Газпром увеличава доставките през Беларус заради проблемите в Украйна

Компанията обвини Украйна, че краде газ
3 яну 2009 11:52,
55
Газпром увеличава доставките през Беларус заради проблемите в Украйна
Снимка: БГНЕС

Газпром е увеличила доставките на природен газ за Европа през територията на Беларус, след като вчера Украйна отказа да транспортира през територията си цялото количество необходим природен газ за европейските клиенти на Русия за днес, съобщава Bloomberg.

И двете страни в спора, Русия и Украйна, усилено търсят подкрепа от страна на Европейския съюз, който през новата 2009 г., ще бъде председателстван от Чехия. Днес няколко страни членки на ЕС са изпитали проблеми при доставките на синього гориво, пише FT.

Вчера "Газпром" обвини Украйна, че краде от предназначения за клиенти от ЕС руски природен газ.

Според представители на компанията, откраднатото количество е по 21 милиона кубични метра на денонощие.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
БРАТЯ УКРАИНЦИ НЕ преди 15 години
Я ДА ВИДИМЕ ДАЛИ ВОЕНОПРЕСТЪПНИКА И ГЛАВАТАР НА ВЪРКОЛАГСКАТА ХУНТА - КАСАПИНА *** ЩЕ НАХЛУЕ С ВОЙСКИ И БАШИБУЗУК ЗА ДА ,,БРАНИ,,РУСКО НАСЕЛЕНИЕ ТАМ ??!
13
0
 
0
 
! Отговори
БРАТЯ УКРАИНЦИ НЕ преди 15 години
Я ДА ВИДИМЕ ДАЛИ ВОЕНОПРЕСТЪПНИКА И ГЛАВАТАР НА ВЪРКОЛАГСКАТА ХУНТА - КАСАПИНА *** ЩЕ НАХЛУЕ С ВОЙСКИ И БАШИБУЗУК ЗА ДА ,,БРАНИ,,РУСКО НАСЕЛЕНИЕ ТАМ ??!
12
0
 
0
 
! Отговори
Вовка преди 15 години
Чайковски, избрал си си подходящ псевдоним, напълно отговорящ на сексуалните ти наклонности! Веднага отговарям на чуденката ти остават/бягат, а отговорът е трета думичка - внедряват. А иначе си прав, не съм и чувал за американец да е избягал в Русия. Те не бягат и в Япония, Германия, Великобритания, Франция и други такива позападнали като Русия държавици. ;)
11
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 15 години
не разбрах - каква е връзката между крадливите украинци и болшой/малий театр?верно америколизците от желание да клъвнат и уязвят съвсем си изпускат нервите.....
10
0
 
0
 
! Отговори
Чайковски преди 15 години
През 1923 г. " Балшой театър " изнася постановка в New York. От 120 човека, 80 остават/бягат в Америка, в СССР се завръщат 40 човека, от тога му викат не " Болшой, а Малий театър " Вовка...Аз не знам американци да бягат в Русия, а драпат яко Рускините да идат да живеят в Америка , или да се омъжат за богат американец.
9
0
 
0
 
! Отговори
asen преди 15 години
Е,ЗАБРАВЯШ ОБАЧЕ,ЧЕ АКО НЕ БЯХА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БАЛКАНИТЕ СЕГА ЩЕШЕ ДА СИ С ФЕС.
8
0
 
0
 
! Отговори
Вовка преди 15 години
Украйна НЕ е откраднала рускИ ГАЗ , а си е взела това , което и се полага ! (природният газ е в м.р.)Пич, това ми прилича на *** работа - "Ние тези тухли не ги крадем, само си ги изнасяме"! Крадат и украинците та им пращат ушите, но вече няма какво.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ние Българите дадохме Митрополити, попове, буквите, четмо и писмо на Украинците - Киевска Рус, а чак след 150г. го получиха и руснаците - Московска Рус и ги покръстихме в Православната вяра. А те сеа продават оръжие ?на Мюсюлманите Палестинци. Украйна НЕ е откраднала руска ГАЗ, а си е взела това , което и се полага !А нема нужда от Велика Русия, след като сме ги учили, значи България е по- Велика ! Да живее Велика България ! > образовала Русия !
6
0
 
0
 
! Отговори
Вовка преди 15 години
Че то по-големи ТЕРОРИСТИ от Израел има ли??? Всички дейстивия срещу тях трябва да се считат за антитерористични. Колкото до украинците - на крадците се режат ръцете, в случая се реже газа.
5
0
 
0
 
! Отговори
jorj преди 15 години
И ТО ОТ НАЙ-ГАДНИТЕ И КРАДЛИВИ
4
0
 
0
 
! Отговори
Грузия'швили преди 15 години
Руссия ЧНГ < Грузия, Украйна , Армения... И през тази Новата '2009 година да престанеш да продаваш ракети и " Катюши " на Палестинските ТЕРОРИСТИ, за нападенията над Израел... , защото и Вие братушки ставате като тях, подръжници на Тероризма !
3
0
 
0
 
! Отговори
Kарл Шведски преди 15 години
Ей, пак някакъв кагебист, *** и комунист се е изказал тука неподготвен. Яво доносник, от тия дето няма чест и достойстонство, а за 5.лв. КEEP OUT RUSSIA, GO, GO HOME ! Взе ми буквите от клавиатурата.Много си прав. Вижте, *** RUSSKI братушки, примирете се с факта, че ако някой не ви ближе г*за, то не е задължително да ближе друг г*з.Този, който не е русофил, не винаги е AMERICAнофил. Просто има хора, които ви преценяват реално, а реално вие... НЕ СТАВАТЕ...! А колкото дотова, че Украйнците си откраднали малко от ГАЗа за * EU , еми не ги *** вие, за да не ви *** и те , амо то от алкохолните пари на тази водка явно още не сте изтрезнели...Пък и трезвен руснак има ли ?!
2
0
 
0
 
! Отговори
STIX преди 15 години
Големи *** са тези украинци :)
1
0
 
0
 
! Отговори
kiroooooo преди 15 години
Това и заслужават...нека продължават с прозападната си политика и да си мислят, че може да ползват газ на много по-ниски цени от нормалното..Тарикати големи, но Русия не прощава!!!

Спонсорирани публикации