Българин с мераци за най-новия модел любима яхта на агент 007

"Сън Сийкър 116" е с базова цена 13 млн.евро
9
Българин с мераци за най-новия модел любима яхта на агент 007
Снимка: Булфото, архив

Богаташи от Турция, Дания и Близкия Изток си купиха последния и най-нов модел на яхтите "Сън Сийкър”, които са Мерцедесът на бягащите по вълните морски красавици.

Вече 4 суперлуксозни лодки от любимата марка на Джеймс Бонд са поръчани и се строят във фабриката в Лондон преди официалната премиера през септември на "Сън Сийкър 116", пише в. "Труд".

Български бизнесмен също е хвърлил око на най-модерната яхта, водят се преговори, които ако доведат до финализиране на сделката, за него ще започнат да строят 5-тата яхта до две седмици, каза  Лъчезар Братоев, шеф на "ЛЗ Яхтинг”, единственият дистрибутор у нас и в Румъния на плавателните съдове от престижната марка.

Тази седмица на посещение във фирмата във Варна е бил търговският директор на офиса в Лондон Крис Хед, който следи изкъсо продажбите.

"Сън Сийкър 116" е с базова цена 13 млн.евро, но според поръчаните екстри може да поскъпне.

Яхтата може да разхожда по морето десетина души с 4-членен екипаж.

Отвън и вътре не може да й се опре и най-красивата просторна вила. Носещи стъкла, странични огледала и остъклени балкони вкарват изобилие от светлина. А е толкова голяма, че ако мъж и жена се скарат на борда й, може и три месеца да не се засекат на нея, както казват не на шега познавачите. На носа има четири плажни места за слънчеви бани, а по средата джакузи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: яхтаСън Сийкър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашите новобогаташи искат да станат известни с покупки. На запад е обратно. Там първо се става прочут с работа и постижения, а после с покупки. Ще бъде любопитно да се научи името на този човек и какво е направил за България. Най-вероятно нищо, защото е ограбил страната и доста фирми, а работниците са били с основна заплата.
3
0
 
3
 
! Отговори
До журналистите преди 8 години
Вие май не правите разлика между яхтите.Какво сте ми поставили тази снимчица на една мизерна яхта с платна. Толкова ли не можахте да намерите истинската снимка на яхтата, която наистина си заслужава. Живеем в модерен век и в нета има всичко. А що се отнася до българина който иска да си я купи за 13 000 000 Евро.Е, и какво от това, дори и да си я има, никога няма да стане Агент 007. На нас ни дай само да копираме...тъпо звучи, нали ?
2
2
 
2
 
! Отговори
ее преди 8 години
И от къде са тези 13милиона може ли някой да обясни във ткз то ли е работил или някоя далаверка или нещо по голямо някое българче да ми обясни защото аз работя цял живот и пак нямам тоя от къде хайде обяснете.
1
1
 
9
 
! Отговори
миналото преди 8 години
*** с яхта е смешно като $ти *** джи ите$ по добре да си купи стар изследователски кораб и да завзема Антарктика докато има все още свободни петна поне ще остане в историята!

Спонсорирани публикации