Зукърбърг сложи халка на Чан. "Женен" във Facebook

Двамата са заедно от години, запознали са се в Харвард
Обновена: 21 май 2012 09:47 | 20 май 2012 08:49,
76
Зукърбърг сложи халка на Чан. "Женен" във Facebook
Щастливите младоженци. Снимка: Reuters

Основателят и главен изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг се ожени за дългогодишната си приятелка и обяви събитието в социалната мрежа, като "ъпдейтва" семейния си статус на "женен", съобщи Ройтерс.

Десетки хиляди хора "харесаха" актуализацията на статуса му, която бе придружена от снимка на двойката в сватбено облекло.

Зукърбърг и 27-годишната Присила Чан сключиха брак на скромна церемония в градината на дома му в Пало Алто, Калифорния, в края на една много натоварена седмица, отбелязва Асошиейтед прес.

Компанията на Зукърбърг излезе на борсата в петък, а Присила Чан се дипломира в медицинския факултет на Калифорнийсикя университет в понеделник - същия ден, когато Зукърбърг навърши 28 години.

Двамата се запознават в Харвард и са заедно от години.

Говорителка на компанията заяви, че Зукърбърг сам измислил дизайна на пръстена за булката "с много семпъл червен рубин".

Още по темата

Сватбената церемония била изненада за гостите - по-малко от 100 души, които мислели, че са поканени, за да празнуват завършването на Присила.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
3
 
! Отговори
до 73 преди 11 години
Научи се да пишеш на български - тогава давай акъл как се пише на английски :)
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истинските евреи се женят за еврейки - истината при тях е, че решаващата част от семейството е майката.Колкото до булката - по меркантилни хора от китайците няма.Не знам дали Фейса бе създаден от тайните служби, но със сигурност бе (е) поддържан от големите телекомуникационни компании - те го бяха здраво закършили и се чудеха колко повече да намалят таксите за мобилна връзка докато се появиха 3 и 4 ж лиготии, които отново им напълниха джобовете.
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
imeto neshe pishe taka , towa e nensko ime , i xorata go prostnasiat na anglisko po drug na4in, ne e prawilno
43
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дори и с много пари евреина си остава гнусен под-човек , затова се чудя как тая е пристанала на това същество ? Сигурно е доста меркантилна . Или обича животните .
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е ,че в Америка нещата се случват 2-3 години преди България ! Все пак имаме напредък. Допреди 20 год. бяхме с 40 години назад от тях ...
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от 60 е браво какво не ви хареса
40
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само 100 човека ? и то в двора му,не в чалгаджийницата? и няма файтони - майтони, кебапчета - мебапчета , шампанско в джакузи - макузи,и жена му не е силикон - миликон,а само лекарка...? много се е изложил,завалията, не е идвал в БГ да види как се прави богаташка сватба.
39
16
 
15
 
! Отговори
Жоро-бг преди 11 години
Честито на Марк, логично продължение на връзката му. Само можем да се учим от такива хора, ако повторим и един промил от успеха му ще е добре. Браво Марк !Комапнията му струва колкото Фолксваген и БМВ взети заедно !
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя ще му го гипсира, като го счупи :D
37
2
 
8
 
! Отговори
аде преди 11 години
Егати комбинацията.Еврейн и китайка.*** и китайка е добро но това е страшно:
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И как са се запознали,сигурно през фейсбук?
35
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зукърбърг е обикновен крадец като Бил Гейтс и е откраднал идеята и кода за Facebook от свои колеги или от други компании подобно на Бил Гейтс. Даже Бил Гейтс спонсорира Зукърбърг, без което Facebook нямаше да стане интернет балон, а Харвард, по искане на Бил Гейтс и американски военни, свалят съдебния иск срещу Зукърбърг. Има много по-кадърни и по-способни хора от Зукърбърг, но поради липса на финанси или подкрепа от америкаснките монополи, те остават нереализирани и изхвърлени на сметището.
34
4
 
12
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 11 години
Да са живи и здрави младоженците , да се радват на много години съвместен и щастлив живот . А на завистливите ! даго ду.ат.
33
1
 
6
 
! Отговори
Ха,ха преди 11 години
Ако тая на снимката е на 22 г, то аз съм на 18 г. Не,че щеше дае лошо, ама в действителност съм на три пъти по 18
32
2
 
5
 
! Отговори
w преди 11 години
Кани анонимно и после... изненадкаааа. Зукънбърг си има голема къща, не му требва вътре тъща.
31
2
 
27
 
! Отговори
asd преди 11 години
Разликата между стандарта на живот в България и САЩ не е в количеството труд, а във възможностите които обществото предоставя на умните си хора да развиват идеите си. От тук идва и мотивацията на умните да работят в страната си да създават продукти с които да излизат на пазара и да генерират доходи за цялото население. Затова ние си имаме Како Динев, те си имат Зукърбърг, ние имаме братя Диневи, те си имат Бил Гейтс. Микроклимата тук създава престъпници които бавно ни водят към гибел.
30
26
 
25
 
! Отговори
до 34 преди 11 години
На кривата ракета - космоса и пречи. Не си се видял че си абсолютен некадърник и си търсиш някой да ти е виновен затова. В БГ живеят предимно ***, които са мързеливи и искат без да си мръднат *** да стават богати. Лошото е че така възпитавате и децата си, а най лошото е че аз съм все още тук, което скоро смятам да променя. Дано се затрие тази държава на Златки, Пайнер, мутри и некадърници.....
29
5
 
4
 
! Отговори
Дацо преди 11 години
По каталог ли я е купил?
28
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако беше някой български ***, щеше да си вземе някоя чалга ***, върху която са се учили мъжете от половин София...
27
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 36Много си прав.Аз съм живяла в щатите доста време-американците са мили и толерантни хора(в по-голямата си част).И макар ,че системата ги е направила доста ограничени и потиска целенасочено бедните прослойки хората са добри и винаги готови да помогнат на другия.Нищо общо с манталитета на нашия вездесъщ,всезнаещ,горделив и изключително завистлив балканец!