Над 70 нови фирми изложители в Българска строителна седмица

Специализираният форум ще се проведе от 15 до 18 март в Интер Експо Център – София
Спонсорирано съдържание | Обновена: 6 мар 2017 14:47 | 6 мар 2017 14:40, Екип на Dnes.bg
Над 70 нови фирми изложители в Българска строителна седмица
Снимка: PR

Международното изложение Българска строителна седмица разширява своите мащаби и продължава да привлича български и чуждестранни компании. Над 70 до този момент са новите фирми изложители в специализирания форум, който ще се проведе от 15 до 18 март в Интер Експо Център – София.

Това ще бъде 17-ото поредно издание на Българска строителна седмица, отчитаща ръст от над 30% в броя на изложителите и заетите площи спрямо последното издание. Свои щандове ще разположат компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция и Молдова.

Форумът отново ще събере под един покрив представителите на целия строителен сектор – водещи български и международни производители, дистрибутори, търговци, клиенти, инвеститори, експерти и иноватори. През тази година са включени и три нови тематики - "Дървото в конструкциите", "Реновиране на домовете" и "Енергийна ефективност".

Изложението ще бъде придружено от богата съпътстваща програма, обещават организаторите. В нея са включени семинари за актуалните проблеми, фирмени презентации, тематични лекции, както и професионални обучения в сферата на 3D проектирането. На 17 и 18  март Стоян Начев от Graphic Ground ще проведе събитието "SketchUP – 3D проектиране за всеки" и уъркшопа: "Първи стъпки в 3D проектирането със SketchUP".

Партньори на изложението са Градът Медиа Груп, Българската асоциация за изолации в строителството, Сдружение Български врати и прозорци, Българският съвет за устойчиво развитие, Камарата на архитектите в България, Университетът по архитектура,  строителство и геодезия, planetfair - Германия, Ivo Duerr International - Австрия, WellDone - Гърция, Majorexpo – Турция.

Паралелно с Българска строителна седмица ще се проведе международното изложение Security Expo 2017, ориентирано към българските и чуждестранните лидери в сектора на сигурността.

Повече за изложението Българска строителна седмица: http://buildingweek.bg/bg
 


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации