Горивата поскъпнали с 20% за година

Цената им ще се вдигне още, прогнозират експерти
Обновена: 16 апр 2017 21:18 | 16 апр 2017 21:18, Веселина Йорданова
42
Горивата поскъпнали с 20% за година
Снимка: архив, БулФото

С 20% по-скъпи горива плащаме тази пролет в сравнение със същия период на миналата година. 

Изчисленията показват, че дизел и бензин са поскъпнали съответно с 30 и 25 стотинки, а пропан-бутанът с 20 стотинки за година, съобщи bTV.
 
Така пътуването – отиване и връщане от София до Южното Черноморие или до Северна Гърция, струва средно около 140 лв., или с около 20 лв. повече, отколкото беше преди година.
 
Според експерти в следващите месеци цената на горивата ще се вдигне още.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: горивабензин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е, че вноските за БиБитко се увеличават. А народа, народа да д::ха супата.
35
1
 
4
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
голяма работа..важното е че живеем демократично!
34
0
 
6
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 7 години
Голям праз че скачат цената на горивата ,нали доходите ви са високи-460лв минимална
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе тя и германия си парави втори поток ама там май няма такива умници като шопавиновен е този който се е съгласил на цената а не тоя който я е предложиля си спомнете героя бъкарджиев какви ги надроби и с какви цени се върна тогаваи отказа син поток - който беше за нас а после турците го вземаха а сега ще правим връзка с турция за диверсификация на доставките от руски газ като украйна газ от северен поток 1 през германия и чехия - диверсификация
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
наивници марешки е новото яне нали помните че янето щеше да уволнява борисова му беше най-яката патерица и току извади някякви документи от преди 20 години за облъчване на ***.лоум.ниците дето го избраха и с марешки е същото
31
5
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Парите от горивата ги прибира ***.България е на 99% зависима от руския нефт и газ, благодарение на "вечната дружба".
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
стига с тоя марешки бе доказателство че * в българия не се свършватя си спомнете кой ви обясняваше за правилата на пазарната икономикакогато петрола прехвърли 100 долараи защо мълчът като стана 50 долара а цената се смали само с 5 - 10 процентадокато има наивници да си мислят че има пазарна икономика и демокрация ще и *** и кой да им смъква кожите- с парите за тока на американските централи и веитатаможеше да се направят 2 ядрени централи- ама българино го интерисува агентите на ДС
29
4
 
4
 
! Отговори
Илия - Варна преди 7 години
Благодарение на Марешки цените на горивата се сринаха. Въпреки масирания натиск от големите петролни играчи и забележете държавни органи, които ежедневно проверяват горивата в бензиностанциите на Марешки, той успява да държи най ниските цени. Атаката на хиените в петролния бизнес не спира. Опитаха се да го комрометират как ли не. Това обаче не го спира поне за сега. Да видим как ще му се отрази депутатстването. Дано не го срине до нивото на другите дупелизци.
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой охранява петролопровода Бургас-София и други обекти на Лукойл?
27
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е че тези с герберската бюлетина са новите червени бабички! И едните и другите, колкото и т ъ п да им е избора, го повтарят до пълно оглупяване!
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
очерненият заврян зет продаде Нефтохим за пъти по-евтино, пак според експерти, ако бяха го нарязали на скраб щеше да се вземат повече пари, както и разби Плама-Плевен. Въобще до каквото се е докоснал го разбил или типично за цвета си го е окрал. Няма ли да се намери още един прокурор след Филчев да се опита да го осъди и да стане ясно целите на тази приватизация!
25
9
 
9
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
Този скок на цените е благодарение на Магарешки, който ще крепи правителството на Борисов.
24
3
 
14
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Благодарение на ГЕРБ и другаря Бойко Борисов...
23
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко им е даже, щом още има толкова *** които да стискат герберската бюлетина и още толкова *** които да ги търпят, така ще е! При ГЕРБ цените растат постоянно, а България е НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА - ФАКТ!
22
11
 
3
 
! Отговори
нормално преди 7 години
Докато има хора да палят колата за да идат за хляб и до работа(2км) ще е така . Да не говорим за всякакъв вид безцелни разходки с колата само защото като сме вътре се чустваме представители на някаква по-виша раса(има изследвания по въпроса).
21
0
 
7
 
! Отговори
пена преди 7 години
докато има балъци, които купуват...
20
1
 
15
 
! Отговори
777 преди 7 години
Няма картел! Важно е правешкия дерибей да е добре!!!
19
0
 
18
 
! Отговори
И няма да е преди 7 години
само с горивата. Гответе се за галопираща инфлация-при нея ще излязат верни обещанията на управляващите за минималната и средната заплата.
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дреме ми при нас бензина е евтин останалите не ме интересуват
17
9
 
13
 
! Отговори
ДаБяхтеГласувалиТака преди 7 години
че Марешки да има мнозинство в парламента.Не ви ли направи впечатление с каква стръв се нахвърлиха срещу него и сини, и червени, и други?Скандалните им твърдения всъщност не са доказани, а останалите плювни са на нивото на махленски хули.Пощръкляхте, че не прилича на юпи и че не говори като телевизионер, четящ новини в праймтайма. Какви му били кандидатите? А 90% от другите какви са?Друг път си задавайте въпроса кой какво как е постигнал, но не залитайте по вестникарски жълтини.Мислете!

Спонсорирани публикации