Офис кула само за жени строят в Дубай

Само представителки на нежния пол ще могат да притежават офис площи в сградата
30 сеп 2008 12:12,
11
Офис кула само за жени строят в Дубай
Илюстрация: Hydra Properties

Базираният в Абу Даби строителен предприемач Hydra Properties е завършил изкопните работи на проект, който предвижда изграждането на първата кула в света само за бизнес дами, пише Arabian Business.

Eve's Tower ще бъде първата кула, където само жени ще могат да притежават офис площи. Тя ще се издига в централния бизнес район на Дубай, където тече активно строителство на редица високи бизнес сгради.

В сградата ще може да работят и мъже, но за жените ще бъдат предвидени специални удобства като отделни входове, асансьори и паркоместа.
 

Вижте още





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
всъщност,не знам,ако някой е запознат може ли да ми каже,дали ако някоя българка се омъжи за човек от там,какво ще стане с нея,т.е. тя също ли ще бъде задължена да бъде забулена,все пак е християнка и е против това,ако някой знае,моля да разкаже...
9
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ce to na etay po edin ofis li ste ima? samo za biznes dami...ce na men prstite na dvete mi race sa poveche ot broja na biynesdamite v dubaj
8
1
 
2
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 15 години
Явно * ти е много грозен.Дивак.
7
1
 
2
 
! Отговори
p преди 15 години
Daaa,qvno v bulgaria ima po hubavi sgradi,ako v blizkite hilqda godini napravqt takava sgrada v sofia ela mi se obadi.
6
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
basi groznata sgrada mqsa na hyq mi sashto kat nqkoi zmiq
5
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Сигурно си прав. Не съм била в Дубай и не съм много запозната как стой въпросът с работата на жените там. Просто си дадох мнението относно статията и информацията, която получих от нея.
4
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
90% са чужденци в Дубай, като по - голямата част от тях са индийци, пакистанци, и какви ли не още от близкия и далечния изток. Там е добре да си от ония 10%, за които работят другите 90%. Не ги мислете местните жени - наистина няма нужда да работят, така както няма нужда да работят и мъжете им...
3
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
нр 2... до някъде си прав, но имаш грешка в това, че техните жени - от емиратски произход или тези омъжели се за емиратски гражданин не работят- повечето от тях никога не работят. Там работят жените от другите държави- даже и от други държави, които също може да са забулени, но са свикнали да работят с мъже. Тази зграда е измислили някой, който си няма понятие от как стоят нещата там а си мисли същото като теб. Не жените ги е страх- а техните съпрузи ;)
2
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Много интересно място е Дубай! По отношение на бизнеса са модерни, но по отношението си към жените са все още в Средновековието!!! Хем има бизнес дами, хем сигурно повечето от тях ходят забулени и влизат в собстветине си офиси през отделни входове, за да не би случайно някой мъж да ги види!!! Е, това ако не е абсурдно!!!
1
1
 
2
 
! Отговори
Bandit преди 15 години
Е на това му се казва дискриминация вече !!!

Спонсорирани публикации