Малкият бизнес в сектора на имотите – най-активен в номинациите за наградите на Imoti.net

Най-добрите брокери и агенции за 2015-а ще бъдат отличени на 25 февруари
11 фев 2016 09:14,
1
Малкият бизнес в сектора на имотите – най-активен в номинациите за наградите на Imoti.net
Снимка: Imoti.net

Най-много от кандидатите за Първите годишни награди на Imoti.net са представители на малкия бизнес в сектора на недвижимите имоти, с до 20 брокери, показва статистиката за номинациите, които приключиха в края на януари.

 Голяма активност отчитат и агенциите, които кандидатстват в категория "Най-добър сайт". Претендентите в конкурса са около 100, голяма част от които са базирани извън София - Бургас, Варна, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик, Стара Загора, Велинград и други по-малки градове в страната.

Журито ще заседава утре, 12 февруари, за да определи по трима победители в категориите Агенция за недвижими имоти на годината, Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес, Дебют на агенция за недвижими имоти, Най-добър сайт на агенция за недвижими имоти, Брокер на годината – продажби и Брокер на годината – наеми.

Междувременно приключи гласуването в потребителската категория, в която клиентите на услугите на агенции за недвижими имоти имаха възможност да посочат на nagradi.imoti.net своя фаворит сред номинираните. В гласуването се включиха над 3000 потребители от цялата страна. Сред най-силните претенденти в потребителската категория са агенциите с развити сайтове.

Кои са най-добрите в сектора на имотите у нас ще стане ясно на 25 февруари, когато ще се проведе церемонията по награждаване на участниците в Първите годишни награди на Imoti.net.

За проекта Годишни награди на Imoti.net

Imoti.net организира първите в България годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която застават организаротире, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша, независимо от агресивния сив сектор на пазара. Годишните награди на Imoti.net са следващата стъпка в 15-годишната история на сайта, с която екипът му се обявява срещу порочните пазарни практики, в подкрепа на прозрачността и ясните правила.

Генерален спонсор на Годишни награди 2015 на Imoti.net е Банка ДСК, консултанти са Bulgarian Properties и УНСС, партньор е Ремакс България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Imotinet
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Gost1 преди 8 години
Интересно мие според анкетите ако първо проверим анкетния служител които е слпбодясл какво ли ше остановим че има фирми дето са пренебрегвани една от друга поради нечии симпатии на служител да има го и това а йонко си стои безидеен и си спинка що ли

Спонсорирани публикации