Борисов: Защо не падна шоуто на Слави?

Премиерът: Втрещих се, като прочетох защо "Господари на ефира" пада от екран
13 апр 2012 16:57,
417
Борисов: Защо не падна шоуто на Слави?
Снимка: БТА

"Съжалявам, че толкова хубаво предаване, което с такава ирония и чувство за хумор осмиваше елегантно и забавно цялото управление - от мен до моите министри, си отива". Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод скандала в bTV, при който предаванията "господари на ефира" и "пълна лудница" бяха свалени от екран.

"Явно цензурата при такива хора като Георги Първанов и Сергей Станишев е жестока. Аз се втрещих, като прочетох по какви причини "Господари на ефира" пада от екран - заради цензура", добави Борисов.

Още по темата
Според министър-председателя очевидно има двоен аршин в отношението на медията към собствените й предавания.

"Ами вижте, пет дни в седмицата върви "Шоуто на Слави", което е направено с всичките тези обиди срещу мен, с всички обиди, които се казаха срещу президента Росен Плевнелиев, но на никого не му минава през ума да го цензурира, нали? Защо така? Видя се сега кой живее в медиен комфорт, но то рано или късно истината излиза наяве. Вижда се сега едни пари на кого и за какво са послужили", казва още премиерът и лидер на ГЕРБ.

Шоуто на Слави Трифонов е най-критичното предаване към Борисов и министрите му.

Скандалът между електронната медия и компанията "Глобал вижън", която е продуцент на двете предавения, не стихва. Телевизията склони да участва в обща пресконференция с продуцентската компания, но само след публично показване на договорите. Освен това тя предяви продуцентски права и върху предаването "България търси талант".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименБареков не пада, той става директор на БНТ
318
2
 
1
 
! Отговори
azzzzzzzz преди 11 години
Vreme e slavi da se maha ot efira-pisna ni ot nego!!!
317
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шоуто на Слави Трифонов е най-критичното предаване към Борисов и министрите му. Prostotiata ne moje da bade kritika!!!!!
316
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
bat vi boiko ... da ne zabravim che vodeshe 1-2 predavaniq na showto na slavi .... kolko mu se chetkashe da mu vliza v predavaneto .... da se komentira po chesto .... a sega akvo ......ne che slavi po hubav de ... ama nali .....kakvo ochakvate ot chovek ... telohranitel ... i pojarnikat ... ????do kade q dokarahme ....da chakame mutra da opravq darjavata bez obrazovanie bez nishto .... da opravlqva chrez strah ... nqma losho v tova ama i da opravlqva s akal koito lipsva de
315
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много е гнусно как Слави е насъскал лакейте си само и единствено срещу Боко,а в същото време за комуноидите,съсела,агент Гоце и *** нито дума.
314
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По-интересно е защо не пада Бареков
313
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слави Трифонов е един интересчия който се е оголил целия пред комунистите.Всяка вечер си отмъщава публично -защото Б.Борисов не му е изпълнил една прищявка!ЕЙ- учендолецо- недей да тормозиш зрителите с отмъстителния си и гаден характер!!!!!!!
312
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разбира се, че има двоен стандарт!
311
9
 
13
 
! Отговори
МНОГО ИНТЕРЕСНО преди 12 години
МНОГО ЛЮБОПИТНО... ПЛАТЕНИТЕ ХЕЙТЪРИ ОТ ГЕРБ ВЕЧЕ НЕ СМОГВАТ ДА ОПЛЮЯТ НЕГАТИВНИТЕ КОМЕНТАРИ СПРЯМО БОРИСОВ. ВИЖДАМ, ЧЕ ОДОБРЕНИЕТО НА КРИТИКИТЕ СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМО. ПИТАМ СЕ, ДАЛИ ЩЕ СТИГНАТ ПАРИТЕ НА ГЕРБ ЗА ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ЗАДАВАЩИЯ СЕ МАСОВ НЕГАТИВЕН ВОТ НА ИЗБОРИТЕ...
310
2
 
3
 
! Отговори
до398 преди 12 години
Времето в което живяхме 45 години няма начин да не е дало отражение и да не сме се докоснали по някакъв начин до него.Лошото е ако си бил един от агентите,които са изкарвали мръсни пари,благодарение на това,че са подслушвали и предавали. Стига сте ни промивали мозъците със вашите списъци,защото по това приличате точно на тези 45 години! Човек в своя живот се развива и нищо лошо няма ,ако преминава в по-съвършен етап.Лошото е да си остане на точката на замръзване и да не иска да се развива !
309
18
 
9
 
! Отговори
Слави е преди 12 години
Слави е най-нецензурираната медия. Всички останали са се огъзили на Разбойко. Евала на Слави, че не го е страх от мутрите и опонира на тиквите. Народе *** и *** си и заслужаваш *** управник като тиквата.
308
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този дълъг *** и т.нар. му шоу много-много отдавна се изчерпаха и дотегнаха на хората... Отдавна му е време да си ходи
307
11
 
9
 
! Отговори
Гогата преди 12 години
Тиквата го боли както никога досега.Като най-голямата медийна звезда в БГ. Боко се чувства във свои води пред камерите.В момента изпълнява ролята на човек на честа,когото всички се опитват да прецакат и да му вземат думата.Другите така,ама той онака-пълен ***,човекът се разсърди,че не го пускат по цял ден.Ако вземе 2-ри мандат ,Тиквата ще води собствено предаване,което ще го излъчват по 24 часа.Най-после *** ще намери своето място в обществото
306
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И на коча се клатят, ама не падат. Явно Цветанов пак не си е свършил работата.
305
6
 
5
 
! Отговори
dido преди 12 години
toz pak se izkazva nepodgotven
304
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** си Борисов
303
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слави е злобен и отмъстителен.Преди да му откаже Б.Борисов градинката пред Японския,Славчо се превиваше да му се мазни и ласкае и понеже не може да търпи някой да му отказва,сега всяка вечер си чеше езика с него!Преди време малък Тошко му беше на гости и на наш Славчо му капеха лигите от подмазване !
302
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Магърдич издърпа ушите на Гоцю,а Гергов издърпа хонорара на Магърдич !
301
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Шоуто на Слави " е пошлост и бездарие,направено от един тщестлавец !
300
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе,ти,който си написал последните 3 коментара,да не си от редколегията на Слави, или си самият Слави???Речника и броя на думите в него ти са колкото и на Учендолеца!

Спонсорирани публикации