От Български енергиен форум притеснени, че няма ресорен зам.-министър

Като цяло секторът ще бъде натоварен с по-големи разходи, смята Казанджиев
Обновена: 18 юни 2013 23:11 | 18 юни 2013 22:39,
18
От Български енергиен форум притеснени, че няма ресорен зам.-министър
Христо Казанджиев. Снимка: Bulgaria On Air

„Притеснително е, че отново няма действащ ресорен заместник-министър на енергетиката.Промените в Българския енергиен холдинг (БЕХ) са сериозно изпитание в този момент.

Новите назначения говорят, че няма да има промяна и отново липсват ясни приоритети в бъдещата енергийна политика“, каза в ефира на Bulgaria On Air Христо Казанджиев от Българския енергиен форум (БЕФ).

По думите му предложените мерки от министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев ще имат краткосрочен ефект. „Като цяло секторът ще бъде натоварен с по-големи разходи“, обясни експертът.

"Факт е, че в България всички стоки са с повишени цени. Енергийният сектор е единственият, който държавата може да манипулира в ущърб на производителите и в полза на потребителите. Има значителен спад на потреблението на електроенергия, но разходите драстично се увеличават, заради инфлацията и други икономически фактори.

Приходите за компаниите намаляват, а тежестта се разпределя върху по-малък процент потребители“, посочи Казанджиев и допълни, че в наложително правителството да обърне внимание на този факт.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: БЕХхристо казанджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 10 години
.Има си зам. министър. Нагла и безочлива лъжа. Който иска да види страницата на МИЕ
15
0
 
3
 
! Отговори
кой ще връща задълж преди 10 години
Сектор енергетика е натрупал 5.4 милиарда задължения. Не се ли притесняват КОЙ ще ги връща.
14
0
 
3
 
! Отговори
малкото слънце преди 10 години
Не се притеснявайте, че да не ви изненадат с някой зам.министър от ДПС !!!
13
0
 
7
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
То реално няма правителство, така че това е най-малката грижа - един некадърен лапач по-малко!
12
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
Нека г-н Казанджиев каже как се финансира този форум.Кой плаща за глупавите ВИ КОМЕНТАРИ.
11
1
 
1
 
! Отговори
versaux преди 10 години
До ЧасовникаНе зле да си свериш часовника преди да публикуваш мнението си !
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A NIE SME PRITESNENI OT NEGOVOTO SA6TESTVUVANE , TAI KATO ZAD VSQKA TAKAVA STRUKTURA SE KRIE URODLIVOTO LICE NA BYROKRATA I LOBISKITE KRAGOVE . EDIN OT ZAKONITE NA MARFI KAZVA6E ---- AKO ISKA6 NE6TO DA NE STANE KAKTO TRQBVA , NAPRAVI KOMISIA . STIGA S LAPA4I BRE , SAKRA6TENIA , SAKRA6TENIA MU E MAIKATA
9
2
 
7
 
! Отговори
Часовника преди 10 години
Голямо притеснение,братя!Ами сега-накъде без зам-министър и неговия раздут антураж?!Инте ресно защо г'син Казанджиев не се тюхка как да се премахнат тия ОГРОМНИ ПИЯВИЦИ от тялото на българския народ ,каквито са волтаиците и вятърните генератори притежание на ЧАСТНИ ЛИЦА,а не на държавата?! Защо ние трябва да заплащаме тази НЕНУЖНА ЕНЕРГИЯ-нали я произвеждаме в излишък?! Който е разрешил да се закупят и инсталират тия инстала ции-сега да им бере гайлето!А това са партийните игри-затова без партии
8
2
 
8
 
! Отговори
дд преди 10 години
до 6 до 3О,мили изгубени боядисани хора.Отворете си очите не виждатели че всички партии са марионетки на монополистите,а лидерите им ни замазват очите с някой,дгуг фокус и обещания за борба с монопола.Разберете необходимание смена на държавното управление-Държава без партии,мажоритарно-регионални избори,без право да участват в законодателните комисии,Отзоваване на народния предстажител при негативна подписка то70% от избирателите от неговия регион.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ицо, не се занимавай с БЕХ , ами кажи нещо за това от което разбираш наистина!Как ти звучи името на бившия гл. счетоводител - виден мафиот -Д.Димитров, който сега е комисар по газа в ДКЕВР.Знаеш, че Чирен е празен, знаеш и игрите с валутните курсове , които играе Гогов.Защо мълчиш!Ти поне си наистина специалист в тая област!
6
4
 
13
 
! Отговори
Ганка Коева преди 10 години
До до 2Не са ГЕРБ тези, които сключиха договори с ВЕИ притежателите, а тройната коалиция. Също така притежателите на волтаици и вятърни генератори са отново от БСП. Гарван гарвану око не вади. Дадоха ги по едно време по телевизията - Асен Гагаузов от Сливен, Петър Корумбашев и както казват те: Не сме нарушили закона. Притежаваме по закон. Да, така е - по закон, който самите те си създадоха и сключиха за 25 годишен период.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Oooo, милите. Е, те това да ви е притеснението!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нема се косиш. Който фалира първи, фалира най-добре. Затуй не гледайте към некой зам.министър, а към съда по фалитите. Тамо е спасението. И щи ви олекне-и на вас и на потребителите.
3
10
 
17
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
Толкова ли си плосък бре. Нали точно ГЕРБ накичиха със зелена енергия за сумати пари и това направи цената на тока космическа. Защо е необходимо НЕК да изкупува произведената енергия и то на такава висока цена. Който иска да си произвежда зелена енергия и да си я продава, както всеки производител. Я да махнат всички тези пиявици и да видим каква ще бъде цената. ГЕРБ сложиха са шеф на ДКЕВР неграмотна и необразована продавачка на цигари да регулира цените. Хайде не ги хвали твоите тикви.
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Монополистите голям страх ги гони от истенски свободен пазар
1
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Nali pri gerb be6e lo6o 6to revete vie si gi izbrahte