Борисов: Защо не падна шоуто на Слави?

Премиерът: Втрещих се, като прочетох защо "Господари на ефира" пада от екран
13 апр 2012 16:57,
417
Борисов: Защо не падна шоуто на Слави?
Снимка: БТА

"Съжалявам, че толкова хубаво предаване, което с такава ирония и чувство за хумор осмиваше елегантно и забавно цялото управление - от мен до моите министри, си отива". Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод скандала в bTV, при който предаванията "господари на ефира" и "пълна лудница" бяха свалени от екран.

"Явно цензурата при такива хора като Георги Първанов и Сергей Станишев е жестока. Аз се втрещих, като прочетох по какви причини "Господари на ефира" пада от екран - заради цензура", добави Борисов.

Още по темата
Според министър-председателя очевидно има двоен аршин в отношението на медията към собствените й предавания.

"Ами вижте, пет дни в седмицата върви "Шоуто на Слави", което е направено с всичките тези обиди срещу мен, с всички обиди, които се казаха срещу президента Росен Плевнелиев, но на никого не му минава през ума да го цензурира, нали? Защо така? Видя се сега кой живее в медиен комфорт, но то рано или късно истината излиза наяве. Вижда се сега едни пари на кого и за какво са послужили", казва още премиерът и лидер на ГЕРБ.

Шоуто на Слави Трифонов е най-критичното предаване към Борисов и министрите му.

Скандалът между електронната медия и компанията "Глобал вижън", която е продуцент на двете предавения, не стихва. Телевизията склони да участва в обща пресконференция с продуцентската компания, но само след публично показване на договорите. Освен това тя предяви продуцентски права и върху предаването "България търси талант".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
259
11
 
19
 
! Отговори
БОДРО ГЕРБЕРЧЕ преди 12 години
НА ББ ПАК НЯКОЙ МУ ВИНОВЕН. ТОЙ Е ОТ КРАДЦИТЕ, КОИТО КАЗВАТ "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА". КОЛКО ТЕЛЕВИЗИЙКИ МУ РЪКОПЛЯСКАТ И СЕ КЛАНЯТ! ВТРЪСВА МИ ОТ БАРЕКОВЧЕТА, КОШЛУКОВЧЕТА, КУЛЕЗОВЧЕТА И ХИЛЯДИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ НА ПОПУЛИЗМА И ЛЪЖАТА.
258
11
 
25
 
! Отговори
Пострадал преди 12 години
Знаете ли, че вчера пред BAUMAX и RODA от три автомобила са откраднати чанти и пликове с продукти на паркинга. Такова нещо не е имало при нито едно предишно управление.Това говори за небивал глад и мизерия по вина на това правителство.Престъпността вече достига границите на лешоядството! Това е самата истина, и си пазете багажа като пазарувате!
257
7
 
11
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Мюсюлманската телевизия изгони Господарите по време на Арменския Великден и продължава дрязгите и на Православния Великден. Това не е случайно и не може да бъде прието от нас християните, Кой крив, кой прав не е важно. Важно е, че се подклажда вражда, вероятно от помакът(българомохамеданин) Първанов.
256
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В държавата има пирани което е лошо
255
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На Великден поздравили Бойко Борисов с ''Христос Воскресе", а той им отговорил:Цветанов ми докладва вече.
254
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NA SLEDVASHTITE IZBORI TEB SHTE SVALIM 4E NI DOKARA DO GLAD I MIZERIQ PO MIZERNO DO SEGA NE E BILO DORI PRI VIDENOV IMAHME PARI A SEGA NQMAME I ST BLAGODARENIE NA TVOITE MAGISTRALI I EDNA ZALI4KA +METROTO SHESMNOTO E 4E KOGATO REZNI LENTI4KA REZNA LETNTATA NA METROTO V BERLINB PRAZNUVAHA 105 GOD METRO .ISKA TI SE VSEKI DA TI SE KLANQ NO UVI TVOQTQ E MINALA I EDVA LI SHTE TE IMA OSHTE NO ZASHTO NEW PRIEMATE ZAKONA ZA DEPUTATITE DA SE SSADQT ,MOJE BI SHTE STE V ZATVORA LI KAKVO LI
253
0
 
