Задава се iPhone с панел от розово злато

Планира се да включва и технологията Force Touch
13 май 2015 12:52, Бойчо Попов
18
Задава се iPhone с панел от розово злато
Снимка: Ройтерс

Следващият iPhone може да се появи на пазара с луксозно покритие от розово злато, твърди анализаторът на KGI Securities Мин-Чи Куо, цитиран от TechCrunch.

Експертът, който е известен със своите прогнози за бъдещите стъпки на Apple, посочва, че компанията може да заложи на модел с панел от розово злато, описвайки това в свое изследване. В текста той разглежда от какви нови материали може да бъде направено новото поколение телефони, както и какви подобрения на камерата ще има.

Според него новият iPhone може да включва допълнителен микрофон, който да подобри качеството на разговорите, както и да разполага с някои опции, характерни за по-големия iPhone 6 Plus. Експертът очаква устройството да има сапфирен екран за допълнителна устойчивост от надраскване. Въпреки това Куо посочва, че ще трябва да премине редица тестове, преди да бъде пуснат в производство.Hidden Field

В списъка на Куо фигурира и 12-мегапикселова камера, което би имало смисъл, като се има предвид, че Apple използва 8-мегапискелови камери в последните си няколко поколения продукти, въпреки че тези камери претърпяха известни подобрения през годините.

С появата на все по-добри дисплеи с по-висока разделителна способност, поставянето на камера с по-висока резолюция ще бъде от полза, защото ще направи снимането с iPhone още по-добро, наред с другите различни приложения на устройството.

Технологията Force Touch, която прави екрана чувствителен на натиск, също вероятно ще бъде включена в новото устройство на Apple, смята експертът. По думите му това може да се окаже най-обещаващата промяна в смартфона, която да накара дори собствениците на сегашното поколение iPhone да си купят от новите устройства. Чувствителността на натиск открива редица нови възможности за взаимодействие, от които разработчиците вероятно ще могат да се възползват, което означава, че потребителите ще могат да ползват уникален софтуер.

В текста си анализаторът не споменава нищо за цената на новото устройство на Apple. 

Още подобни новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: iPhoneпазар на смартфони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ша му сложат и айсе*ктир с панделки
15
1
 
0
 
! Отговори
Манчо преди 8 години
Ммм, това е важно за народното стопанство.
14
1
 
3
 
! Отговори
острилка преди 8 години
До УменДреме им на хамериканците за твоето мнение.
13
4
 
1
 
! Отговори
Умен преди 8 години
Ай Фони, Май Фони, Дискотеки, Маратони, Шоколади, Марципани, Биберони, Маратони Чалгари и кухари *** и коплексари! Със Самсунг с капаче съм бе, и ми е по-гот! Аз ли да съм зависим от комплекси за телефон,мен ли да ме е страх да се наведа да не се огъне тази плоча в мене,аз ли да се изръся бон иполовина за нея и да я ползвам само за говорене, моите пари ли да отидат в американския джоб?
12
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
накрая като изключителна екстра ще му сложат и нормална батерия - около 3000 мАн. Същото беше с диагонала на дисплея, едва в последния се туриха нормални размери. Бе криейтив история....
11
10
 
6
 
! Отговори
Дроид преди 8 години
Ахахаха, тука чете само един айфонаджия и слага по едно минусче на всеки който не бие челце в земята след пускането на тая новина.
10
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мда. След iPhone 5, iPhone 5s и iPhone 6, все още се анмират ***, да дават пари за него. Ами, ще им ги вземат, какво да ги правят.
9
6
 
9
 
! Отговори
Дроид преди 8 години
Как да тролите айфон феновете: Отивате вечерта в 21:00 и опъвате палатка пред ай магазина, с явното намерение да нощувате там. Като ви видят - ще се побъркат от притеснение, че не са се осведомили кой продукт се пуска в продажба утре заран....
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом в една статия, която претендира да говори за технологий се твърди, че мегапикселите определят качеството на снимката, то тя очевидно е напълно загубено време.
7
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Собствениците на айфон никога не си го губят, защото той винаги е на зарядното. Всичко хубаво, ама да му турнеш батерия 1700mAh си е чиста проба жалост.
6
15
 
4
 
! Отговори
Ще го чакаме преди 8 години
Изяще се хейтърси идиотчета
5
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Розово злато? Ама тоя телефон съвсем за меки китки стана, бе!
4
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ми крайно време беше, вече всеки *** вади айфон и не може да се разпознае кои сме по-важните
3
5
 
12
 
! Отговори
bez преди 8 години
Selskite kufli i kiselite dupeta go chakat s neturpenie
2
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за търговия е това да пускаш на всеки 6 месеца или година продукт с леки модификации. Не смятат ли производителите, че така се изтощават ресурсите на Земята.
1
1
 
8
 
! Отговори
Hidden Field! преди 8 години
Ама вие сериозно ли? ....преди да бъде пуснат в производство.Hidden Field....

Спонсорирани публикации