Софтуерната конференция MobCon Europe – за четвърти път

Събитието, едно от най-мащабните в югоизточна Европа, ще е на 25 и 26 март
Обновена: 1 мар 2017 14:34 | 28 фев 2017 13:09, Камелия Цветанова
1
Софтуерната конференция MobCon Europe – за четвърти път

На 25 и 26 март за четвърти пореден път в София ще се проведе софтуерната конференция MobCon Europe.

Събитието е едно от най-мащабните в югоизточна Европа и е посветено на модерните тенденции в създаването на софтуер, маркетирането на приложения, потребителското преживяване и новите технологии.

На 25 март посетителите ще имат възможност да участват в уъркшопи, в които водещи експерти ще споделят своя опит в разработката за iOS, Android и крос платформи, тестването на уеб услуги и производителност, потребителското преживяване и прогресивните уеб приложения.

На 26 март, в 4 паралелни потока, двайсет лектора от световно известни компании, като Microsoft, Hewlett Packard Еnterprise, Facebook, Samsung, Mozilla, Intel, Booking.com ще говорят за: Сигурност на мрежата в ерата на умните устройства, Потребителското преживяване в Agile и DevOps света, Възходът на Прогресивните уеб приложения, Как да използваме Service Worker-ите, когато сме онлайн, Работещи стратегии, водещи до инсталиране на приложения, Примери от реалния живот за използване на RxJava и Kotlin, Как да управляваме дигиталния си отпечатък, Съвети как да се използва IntelliJ, дадени от “вътрешен човек”, Уеб и смесена виртуална реалност и как използват Machine Learning във водещ сайт резервационен сайт като Booking.com и други.
 
На конференцията ще се проведе състезание за най-добра идея или прототип за мобилно приложение MobDemo, в което всеки може да участва. Първото място се определят от публиката, която гласува чрез мобилно приложение. Наградата за победителя е на стойност 10 000 EUR в услуги за разработка. 

MobCon Europe ще предложи и обособен детски кът, където деца на възраст от 5 до 12 г. Ще имат възможност да се запознаят с основни модели на програмирането, представени в достъпен за тях вид.

Желаещите да присъстват на конференцията, където тази година се очакват над 850 посетители, могат да влязат на сайта на MobCon и да купят билет. Цената в момента е 75 евро за конференцията и 95 евро за конференцията плюс уъркшоп.

Билетът включва обяд, кафе паузи, тениска, промо пакет и парти след края на лекциите.

Конференцията се организира с подкрепата на софтуерните компании MentorMate, Siteground, Luxoft, Branch Metrics, Paysafe и Progress.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации