bTV – продадена! Сумата е $400 млн.

Купувач е Central European Media Enterprises
18 фев 2010 17:29,
108
bTV – продадена! Сумата е $400 млн.
Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Сделката за продажбата на bTV е готова. News Corporation и Central European Media Enterprises (CME) са постигнали споразумение по въпроса.

Телевизията става 100% собственост на CME за 400 милиона долара.

Те поемат и контрола върху bTV Comedy и bTV Cinema, както и 74-процентовия дял на News Corporation в Радиокомпания Си.Джей, която управлява няколко радиостанции.

Сделката трябва да бъде одобрена от Комисията за защита на конкуренцията (КЗК).

Още за продажбата на bTV 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
19
 
! Отговори
opposing force преди 14 години
Нито bTв, нито Hoва гледам от години. Пълна боза са. Цял ден и цяла нощ от *** по-*** само игри, реклами и левашки подобия на токшоута. ..А забравих - и търски сериали. С една дума - ***. Ако ще по 400 трилиона да си ги препродават тези умрелите телевизии ми е все през хея...
76
3
 
8
 
! Отговори
звездичка преди 14 години
Слави отдавна вече не е никаква звезда. Защо ли? Да попитаме сценарният му екип дали биха могли да бъдат по-креативни в своя злободневен хумор, политическа ориентация и изтъркани вече етюди. Иначе биха имали потенциал да бъдат шоу, но ......манталитета на водещия си остава на момчето от село.Защо ли????
75
2
 
1
 
! Отговори
един преди 14 години
Тай Дзи Цюан в Бургас taichiburgas.blogspot/
74
10
 
8
 
! Отговори
gost33 преди 14 години
Слави е звездата на bTV .Именно на него дължат първото си място и високия си рейтинг.Без него тази телевизия е мъртва.Нова тв в момента това го яде.Чуди се как да си спаси второто място за да не и го окупира БНТ.А разликата между втората и трета телевизия по рейтинг се стопява.Може би затова шведите пускат през марн биг брадър фемили за да си покачат спадналия си рейтинг.
73
5
 
8
 
! Отговори
sweden преди 14 години
noviya sobstvenik e tur4in i slavi si ostava na rabota to4ka po viprosa :)
72
3
 
13
 
! Отговори
ко речи преди 14 години
мен ме кефи синоптика по бтв. човека 2 изречения не може да прочете без грешка или брутално, монотонна дикция, но се хили като зелка и на -20 + бедствено положение в половината държава. единственият им свестен водещ е мацката от новините - Виктория някоя си...мн яко излъчване има.
71
1
 
12
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
е как нова тв ще крадат пот бтвкато шоуто наиван и андрей е 1:1 копирано от славикоето е копирано 1:1 от тодор колев
70
3
 
12
 
! Отговори
Сатанаил преди 14 години
а, значи Босфор TV (bTV) я продали
69
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ьТВ крадат идеите за всичко от Нова. Нова въведе риалитата, бг сериалите и тъпите турски сериали. А ьТВ са като ксерокс. Не мога да разбера как може да са най-гледани.
68
7
 
19
 
! Отговори
slavi преди 14 години
А че шоуто на Славчу ощи върви ли пу тиливизуръ ва? Е па я що съм *** ни видел? Бати тъпнята е т'ва, не знаех че има още хора, които да го гледат?
67
11
 
8
 
! Отговори
gost33 преди 14 години
В момента звездите на bTV са Слави и новините.Ако новите шефове се опитат да уволнят някой от тях.Ще загубят не само голяма част от аудиторията си но и рейтинга си.И вместо сегашното първо място ще са на трето.Нова тв в момента това го яде и се чуди как да запази своето второ място за да не им го вземе БНТ
66
12
 
8
 
! Отговори
gost33 преди 14 години
Да като махнат шоуто на Слави ще турят един скучен водещ като Роско Петров за да преспива хората за лека нощ.Ако новите собственици махнат шоуто на Слави.Аз повече тази телевизия не само че няма да я гледам но ще я изтрия от телевизора си.И после .А и че загуби голяма част от зрители те си .
65
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
САМО ДА НЕ ЗЕМАТ ДА МАХНАТ ЧАЛГАТА НА СЛАВИ,СЯКА ВЕЧЕР СЕ СМЕЯ С НЕГО
64
3
 
16
 
! Отговори
koko преди 14 години
може дая пуснат на турски с български субтитри
63
8
 
19
 
! Отговори
чико преди 14 години
Дойде краят на дъртия вазелин славчуу
62
13
 
9
 
! Отговори
gost33 преди 14 години
Ако новия собственик на bTV се опита да махне шоуто на Слави.Аз повече тази телевизия няма да я гледам.И ще загубят голяма част от аудиторията си.И че се случи както със нова.Телевизията на шведите едва едва крепи рейтинга си.Даже БНТ смалява рейтинга си със нова.Точно това ще се случи и със bTV ако се опитат да махнат някой забавни предавания от програмата си
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
123-ти, Збогом казваш, а?
60
8
 
35
 
! Отговори
Ivo преди 14 години
Би Ти Ви са най-аматьорската национална тв. Толкова грешки на минута продукция не съм виждал никъде. Освен това ме дразни как лансират собствениците си лица - преекспонират ги навсякъде и по всяко време. А половината от тях са толкова некадърни, че не стават и за водещи по радиоточка - с дефекти в говора, с обратни захапки, сричат, подсмърчат.... Това е една ужасно лоша телевизия!
59
6
 
27
 
! Отговори
123 преди 14 години
збогом турски гнусни сериали
58
4
 
5
 
! Отговори
a преди 14 години
А какво ще стане с каналите Фокс лайф и Фокс крайм, за тях нищо не се споменава.