Лакшми Митал: В бизнеса няма място за семейни чувства

Така той отговаря на въпроса дали има място за емоции в настоящата ситуация
21 апр 2008 13:57,
5
Лакшми Митал: В бизнеса няма място за семейни чувства
Лакшми Митал. Снимка: virginmedia

„Имаме много добри отношения в рамките на семейството, но що се отнася до бизнеса, семейните чувства не трябва да бъдат намесвани“, казва собственикът на Arcelor Mittal в интервю за френското издание Les Echo.

Така той отговаря на въпроса дали има място за емоции в настоящата ситуация, в която Митал е кандидат за закупуването на българския металургичен комбинат „Кремиковци“ от брат си Прамод Митал.

„В този конкретен случай Arcelor Mittal се интересува от сделка чрез банкерите, отговарящи за продажбата. Ако дадена възможност е икономически оправдана и има потенциал за синергия то мениджмънтът трябва да разгледа случая. Аз и семейството ми няма да се намесваме в процеса. Ето защо Управителният съвет е определил независим от семейството човек – Мишел Вюрт, който разглежда случая. Няма да се включа в този процес, преди одобрението от УС“, казва Лакшми Митал.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кремиковци ми дължи 60 000 и още некой месец ще ги почакам - и после братя *** ще осъмнат с дупки 7.62 след среща с непознати лица... майка им ще
3
0
 
0
 
! Отговори
2+2=3,14 преди 15 години
Щом брата ще купува-значи се перат пари!Интересно откъде ли!?!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ами то вече само *** ше ва *** отзаде сголемите патлаци
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако се брои за продажба подарък за 1 долар - може и да го "купи". Поредния *** специализирал се в източване на металургични заводи по света и кандидат за източване i на поредното българско предприятие. ДОКОГА!!!!