВЯРВАЙ
42
20
 
2
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Македония е сръбска
41
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах интервюто на маке тренера на автентичен македонски език. Явно съм някакъв вроден полиглот щом разбрах всичко от съдържанието на новиОт език в ЕС.
40
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Разград никой не освирка македонския химн. Даже имаше аплодисменти. Веднага се сещам за репликата от "Кингсман-Тайните служби"- Обноските правят човека човек.
39
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Техния треньор явно е бил на някаква дрога и нещо е халюцинирал защото в интервю каза че Македония е била по добрият отбор с повече голови положения!!!Умреха от яд, че ги бихме насред Скопие.