Забрана на all inclusive в хотелите – край на препълнените чинии?

Идеята е да се забрани услугата да се предлага от хотели под 4 звезди
7 мар 2017 10:37,
97

Да се забрани на хотелите с  категоризация под четири звезди, да предлагат услугата all inclusive, заради честите нарушения в качеството на предлаганата храна? За тази идея на Агенцията по храните се заговори тези дни.

Как хотелиерите по морето приемат една такава забрана? Убива ли услугата дребния и малък бизнес и дали поредните рестрикции няма да доведат до по-лоши резултати? Вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: ол инклузивхотели
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
11
 
11
 
! Отговори
Без Име преди 7 години
До MICHAEL KORLEONEвие сте най-големите мишоци , маляки с маляките ви..гърци..като чуя грък лошо ми става..живеете на гърба на някой цял живот после не пускали..знаеш ли защо не ходя на море в Гърция ? Много ми е мизерно .. и обслужването ви е под всякаква критика , и храната , и вие като хора сте си противни муцуни
49
0
 
12
 
! Отговори
морски преди 7 години
До балконингАйде отивай да видиш до Ахелой, дали прасчовците не ядат остатъците през лятото !Даже за собственика на хотела се отглеждат 2 прасета.
48
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи не гледайте звездите..На баневи, арабаджиеви като имат много звезди хотелите, да не би да отговорят на звездите?Предпочитам в Албена три звезди,отколкото на елените в 5. Пълна отврат, при 5 звезди да пиеш спирт от пластмасов бидон и да ядеш кебапчета от 9 ст. /бр. с гарнитура меки домати и спагети с ориз
47
4
 
9
 
! Отговори
балконинг преди 7 години
и сега майсторите какво ще правят с остатъците от предния ден, те и животните не искат да ги ядат даже на супа?!
46
12
 
5
 
! Отговори
MICHAEL KORLEONE преди 7 години
В ГЪРЦИЯ ИМАМЕ ЗАБРАНА ДА ПУСКАМЕ БИЛГАРИ НА ПЕСАКА И НА МОРЕТО НИ..ТАКА ЦЕ - АИДЕ ИДЕТЕ В ТУРКИА .
45
2
 
5
 
! Отговори
до 37 баровец преди 7 години
Тея си ги виждал само на календарче!
44
3
 
9
 
! Отговори
Othdno more преди 7 години
Oha...i sichkata voda ot banite, klozetite i kuhnite - v moreto pri bananite, ringovete, jetovete, spasiteite na plaja...kef...i tova na edin plaj ot 6 km s 11 500 000 turista....kolko li pileta teleta svine sa iziali i othodili v moreto 650 hotela po 890 turista po 150 dena liato?! Bez da broim kmetovete na hotelskite sela, kmetskite slugi po roomservice, animacia, foodservice?!
43
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП от сега започна да "мисли" за малкия и среден бизнес:) големите се платиха за едно законче за да удушат дребната конкуренция.
42
2
 
18
 
! Отговори
ot turizma преди 7 години
То е пълно и с 4-звездни хотели, в които храната често е със съмнително кочество, продуктите са имитиращи и се набляга на майсторството на готвача, който от остатъка от днешния обяд, ще направи виртуозна вечеря. Звездите на хотела няма да определят качеството на храната в него. Ясно е, че all inclusive е за хората с по-малък джоб, но не трябва и да няма контрол на качеството на храната. Това куца - контролът, че храната е с определено качество и манталитета на българина да се променят.
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЧокоТака се прави на морето, но само за НАШИ ХОРА.Ти чЕкай и вЕрвай.
40
9
 
30
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
А защо не си представите една почивка в малък семеен хотел. Може би само със закуска. Вечерта след плажа излизате и си намирате кръчмичка до морския бряг. Избирате си рибата от хладилника, хвърлят ви я на скарата и ви режат салатата пред вас. Изпивате половинка домашно бяло вино и си вземате домашно направен десерт с фрапето. Е , не е ли по-добър вариант от целодневното тъпчене и пиене в компанията на едни и същи втръснали ви лица ???
39
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гербисто-ЦачевистПо анцунг са такива като тебе ***! А за тъпченето на храна в дамски или други КЕСИИ,за да ги муате в хотелските стаи що не споменаваш бе жалко същество?!
38
5
 
23
 
! Отговори
Свинаря преди 7 години
Ще ям като прасе,ще се излежавам като хипопотам и ще се цамбуркам в басейна като слон.Платил съм си и не преча на никой,какъв ви е проблема на вас? Заради немърливост на едни,защо трябва да страдат други? Да глобяват тези с лошата храна и да оставят добрите хотели на мира
37
13
 
15
 
! Отговори
баровец преди 7 години
аз ходя на Бахамите само, от време на време и на Барбадос. Но какво да ви разправям на вас, вие сте на ниво бунгало в Китян и Ахтопол
36
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ол инклузив - храната и като качество, и като обстановка е като в студентски стол.Аз като цяло мразя тълпи, навалица, блъсканица, много хора на малко място, а ол инклузива е като за бедняци и миз ерници -става едно надяждане , никаква почивка.Наемам си апартамент на някой гръцки остров и наистина си почивам- тишина и спокойствиЕ, а не лудница с пищящи деца и ла*на в морето.
35
1
 
11
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Вече не знам кое е по досадно и вредно,*** и гризачите в канализацията или БАБХ.
34
18
 
6
 
! Отговори
Гербисто-Цачевист преди 7 години
Дойдоха комунистите и почнаха с забраните. Какво му е лошото на хотел с 2 или 3 * да предлага ол инклузив? Да може човек да се да се отпусне, да хапне, да може да слезе от стаята си по анцуг и да се наяде в лежерна обстановка. Не е редно това да остане само за 4 и 5 *.
33
2
 
13
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 7 години
Всяка година идват пишман ресторантьори, плащат високи наеми и фалирват.Лято след Лято !Сега са дали пари за тези промени, но нЕма да има ефект, защото са прости и алчни.
32
3
 
10
 
! Отговори
Село преди 7 години
Типично по български! Бай *** требе да натъпче търбуха и не качество а количеството е важно.Добичетата и те само от забрани разбират и сеното с бодлива тел се огражда.
31
1
 
16
 
! Отговори
Явор преди 7 години
Аз предлагам да забраним храната като цяло, защото не можем да контролираме качеството. И да забраним и останалите неща, защото и там основен проблем е контрола. Без неща повече. Законът ни да бъде един ред "Всичко е забранено" и така ще може по-лесно да се прилага.

Спонсорирани публикации