Investor.bg още по-функционален – с нова визия и форум

Скоро потребителите могат да очакват и новата мобилна версия
28 ное 2016 12:44,
11
Investor.bg още по-функционален – с нова визия и форум
Снимка: Investor.bg

Водещият финансов сайт Investor.bg вече е с нова визия, която отговаря на последните тенденции в света при онлайн медиите на тази тематика. Всички, които следят борсовите новини и индекси, вече могат да ги открият много по-лесно, на по-видими позиции на заглавната страница на Investor.bg.

Допълнително предимство на новия дизайн е, че дава възможност на потребителите да виждат много повече важни новини едновременно, когато влязат в сайта. Изцяло обновен е и един от най-важните компоненти на Investor.bg – форумът, а скоро потребителите могат да очакват новата мобилна версия и графична система.

Тази година Investor.bg отбеляза 15 години от създаването си. Сайтът се утвърди като институция във финансовата журналистика с обективността и професионализма си в поднасянето на финансовите и икономически новини и анализи. И до днес форумът на Investor.bg е предпочитано място за дискусии, в които дори популярни икономисти и банкери се включват с истинските си имена. През 2007 година се ражда идеята Клуб Investor, която прераства в серия от силни дискусионни форуми в различни сфери на бизнеса, финансите, здравеопазването. От 2011 година Investor.bg организира регионалната конференция за инвестиции и валутна търговия Investor Finance Forum.

Investor.bg работи в синергия с телевизионния канал Bloomberg TV Bulgaria, като част от журналистите в сайта имат авторски предавания и водят пазарни и технологични рубрики в ефира на телевизията.

Investor.bg е част от публичното дружество Investor Media Group (Инвестор.БГ АД), водеща медийна компания на българския пазар. В портфейла ѝ попада пълната гама от медийни продукти, която включва националната телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес канала Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: нова визияInvestorbg
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Борчо преди 7 години
Новият дизайн е по-потресаващ и от стария. Не знам какви некадърници работят при вас, но по-добре ги махайте, докато е време.Ако искате да видите някакъв пример за добър дизайн в български медии, погледнете новата мобилна версия на Дневник или money.bg.В новият дизайн на investor.bg няма никаква идея и концепция. Някакви навършени блокчета, които се сливат.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако за едно гадно нещо повториш 1000 пъти , че е страхотно, дали ще стане такова?? Масово хората ви казват , че не става - Вие ни обяснявате световните тенденции??? Те ли ви четат сайта или потребителите?? Относно форума - влезте в темата "Харесва ли ви новият интерфейс на форума?" и ще разберете какво бурно "възхищение" предизвиква. Успех - въпрос на време е вакума да бъде запълнен.
6
0
 
7
 
! Отговори
Genadi преди 7 години
Хора, дизайнът на сайта наистина е отвратителен. Дори и с ад-блокър, пак не е удобен за ползване.
5
0
 
5
 
! Отговори
Смяххххххххх преди 7 години
Дизайнът определено няма нищо общо с "последните тенденции в света". Питайте всеки студент в тази област и ще ви каже същото. Специалисти не питайте, че ще ви се смеят. Само човек живял довчера в пещера може да му се радва така буйно и нескрито :) За 2010 щеше да е поносим, но сме 2016.
4
1
 
10
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Тенденцията се запазва - всеки нов дизайн, доста по-лош от предишния, но за сметка на това с все по-дразнещи реклами, които са така направени, че те отказват да посещаваш сайта, особено при мобилните версии. Не знам къде са се обучавали разработчиците (вероятно не са се обучавали), но елементарни неща не се знаят. днес бг не прави изключение - и той е правен от хора, които не знаят основните правила.
3
3
 
10
 
! Отговори
Бате Пешо преди 7 години
Вие сте скъсали с реалността.Всички ви плюят а вие се хвалите.Смешни сте
2
3
 
11
 
! Отговори
хаха преди 7 години
На това ако му казвате съвременен дизайн здраве му кажи. Изключително претрупан и наблъскан. За иконография, отстояния и подобни неща да не говорим. От секторът съм и това е далеч от каквото и да е съвременно нещо (освен ако авторите му не живеят в 2010г)
1
3
 
13
 
! Отговори
nnn преди 7 години
аматьори..... изключително нескопосана актуализация на предишната работеща версия.дали умишлено или случайно, но НЕпрофесионализма на разработчиците и уеб дизайнерите прогони най-големите им почитатели.пример като по учебник, как се съсипва реноме!!!