Топ финансисти и икономисти обучават студенти за ЧРД на Investor.bg

Левон Хампарцумян, Николай Василев и Ивайло Пенчев ще споделят опита си
Обновена: 25 мар 2016 14:05 | 25 мар 2016 11:55, Екип на Dnes.bg
8
Топ финансисти и икономисти обучават студенти за ЧРД на Investor.bg
Снимка: Investor.bg

Левон Хампарцумян, Николай Василев и Ивайло Пенчев са сред знаковите фигури от българския бизнес, които ще споделят личния си опит пред студенти в няколко университета. Публичните лекции се организират от водещия финансов сайт Investor.bg, който тази година отбелязва 15 години от създаването си.

Първата публична лекция ще изнесе банкерът Левон Хампарцумян, председател на УС и главен изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк". Тя е организирана съвместно със Стопанския факултет на СУ “Св. Климент Охридски“ и ще бъде посветена на предприемачеството. Всички студенти, които имат интерес към темата, са добре дошли в аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ на 6 април, сряда, 18,00 часа. В разговора ще се включат още Георги Бисерински, изпълнителен директор на Инвестор.БГ АД и Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg.
 
Лекциията е отворена и за студентите от други университети, които имат желание да я посетят. Организаторите от Investor.bg създадоха и фейсбук събитие https://www.facebook.com/events/944202459026825/
 
"Отбелязваме 15-тата годишнина на Investor.bg заедно със студентите, защото бъдещето е в техни ръце и те могат да направят България по-добро място за живеене. Задължително условие за това е да има работеща пазарна икономика, която може да се развива само в условия на прозрачност и обективност на финансовата информация, достъпна за всички. Това е основната ценност на Investor.bg и наша мисия като медия“, коментира Виктория Миткова, изпълнителен директор на групата, обединяваща Bulgaria ON AIR, Инвестор.БГ АД и Bloomberg TV Bulgaria.
 
Любопитни детайли от историята на Investor.bg можете да видите на адрес investor.bg/15godini.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Поуки преди 8 години
Дори и да не сте сагласни с действията им, човек винаги може да се поучи от опита на вече успелите. Супер за инициативата, там съм.
5
2
 
1
 
! Отговори
До ? преди 8 години
Нямаш проблем да изкарваш тези пари и в БГ, даже може и повече да изкараш, но....преди това трябва да си направиш ягодова градина и ти да наемаш тези , които ще берат ягоди. Стиска ли ти? ... или по добре е да хейтваш във форума. Нищо лично.
4
3
 
1
 
! Отговори
? преди 8 години
Бих помолил някой от присъстващите, да попита топ финансистите как би могло да се получи изравняване на дохода за един и същи труд в бг и друга европейска държава. Пример: бера ягоди в бг и получавам 300 лв. Бера ягоди в Англия и получавам 1200 паунда. Цифрите са примерни. Искам да бера ягоди в бг и да получавам европейски доходи.
3
3
 
2
 
! Отговори
Елитарско преди 8 години
В инвестора ми прави впечатление,че пишат деца. Превеждат статии от чужди медии и накрая вадят грешни заключения. Да е жив и здрав Левон-топ финансит от класа май беше завършил химия човека...
2
3
 
4
 
! Отговори
Курнаасан преди 8 години
Големите "топ финансисти и икономисти" цял живот на държавна хранилка и после назначени капиталисти. Затова икономиката ни е стигнала под дъното. *** съм ви и вас.
1
2
 
9
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 8 години
ЕЙ ТИЯ ТОП ФИНАНСИСТИ И ИКОНОМИСТИ , ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ ДО ТУК СЛЕД 26 ГОДИНИ "ДЕМОКРАЦИЯ " !!!! СТРАНАТА С НАЙ-НИСКИ ДОХОДИ МОЖЕ БИ ВЕЧЕ НЕ САМО В ЕВРОПА НО И В СВЕТА !

Спонсорирани публикации