Поредно недоволство под прозорците на КЕВР

Недоволните се канят протестите им да станат масови
7 апр 2017 15:07,
15

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Днес комисията за енергийно и водно регулиране трябва да реши окончателно с колко ще се повиши цената на парното и топлата вода.

Докато експертите заседаваха, под прозорците на сградата недоволни абонати блокираха движението.
Още по темата

"На фона на това, че сега сметките са непосилно високи, едно такова увеличение ще стане непосилно да се плаща", заяви протестиращ пред Bulgaria ON AIR.

Недоволните абонати се заканиха протестите да станат масови, ако енергийният регулатор приеме новите цени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Настоявам на момента веднага моментално някой от да ми обясни по какъв начин и кой е виновен за това? Вие да виждате газ в България някъде? Май нямаме! И ако искате газ ще плащате на тези, които го имат толкова колкото ви кажат. На нас ни подават пръст, а ние им захапахме ръката. После се чудим, кой да обвиняваме че газа скъп. КЕВР от къде да го извади тоя газ? Да почне да се моли на господ ли? Да станем първата държава създала синтетичен газ? Или и газа сигурно го крадат?
9
0
 
1
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Всяко стадо си заслужава овчаря и стригачите. Да бяхте излезли да гласувате, нямаше да има такива изсмукани от пръстите правителства. Сега трябва да сте доволни вече. Не само парното, ами и тока ЕВН мисли да го вдига два пъти тази година. Явно са участвали в нечия предизборна кампания. Водата ще я покачат, сякаш ние сме виновни за загубите им. Тока, защото зимата била студена!!? Сметта на местна основа двойно, а всичко е потънало в ***. Само прос'то'тии слушаме след избори
8
0
 
4
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Скоро ще вдигат водата във Варна с 30ст, защото ВИК имали загуби в размер на 66% от водата в мрежата............................................
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чичо Ванчо Ментарджията си е за бесене но след като върне заплатите и бонусите получени от монополистите. За него милост може да има само ако разкрие схемите за крадене и кой колко взима от енергетиката.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сопата сопата само от сопа разбират с думи не става тази работа!
5
2
 
5
 
! Отговори
Емил Г преди 7 години
ИМА ПОГОВОРКА. " СТАРО МАГАРЕ, НОВ САМАР НЕ ОБИЧА". ИЗБРАНТЕ СТАР САМАР, И СЕ ПИТА... КОЙ Е ДОВОЛЕН ОТ ТОВА?! ТААА, РАЗМАРДАЙТЕ СЕ И ГЛАСУВАЙТЕ! ПОД 50 % СА ГЛАСУВАЛИ. ЗАСРАМЕТЕ СЕ И НЕ ПЛАЧЕТЕ!
4
11
 
3
 
! Отговори
ники преди 7 години
Страхотни глупости.Русия вдигна цената на газа, сега КЕВР били виновни, че Путин ни дере кожите?!?!?Що за малоу*на логика?!?!?!?!?!?
3
1
 
13
 
! Отговори
varg преди 7 години
Пладнешки хайдуци
2
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КЕВР няма да отстъпят,за да може после добрият чичко Бойко-спасителя да свали цените.Помнете ми думата.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
масите сега са заети, броят томахавките в Сирия, а после започва сапунката тюрлюмюрлю, на Цветница пък става топло, ще му мислим наесен които не са се евакуирали в Дойчланд

Спонсорирани публикации