Повечето пощенски станции работят на загуба

Не предвиждат съкращения на персонал
7
Повечето пощенски станции работят на загуба
Снимка: архив, БулФото

Новият изпълнителен директор на "Български пощи" Станислав Дочев заяви, че финансовите показатели са позитивни, но през последните седем месеца няма съществени промени в състоянието на дружеството.

Има пощенски станции, които са на печалба, но по-големият брой са на загуба. 2 008 от всичките 2 981 станции са на загуба, съобщи той пред БНР.

Още по темата
Считам, че приоритетно трябва да съсредоточим усилията си в подобряване ефективността в управление на финансовите потоци на дружеството, каза Дочев.

Малко над 11 хиляди души работят в момента в "Български пощи".

В никакъв случай не предвиждаме съкращаване на експлоатационен персонал на този етап, уточни той и допълни, че един от приоритетите оттук нататък е подобряване на ефективността на администрацията.


7
Още по темата: Български пощи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
11
 
1
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Г-н Дочев, след това изказване твърдя със сигурност, че Вие нищо не разбирате от бизнес и не знам как сте успели да завършите. От пощи си лични, че нищо не сте прихванали през периода, който сте престояли в БП. Пощенските станции са едни обикновени офиси, в които се извършват отделните дейности по предлагането на пощенските и непощенските услуги. Офисите не могат да са губещи, защото те не са отделни единици. На загуба може да бъде единствено търговското
дружество - Български пощи - ЕАД.
4
8
 
11
 
! Отговори
Валентин преди 4 години
Истината е че Български пощи е голямо ДЪРВО некомпетентни са и липсва всякаква гъвкавост в работата им. Точно затова всеки се преориентира към куриерите и никои не праща писма по БП. Единствената полза е че възрастните хора си взимат пенсиите от там във всяко друго отношение са ДЪРВЕТА.
3
8
 
9
 
! Отговори
ля ля преди 4 години
веднага решението е да ги затворим нали!!!
пощата трябва да е пример и даи се има най-много доверие а с тяхното безхаберие вижте на какво приличат!
трябва да признаем че лелите на няколко софийски централни клонове са страшни бурсуци - все едно си им длъжен нещо....!!!!! ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!!!
2
8
 
6
 
! Отговори
шщд преди 4 години
Затова ли са започнали да продават чорапогащи, шампоани, сапуни и др.?
1
8
 
12
 
! Отговори
Momo преди 4 години
Ами да работят...

Препоръчано писмо от Долна Оряховица до Варна(240км) стигна за 2 седмици.

С магаре и каруца да ги разнасяха пак щеше да стигне в пъти по-бързо!