Всяка пета сделка за имот над £6 млн. на Острова е с руснак

Мечтата на всеки брокер е руски олигарх, за когото парите не са проблем
30 юли 2008 10:57, Златко Желев
13
Всяка пета сделка за имот над £6 млн. на Острова е с руснак
Снимка: БГНЕС

Мечтата на всеки брокер на недвижими имоти е руски олигарх, за когото парите не са проблем, пише британският Daily Mail.

Всяка пета сделка за имот над 6 млн. паунда на Острова е на руски милионер, сочи проучване на изданието.

Този месец например най-богатата рускиня - съпругата на кмета на Москва Елена Батурина, даде 50 млн. паунда за най-голямото частно имение в Лондон след Бъкингамския дворец.

Тя далеч не е изключение от „новата руска революция“, както британският вестник нарича скъпите сделки на руснаците, изреждайки имотите им в страната.

Имение в Западен Лондон – 50 млн. паунда. Собственик: Леонард Блаватник

Викторианска вила в центъра на Лондон – 80 млн. паунда. Собственик: Елена Франчук

Къща в Лондон – 10 млн. паунда. Собственик: Евгений Швидлер

Вижте още


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
ЛАВРЕНТИЙ преди 12 години
Владо,не можеш да си представиш колко си прав.Аз не съм чул
руски олигарх да прави инвестиция - той просто харчи на поразия.
Руснаците не допускат и външни инвестиции в стратегически направления.И като чуя от някои заблудени,че Путин е голям държавник ме напушва смях.Може би наистина е голям държавник,но за 0.1 % от жалките си поданици,които горките са за оплакване.Руските поданици в България сигурно ще ме опонират,но щом са тука те най-добре знаят истината...
Как е възможно това - кметицата да си купи къща за 50 млн.
паунда и никой не смее да протестира,дори наскоро/пази боже/
настояваха за цензура...Е това е електорат - Ахмед Доган ряпа да яде.
11
0
 
0
 
! Отговори
Владо преди 12 години
Вие май хептем не вкарвате! Нищо против руснаците нямам, но в момента те живеят мн зле. Нямат никаква средна класа, 70% са на ръба на бедността, 28% г/д свързват двата края, но си остават крайно бедни! А останалите, мафиотите, които по един или друг начин успяха да се облагодетелстват от промените, са не милионери, а милиардери. Руската икономика е сравнително силна в момента, но обикновения руснак е беден, т.е. той по никакъв начин не участва с труда си в икономическия живот на страната си.
10
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Джо преди 12 години
До 90- та година Русия беше суровинен придатък на соц .лагера и третия свят. Но нещата си идват на местата- стига гювеч за тарикати.
НЕ СЪМ съгласен с No 8 - не са 50%, а 99.9999% драги мой. И в това няма нищо лошо, напротив.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
много си прав - затуй гледам да не забравя руския ама май и китайски трябва да се учи :-)
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имената им са странни защото половината от тях са руски евреи.Руснаците стават прекалено богати и в следващите години ще изкупят не само Англия,но и цяла Европа.На седмица в Русия от полезни изкопаеми и горива влизат около 4 млд.евро,което прави около 200млд.годишно.По справка на Форбс руските милиардери са на първо място по брой в Европа след като изпревариха Германия.На първото място е САЩ с 400 милиардера,но както е тръгнало милиардерите в Русия да се увеличават с около 20 годишно след години ще ги стигнат.За справка Русия отпусна 12 млд.евро за възстановяване на Чечня,от строителство на нови блокове до развитие на отрасли,спорт и т.н.А България чака 6 млд.евро за 6 години от ЕС,които вече са спрени.Забравих да кажа че заради демографския срив в страната Путин е въвел закон с който за всяко родено дете се привеждат по 10хил.евро на семейството,за да се увеличи раждаемоста.Русия в последните три-четири години дръпна много и няма нищо общо с Русия от 90-те,а след десет години съм сигурен че ще бъдат едни от най-силните на планетата.Така че нека българите да продължават да плюят по Русия.
7
0
 
0
 
! Отговори
Милко Калайджиев преди 12 години
до Но.3
парите миришат и миризливите пари трябва да останат извън българия.
на мен ми пука какви пари се вливат в икономиката ни, защото когато идват мръсни и гадни пари, те си идват със собствените условия, а не се съобразяват със законите в българия.

ерго, смрадливите богати руснаци да си ходят в англия или в израел. или турция и гърция. не сме приритали за милионите им в имоти.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Снимката е на замъка в Лийдс....какво е общото със статията .....
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
благодарение на цингета, нас също ни мислят за цингета навсякъде.Руските евреи са много хитри и алчни, но богати.Защо официално не се водят евреи, а руски граждани?-по същата тази причина що и цингета се водят български граждани...
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Чудно ми е що тия руски паралии с имотите все с разни чифутски имена.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
Стига бе,тъпо създание такова,ако беше някой друг, щеше да пишеш "добре дошъл", бизнеса си е бизнес, щом влизат парите в дадена държава е добре.Какво значение ,ако се продава, кой ще го купи? Стига с тез смешни бутафории на омразата си към някоя нация...
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 12 години
и аз споделям мнението ти - България стана концлагер, превърнахме се в затворници в собствената си страна
1
0
 
0
 
! Отговори
Рос преди 12 години
Където искат по света да отиват,само по далеч да са от нашата страна,защото от такива паралии човек до плажната ивица не може да отиде,навсякъде заграждения и огради.