9
 
! Отговори
Волен преди 12 години
Помнещ,най-лесно се манипулират хората като смесиш истината с лъжата.Но ако хората се усетят какво им пробутваш ефекта който искаш ще бъде обратен.Така,че придържай се към фактите и недей да пробутваш дребните си неистини.
252
14
 
9
 
! Отговори
до 320 преди 12 години
Простотията на Слави вече ми е като глътка въздух. От подмазвачите на Борисов ми се гади. В момента медиите работят в стила на "Работническо дело"от едни минали години. Журналистите не задават въпроси, а се занимават с лъскането на Борисов. За да се държат медиите така слугински има причина и тя не е, че харесват премиера. Господарите на ефира са едни от *** на Бойко, така, че за цензура въобще не става дума. Цензура имаше при свалянето на Светла Петрова и Мира Баджева.
251
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слави и неговите сценаристи постоянно "осмиваха" и : Жан Виденов - Костов/ по негово време предаването бе спряно другарю "Б.Б"!!!/ - Царя - Станишев - Петър Стоянов - Г.Първанов... Хубавото на неговото предаване е, че на никого на прави "поклони" и "не се слага". Б.Б си мисли и му се иска неговото управление да е без критици... ДА...ама..НЕ :(((((
250
18
 
19
 
! Отговори
Кефче левче преди 12 години
Славчо показва реалните неща в Б-я!Поздравявам всички с песента:Нема такава държава.Наздраве
249
12
 
15
 
! Отговори
Niki преди 12 години
'ГЕРБ ЗАВИНАГИпреди 18 часаВечная слава на Бойко Борисов - велик и незаменим вожд . Господ здраве да му дава още дълги години на управлява България !' .....Боже опази, и прости! Тия не знаят какво говорят:-
248
12
 
17
 
! Отговори
До 321 преди 12 години
В предният си постинг бях писал че си глупав.Сега твърдението ми се потвърди.Шоуто на Слави е с най-нисък рейтинг на БТВ.И знаеш ли защо:Защото глупаците в Б-я са малко и ти си в тяхното число.
247
10
 
10
 
! Отговори
310 преди 12 години
до 312Да,прав си,цяла България знае че всичко е един голям цирк,уговорен между ***,Слави и Гергов.Хем Боко печели че ужким някой му се подиграва,хем Слави печели че видители ,само аз съм опозиция ,хем и Гергов печели,че БТВ била демократична медия.Ама на номера им се хващат само *** ГЕРБЕРОЛИЗЦИ като теб.
246
9
 
8
 
! Отговори
Мк преди 12 години
до 319"Толкова некомпетентност и простотия може ли?"Щом гледаш предаватето на Слави значи простотията не ти пречи.
245
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това, че Слави скъсва Борисов от подигравки е единствената причина да гледам шоуто му. Омръзна ми от натегаческите предавния и журналисти. Борисов сам си е виновен. От три години е премиер и не знае какви са му задълженията и правомощията. Занимава се с неща, които не са му работа. Дори и това, че се изказва за вътрешни работи в една частна медия е върха на нахалството. Толкова некомпетентност и простотия може ли?
244
14
 
13
 
! Отговори
Мк преди 12 години
Славчо е *** на Доган. Това вече и децата го знаят. Щом той плюе злобно значи нещата все пак вървят на добре в държавата макар Борисов да не е много кадърен.
243
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Простаците и мрънкачите се гаврят с българския народ, а не Борисов. Повдига ми се от мрънкачи и плювачи.
242
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господари на ефира и пълна лудница - заради тях гледах TV. Трябва да си гръгъл ***, за да ги спреш.
241
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слави се гаврел с Борисов? А Борисов четвърта година се гаври са българския народ, все някой трябва да му го каже!Браво на Слави! Никакво преклонение пред Мутрата и Полицая!ДОЛУ ГЕРБ!
240
0
 
4
 
! Отговори
До 310 преди 12 години
Или си глупав или не четеш.А може и двете.След като цяла Б-Я знае защо е така сигурно те е срам да споделиш.

Спонсорирани публикации